2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Panik olmuşsundur canım ikinci de öyle olmaz Allahın izniyle

Ben de sezaryen olucam. Sizin ilki belden uyusturmalı mıydı? Nasıl geçiyor cabuk iyileşiliyo mu ay sardı korkular‍♀
Benim normal doğum dan spinale döndüğü için hastane de kaldığım sürece çok zordu eve çıktığımda daha iyiydim ama.
Bende de oluyo acaba dikişlere zarari oluyo mudur diye dusundum 5 senede iyilesmistir heralde yaa iç dikiş felan
Ay benimde 5 sene oldu dikiş acısı mi kalır bu zamana.

Küçük boy çantada ;
Hemşirelere verilecek olan ;
Tam set Hastane çıkışı
Bebek bezi
Benim Doğumdan sonra giyeceğim rahat pijama takımı
Emzirme atleti
İç çamaşır
depend
Benim hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafet
Bebek biberonu
Bebek emziği
Silikon göğüs ucu ( olurda emziremezsem gogsumun ucu yok benim oğlumu 5ay onla emzirdim sonra ucu çıkmıştı)

Büyük bavulda
Kapı süsü ve diğer süsleme askesuarlari
Bebeğe 3 adet yenidoğan tam takım set
Yaklaşık 15 adet bez
Yenidoğan islak mendil
Alt açma örtüsü 1aadet
Benim.lohusa takımım terligim yedek iç çamaşır depend çorap vs.
Bebek battaniyesi
Bana hırka
Göğüs pedi
Kirli torbası poşeti
Telefon şarj aleti

Canım ben oğlumda yaptırdım yüksek çıktı
Diyestisyene gönderdi benn dikkat ettim
Açlık tokluk şekeri baktırdım
Oğlum 41.haftada doğdu ve gayet sağlıklı
Senn yemene icmene dikkat et hemen düşer o.
Kıza hamileyim şimdi zatenn seker ncikacakti yaptırmadım test
Meyvelerden bile sadece yeşil elma yiyorum sağlıklı besleniyorum gece falann aciksam. Salata yapıyorum
Bebeğim de kilo alıyor hatta önde OMEGA 3 kullanıyorum çünkü .

Hiç dert etme kendine sen duanı et dikkat et Allah'ın izniyle hicbisey olmaz

Canım üzülme, maşallah kilosu gayet iyi. 2 haftada 500grama yakın alacak. Normal doğum yapan eltim 38+3 te doğum yaptı. Çok normal 38+0. Bebeğine ilk kavuşacak sen olacaksın ohhh mis kokusunu en erken sen çekeceksin içine. Sağlıklı doğumlar olsun inşallah
Nihayet hastane çantası tamam
1bavul 1 bebek çantası 1puset

Şimdi de Akşama yemek yok
Harika olmuş canım. Özenmişsin belli. Bavul çok büyük geldi gözüme ama detaylı olan listeni okudum, luzumsuz hiçbirşey yok sağlıkla gelsin minnoş

Allah razı olsun cnm amin cümlemizin evladı sağlıkla gelsin inşallah

İlkinden tecrübe var gereksiz şeyler konusunda kapı suusnu falan kartona koydum sardım.kirilmasin diye o yüzden bu boy bavula koydum

Bende niye aldım diyorum ilkinde hevesleniyosn bence çok gereksiz
Her gün temizlemek zor olmaz mi
Bende alayım artık çok geç kaldım. Ayrıca avent kalkan çok iyiymiş ilk onunla göğüs kremi almıştım
Evet bende önerdiler oylelikle almıştım
Bence mükemmel bi icat olmuş ya öyle bi acıyodu ki yandık dedim. Parasını hakediyo. İki plastik ama sezaryen günü verdi mi doktorun?

Ahh ne güzel darısı basımıza yine
Yok canım vermedi 32.haftamdayim fıtık ameliyatı yüzünden sezeryan istiyorum zorlamak istemiyorum

Ne güzel listemde olmayanlar vardı ekledim hemen:) hayırlısı ile gelsin o günler
Aaa covid testi mi yapılıyo refaketçiye. Ben hastaneme hiç sormadım acaba öyle bişi varmı bizdede

Ne güzel listemde olmayanlar vardı ekledim hemen:) hayırlısı ile gelsin o günler

Aaa covid testi mi yapılıyo refaketçiye. Ben hastaneme hiç sormadım acaba öyle bişi varmı bizdede
Ben rahatsızlanıp hastanede yatmıştım da hem bana hem eşime yaptılar zorunluymuş. Bence de sorun çünkü test sonucu çıkmadan yatış bile yapmadılar

Kızlar giremedm bir haftadr buraya kbkmayn hiç fırsatm olmadı tam girdim okumak için birdaha bi iş olyordu kızımn elbiselerni yıkadm ütüledm şifonyerini felan geldi baya ugracıydı hiçbr mesajı okuyamadm Bana bir qardaşm anlatsnn azcukk iymsnz ne var ne yok 1880 lerde en son kaldgm yer daha siz tahmin edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…