- 30 Ocak 2015
- 19.866
- 28.661
- 798
- 29
Inşallah canımPanik olmuşsundur canım ikinci de öyle olmaz Allahın izniyle
Aciyo sizliyo gerçi hala uyuşukluk da var orda demekki gecmiyomusBenim normal doğum dan spinale döndüğü için hastane de kaldığım sürece çok zordu eve çıktığımda daha iyiydim ama.
Ay benimde 5 sene oldu dikiş acısı mi kalır bu zamana.
Oo şaka yapıyosun adi ne peki ben dogursamda koyamam kızı olacaklar dusunsunKuzu kendi hesabından çıkış yapınca okuyorsun
ilk doğuran benim kv nin adını koyacaktı
Hep aynıydı göbeğim o yüzden hiç bi fark yokKiz gobek yukari dogruyken geriliyordu iste gobek asagi indi smdi dikis yerim mayali hamur gibi
Ilkinde ne biberon ne emzik kullandim canım emziği çok emmedi 3 ay felan emdi 4. Ayda tamamen bıraktı biberonlada beslemeye ihtiyacım olmadı hep.emdi çok şükür ama mama kullanirsak zor olabilir benim makine çok büyük o yüzden gözüme batıyo küçük bisey olsa neyseHer gün temizlemek zor olmaz mi
Evet bende önerdiler oylelikle almıştım
Yok canım vermedi 32.haftamdayim fıtık ameliyatı yüzünden sezeryan istiyorum zorlamak istemiyorum
Doğuran felan yok canım her şey aynı maviyle bi tartışma yasandi o yüzden 5 arkadaşımız banlanmisti ikisinin cezası daha bitmedi onun disinda aynı devam ediyoruzKızlar giremedm bir haftadr buraya kbkmayn hiç fırsatm olmadı tam girdim okumak için birdaha bi iş olyordu kızımn elbiselerni yıkadm ütüledm şifonyerini felan geldi baya ugracıydı hiçbr mesajı okuyamadm Bana bir qardaşm anlatsnn azcukkiymsnz ne var ne yok 1880 lerde en son kaldgm yer daha siz tahmin edin
Canım cumartesi randevuda Dr suyu iyi dedi bana. Bende cok su içiom dedim. Dr senın içtiğin suyla alakası yok dedi. 100 litre içsen de fayda etmez demişti.Kızlar merhaba kontrolden geldim için biraz buruk. 2800 olmuşuz. Doktorumun ve beyin cerrahının kararı ile sezaryen için gün aldım bugün belimden dolayı. Zaten hatırlarsınız belki suyu sıkıntılı çıkıyordu. Havuç suyu ve su ile düzene sokmuştum ama yine sınırda çıktı bu sefer. 16 şubat için gün verdi doktorum. O gün geldiğinde suyunda sıkıntı olmazsa 20 sine kadar bekleteceğini sıkıntı görürse alacağını söyledi. Suyu bol içiyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. Neyse hayırlısı olsun ikimiz içinde.
Bende kararsızdım iyi oldu alayım indirim varken. Saol cnmEmzirme ürünlerinde indirim varmış. Ben philips avent kalkan almistim kizlar o kdr memnunum ki size de öneriyim dedim hala kararsız olan varsa gögüs kalkanı konusunda. Hassaslasti gögüslerim acıyodu bi baktım kabuk olmuş. Hemen krem sürdüm kalkanları taktim bikaç gün. Çamaşıra değdirmemesi cok rahatlattı. İyileşti. Gümüş kalkanlardansa hava alması ucunun daha iyi bence. Yani ben memnunum düşünen varsa inmiş baya.
Sıkma canını canım benim kuzenim de 37 haftalık iken sezeryan ile doğum yaptı tosuruk oğlumuz hem sağlıklı hem kilosu guzel. Herşey yolunda gitsin sağlıklı olsun da Rabbim ne zaman nasip ederse artikYa ona çok takılmadım aslında ama doktor önceki randevuda sezaryan olursa 20 ile 25 i arası demişti. Şimdi 16 dedi sudan dolayıerken değil mi ya. Keşke daha durabilseydi. Biran önce doğsun doğsun diyordum ama bunu kastetmemiştim
Benim de aksi gibi hiç penye yok ya.Hastane için penye battaniyeler yeterli olur mu benim hep penye battaniyem olmuş bir de çok kalın havlu gibi olan battaniye var ikisinin arası bişey almalı mıyım
Bu sefer görmeye gelen olmaz bol bol gezBu bünyeye bağlı canım ama ben hemen ayaklanmıştım kv hatta çocuğu görmeye gelenler olunca yat nazar değecek diyordu o yüzden onların yanında yatıyordumhastanede çok yürüdüm ama çok çabuk gazımı çıkardım bu sayede iyileşmem çok rahat oldu
Bende de aynı soru işareti varHastane için penye battaniyeler yeterli olur mu benim hep penye battaniyem olmuş bir de çok kalın havlu gibi olan battaniye var ikisinin arası bişey almalı mıyım
Hastane için penye battaniyeler yeterli olur mu benim hep penye battaniyem olmuş bir de çok kalın havlu gibi olan battaniye var ikisinin arası bişey almalı mıyım
Kalın olan çok kalın gibi geldi de o zaman onu gotureyim canım çok sağolBebeği sarmaya penye battaniye götürün hastane seri içinde olanlar gibi bahsettiğim mutlaka ee kış günü pusete de sarıp sarmayalacak şekilde kalın battaniye cnm
Kalın olan çok kalın gibi geldi de o zaman onu gotureyim canım çok sağol
35 haftalık olduk şükürSelam kızlar kontrolümüze gittik bugün oğluşum 2700 gram olmuş çok şükür iyi sıkıntımız yok 2 hafta sonra gitcem tekrar sezeryan gününü planlıycaz
Evet ben de geldim koğuş ağasıjelibon01 ile birlikte..
Burası bdv gibi değil içeriden biri kesin evet herkesin aklındaki kişi benim de var hem de iki kişi
O Bir kişi hepimizin cooojk sevdiği malum şahsi (?) Geri dön dulaayy diye çağıran arkadaşım bence hani ara ara gelip kendi aldığı ürünleri yaptığı şeyleri çok da fazla kişi sormadan kendi kendine tavsiye veren arkadaş, ban süremde baktım da hıc sesi sedası çıkmamış çok ilginç neyse inşallah vasisi olarak manevi kardeşi olarak gördügu hepimizin çok sevdiği üye ile birlikte bidaha olmaz buralarda
Günahını alıyorsam da mutlu olsun işlediği bı günahtan muaf olmuş olur sınavda, almıyorsam da ne mutlu bana
İkinci kişi de uzun zamandır yazmıyordu başka topik dünyalarında gezmiş hep ama 2 gündür çok aktif burda himm , hani topik dışı (?) Konulardan rahatsız olan arkadaş
Günah alma konusunda bı önceki düşüncem geçerlidir
Korkaklar ancak arkadan iş çevirir
Dünyanın en cesur kadını olduğumu iddia edemem ama genelde de konuşmadığım özelde de arkasından konuşup yüzüne gulmedigim kişilere gösterdiğim tepkiden dolayı asla pişman olmam olmadım
Şikayet eden şahsiyet kurnazlığin kadar biraz cesaretinden de konuşsun ne dersin?
Hoş geldin canım o geri dönnn diyeni hatırlıyorum ama adını unuttun ahh b12Evet ben de geldim koğuş ağasıjelibon01 ile birlikte..
Burası bdv gibi değil içeriden biri kesin evet herkesin aklındaki kişi benim de var hem de iki kişi
O Bir kişi hepimizin cooojk sevdiği malum şahsi (?) Geri dön dulaayy diye çağıran arkadaşım bence hani ara ara gelip kendi aldığı ürünleri yaptığı şeyleri çok da fazla kişi sormadan kendi kendine tavsiye veren arkadaş, ban süremde baktım da hıc sesi sedası çıkmamış çok ilginç neyse inşallah vasisi olarak manevi kardeşi olarak gördügu hepimizin çok sevdiği üye ile birlikte bidaha olmaz buralarda
Günahını alıyorsam da mutlu olsun işlediği bı günahtan muaf olmuş olur sınavda, almıyorsam da ne mutlu bana
İkinci kişi de uzun zamandır yazmıyordu başka topik dünyalarında gezmiş hep ama 2 gündür çok aktif burda himm , hani topik dışı (?) Konulardan rahatsız olan arkadaş
Günah alma konusunda bı önceki düşüncem geçerlidir
Korkaklar ancak arkadan iş çevirir
Dünyanın en cesur kadını olduğumu iddia edemem ama genelde de konuşmadığım özelde de arkasından konuşup yüzüne gulmedigim kişilere gösterdiğim tepkiden dolayı asla pişman olmam olmadım
Şikayet eden şahsiyet kurnazlığin kadar biraz cesaretinden de konuşsun ne dersin?
Hoşgeldin
Boşver gitsin sen kendine bebisine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?