- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Panik olmuşsundur canım ikinci de öyle olmaz Allahın izniyleHerkes imkansız hissedemezsin diyo da bilmiyorum ki o an acı hissettim çok yalvardim bayıltin diye anestezi uzmanida bebek çıksın öyle şimdi ona da gidecek ilacın etksii dedi rahatlattı beni oğlumun sesini.duydum gerisi yok uyandım cikiyoduk ameliyathaneden belki de baskiyi hissettim sadece ki oda normalmisnormalmis
Benim normal doğum dan spinale döndüğü için hastane de kaldığım sürece çok zordu eve çıktığımda daha iyiydim ama.Ben de sezaryen olucam. Sizin ilki belden uyusturmalı mıydı? Nasıl geçiyor cabuk iyileşiliyo mu ay sardı korkular♀
Ay benimde 5 sene oldu dikiş acısı mi kalır bu zamana.Bende de oluyo acaba dikişlere zarari oluyo mudur diye dusundum 5 senede iyilesmistir heralde yaa iç dikiş felan
İşe başlamadan bende hazırlayayım diyodum 32de işe başladım şimdi yorgun gidiyorum gözüm yemiyo.. Neler ekledin unuttuğumuz bişe olmasın elime geçenleri bi kenara koyuyorum şimdilik de daha hazır değil çantam. İlkinde aslında dilim yanması lazımdı. Çantam hazır değildi. Ha bugün ha yarın derken pat suyum geldi. Çantasız gitmiştim hastaneye :)
Kuzu kendi hesabından çıkış yapınca okuyorsunYok ben okuyamadım vallabildirimleri bile açamadım
ilk doğuran benim kv nin adını koyacaktı
Yaaa gercektn mi benm difrizimde var kizilcik yazik koymustum ay sekersiz kaynatayim bari bende iceyim cok sagol
Aa valla ben cok panik oldum sekerim yuksek cikti diye cnki seker yuklemesinde herseyim normaldi ozmn nasl besleniyorsam smdide oyle cok fazla uykum geliyor gun icinde yemeķ yeyince agrlik cokuyor fln aslinda bi yandan ben anliyordum kp de seker var ordan bliyorm cnki insuln fln vurulur basima gelmedi dha once o yuzden panik oldum sanirim insulin baslatr diye dusundum sonra dedm ya erken alirsa doguma kotu senaryolar canlandi gozumde
Bak bunu bilmiyordumKuzu kendi hesabından çıkış yapınca okuyorsun
ilk doğuran benim kv nin adını koyacaktı
Canım üzülme, maşallah kilosu gayet iyi. 2 haftada 500grama yakın alacak. Normal doğum yapan eltim 38+3 te doğum yaptı. Çok normal 38+0. Bebeğine ilk kavuşacak sen olacaksınKızlar merhaba kontrolden geldim için biraz buruk. 2800 olmuşuz. Doktorumun ve beyin cerrahının kararı ile sezaryen için gün aldım bugün belimden dolayı. Zaten hatırlarsınız belki suyu sıkıntılı çıkıyordu. Havuç suyu ve su ile düzene sokmuştum ama yine sınırda çıktı bu sefer. 16 şubat için gün verdi doktorum. O gün geldiğinde suyunda sıkıntı olmazsa 20 sine kadar bekleteceğini sıkıntı görürse alacağını söyledi. Suyu bol içiyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. Neyse hayırlısı olsun ikimiz içinde.
Harika olmuş canım. Özenmişsin belli. Bavul çok büyük geldi gözüme ama detaylı olan listeni okudum, luzumsuz hiçbirşey yokNihayet hastane çantası tamam
1bavul 1 bebek çantası 1puset
Şimdi de Akşama yemek yok
Kiz gobek yukari dogruyken geriliyordu iste gobek asagi indi smdi dikis yerim mayali hamur gibiGöbek aşağı inse ne farkeder ki dikiş yeri zaten asagidanormal bende düşünmüyorum erken gelmeye kalkmazsa
Insallah canim36.haftada sezeryan ile.kizimı kucağıma aldım sakın üzülmeyin ALLAHin izni ile birşey olmaz
Canım üzülme, maşallah kilosu gayet iyi. 2 haftada 500grama yakın alacak. Normal doğum yapan eltim 38+3 te doğum yaptı. Çok normal 38+0. Bebeğine ilk kavuşacak sen olacaksınohhh mis kokusunu en erken sen çekeceksin içine. Sağlıklı doğumlar olsun inşallah
Harika olmuş canım. Özenmişsin belli. Bavul çok büyük geldi gözüme ama detaylı olan listeni okudum, luzumsuz hiçbirşey yoksağlıkla gelsin minnoş
Her gün temizlemek zor olmaz miBende niye aldım diyorum ilkinde hevesleniyosn bence çok gereksiz
Evet bende önerdiler oylelikle almıştımBende alayım artık çok geç kaldım. Ayrıca avent kalkan çok iyiymiş ilk onunla göğüs kremi almıştım
Yok canım vermedi 32.haftamdayim fıtık ameliyatı yüzünden sezeryan istiyorum zorlamak istemiyorumBence mükemmel bi icat olmuş yaöyle bi acıyodu ki yandık dedim. Parasını hakediyo. İki plastik ama sezaryen günü verdi mi doktorun?
Ahh ne güzel darısı basımıza yine
Ne güzel listemde olmayanlar vardı ekledim hemen:) hayırlısı ile gelsin o günlerKüçük boy çantada ;
Hemşirelere verilecek olan ;
Tam set Hastane çıkışı
Bebek bezi
Benim Doğumdan sonra giyeceğim rahat pijama takımı
Emzirme atleti
İç çamaşır
depend
Benim hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafet
Bebek biberonu
Bebek emziği
Silikon göğüs ucu ( olurda emziremezsem gogsumun ucu yok benim oğlumu 5ay onla emzirdim sonra ucu çıkmıştı)
Büyük bavulda
Kapı süsü ve diğer süsleme askesuarlari
Bebeğe 3 adet yenidoğan tam takım set
Yaklaşık 15 adet bez
Yenidoğan islak mendil
Alt açma örtüsü 1aadet
Benim.lohusa takımım terligim yedek iç çamaşır depend çorap vs.
Bebek battaniyesi
Bana hırka
Göğüs pedi
Kirli torbası poşeti
Telefon şarj aleti
Aaa covid testi mi yapılıyo refaketçiye. Ben hastaneme hiç sormadım acaba öyle bişi varmı bizdedeBenim kayınvalide de yakın ammaaa çocuğa ilk gece bakamaz yaşlı değilde beceremez gibihastane refakatçiye covid testi yapmadan almıyorlar, her annemle konuşmam da ben yaptıramam tiksinirim diyo hayırlısı ile geçseydi şu günler kavgasız küslük olmadan çok da hassasım hemen küsüyorum
Bari ne zaman banlari kalkacak onun bilgisi yer alsaEvet ya ne zaman gelecek
Ben rahatsızlanıp hastanede yatmıştım da hem bana hem eşime yaptılarNe güzel listemde olmayanlar vardı ekledim hemen:) hayırlısı ile gelsin o günler
Aaa covid testi mi yapılıyo refaketçiye. Ben hastaneme hiç sormadım acaba öyle bişi varmı bizdede
Aynen yaBari ne zaman banlari kalkacak onun bilgisi yer alsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?