2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzu ben simdi baktimda kagan koca diye doktor var baya unlu bizim kese sandigimz sey aslinda rahim bosluguymus ustten bastirinca yamuk duruyoms yani orasi kese degilmis yani
Ama beni karından muayene etmedi ki yani bastırma olayı yok alttan muayene olduğum için ve kesem fasulye gibi. İlk defa duydum kese diye sandığımız şeyin kese olmadığını ilginçmiş

İnsan bilmediği şeyi merak ediyor ya benim bide ikisininde görüntüsü farklı uzun olan nie böyle falan diyodum
Ay ediyor tabi bende merak etmiştim seninkiler ne çıkacak bakalım merak ettim

İyi geceler kızlar. Benim ilk hamileliğimde ne bulantı ne kusma oldu 11kg aldım 3,750 de bebeğim dünyaya geldi bulantısı olmayan arkadaşlar endişelenmesin bence . Şimdi de öyle bir belirtim yok. KurkmantoluSero dediğin gibi doktorun ne duymak istiyorsan onu demiş

Aynen bencede

Ay böyle yazılar beni çok rahatlatıyor eminim benim gibi bulantısı olmayan arkadaşları da rahatlatır ❤ Size de bebeğinizle de maşallah

Imeraferaa
Estağfirullah kuzum ne cahilliği yahu.
Hiç duymadığım bir bilgiydi değişik geldi ondan yorumsuz bırakıyorum o konuyu.
Bebisler sağlıklı olsunda gerisi mühim değil ya

Ogluma 1 kere midem bulandi 10kilo aldim 3700 saglikli bir cocuk dogurdum.2018 de.mide bulanmamasi aksine lux bisey arkadaslar sakin olsun evham yapmayin tadini cikarin her anin.✌

Ogluma 1 kere midem bulandi 10kilo aldim 3700 saglikli bir cocuk dogurdum.2018 de.mide bulanmamasi aksine lux bisey arkadaslar sakin olsun evham yapmayin tadini cikarin her anin.✌
Oyy maşallah darısı bizimde başımıza olsun ❤ evet ya bugün okuduğum şeyler içimi rahatlattı artık evham yapmak yok bulantı yok diye

Gün boyu esne. Esnemekten çenen yırtılsın uyku düzenin bozulmasın diye şekerleme yapma yine de gece uyuyama

Kizlar benimde cok sukur mide bulantim yok ama sabahlari kahvalti hazirlarken icim bayiliyo gbi oluyo ve oturma ihtiyaci duyuyorm. Bir anda yiyemiorum kahvaltimi araliklarla yiyorum. Son birkacgundur bunu yasiyorum ondan oncsnde yoktu 7+6 yim.
Hafif kanamalarim oldu ve kasik agrilarm. Bu agrilar uzaninca geciyordu. Cok sukur ultrasonda kalp atisini gordm herseyi yolunda.
Ilk gebeligim ve ister isteemez tedirgin oluyorum ama pozitif dusunmek zorundayz. Eski zamanlarda kadinlar tarlada calsiip evde dogum yapiyordu. Bebek sagliksiz ise duser, saglikli ise oyle bir tutunur ki... Gonlunuzu ferah tutun.

Bu arada benimde ishal sorunum vardi doktorum multivitamin alma sadece folik asit al 12.haftaya kadar sonrasinda vitaminlere baslayacagz yine dedi. Suanda kalmadi bi sorun

2.gebeligi olanlar heyecan varmi ben ilk bebegimdeki heyecan hissedemiyorum ben demi anormallik

Kızımda durup durup gülüyordum bambaşka bi heyecandı kabul çünkü ne olduğunu nasıl geçeceğini bilemediğimiz ilk tecrubeydi.tek ilgi odagimiz bebişti doğana kadar

Ayrıca kusmalardan bahsedilmiş ben de kusmayanlardanim.ve gerçekten büyük bi lüks hamilelikte . Bakalım bu bebisimde de öyle mi olacak

Insallah rahat bir hamilelik gecirirsin , mide bulantisi zor olsa gerek.yasayan arkadaslara kolayliklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…