2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Panik olmuşsundur canım ikinci de öyle olmaz Allahın izniyle
Inşallah canım
Benim normal doğum dan spinale döndüğü için hastane de kaldığım sürece çok zordu eve çıktığımda daha iyiydim ama.

Ay benimde 5 sene oldu dikiş acısı mi kalır bu zamana.
Aciyo sizliyo gerçi hala uyuşukluk da var orda demekki gecmiyomus
Kuzu kendi hesabından çıkış yapınca okuyorsun

ilk doğuran benim kv nin adını koyacaktı
Oo şaka yapıyosun adi ne peki ben dogursamda koyamam kızı olacaklar dusunsun
Kiz gobek yukari dogruyken geriliyordu iste gobek asagi indi smdi dikis yerim mayali hamur gibi
Hep aynıydı göbeğim o yüzden hiç bi fark yok
Her gün temizlemek zor olmaz mi

Evet bende önerdiler oylelikle almıştım

Yok canım vermedi 32.haftamdayim fıtık ameliyatı yüzünden sezeryan istiyorum zorlamak istemiyorum
Ilkinde ne biberon ne emzik kullandim canım emziği çok emmedi 3 ay felan emdi 4. Ayda tamamen bıraktı biberonlada beslemeye ihtiyacım olmadı hep.emdi çok şükür ama mama kullanirsak zor olabilir benim makine çok büyük o yüzden gözüme batıyo küçük bisey olsa neyse

Doğuran felan yok canım her şey aynı maviyle bi tartışma yasandi o yüzden 5 arkadaşımız banlanmisti ikisinin cezası daha bitmedi onun disinda aynı devam ediyoruz

Canım cumartesi randevuda Dr suyu iyi dedi bana. Bende cok su içiom dedim. Dr senın içtiğin suyla alakası yok dedi. 100 litre içsen de fayda etmez demişti.
Bende kararsızdım iyi oldu alayım indirim varken. Saol cnm

Sıkma canını canım benim kuzenim de 37 haftalık iken sezeryan ile doğum yaptı tosuruk oğlumuz hem sağlıklı hem kilosu guzel. Herşey yolunda gitsin sağlıklı olsun da Rabbim ne zaman nasip ederse artik

Hastane için penye battaniyeler yeterli olur mu benim hep penye battaniyem olmuş bir de çok kalın havlu gibi olan battaniye var ikisinin arası bişey almalı mıyım

Hastane için penye battaniyeler yeterli olur mu benim hep penye battaniyem olmuş bir de çok kalın havlu gibi olan battaniye var ikisinin arası bişey almalı mıyım
Benim de aksi gibi hiç penye yok ya.
sorunun cevabı bende yok ama

Bu sefer görmeye gelen olmaz bol bol gez

Bebeği sarmaya penye battaniye götürün hastane seri içinde olanlar gibi bahsettiğim mutlaka ee kış günü pusete de sarıp sarmayalacak şekilde kalın battaniye cnm

Ayrıca bebeğin hastanede kalacağı süre icindehastane bebek beşiğinde yatacak şöyle ince bı beyaz mi sarı mi pembe mi mavi mi artık size kalmış benimkini annem sarı almış bir tülbent düz model ortersiniz malum ortalık virüs dolu ince olsun dikkat edin.

Ayrıca hastane beşiği altına sermeye temiz yine ince bı pazen tarzı muslin olur bişey götürün evinizden veya alın ortalık virüs dolu her detayı düşünün lütfen canlarım ,
Aklıma geldikçe yazıyorum

Yenidoğan bebek vücut sıcaklığı duusktur canım özellikle doktorlar mesela bebeğin baş kısmına şapka takılmasını isterler evde bile .
Bambaşka bir dünyaya geliyorlar iyi bakalım kuzulara inslalah
Kalın olan çok kalın gibi geldi de o zaman onu gotureyim canım çok sağol

Evet ben de geldim koğuş ağası jelibon01 ile birlikte..

Burası bdv gibi değil içeriden biri kesin evet herkesin aklındaki kişi benim de var hem de iki kişi

O Bir kişi hepimizin cooojk sevdiği malum şahsi (?) Geri dön dulaayy diye çağıran arkadaşım bence hani ara ara gelip kendi aldığı ürünleri yaptığı şeyleri çok da fazla kişi sormadan kendi kendine tavsiye veren arkadaş, ban süremde baktım da hıc sesi sedası çıkmamış çok ilginç neyse inşallah vasisi olarak manevi kardeşi olarak gördügu hepimizin çok sevdiği üye ile birlikte bidaha olmaz buralarda

Günahını alıyorsam da mutlu olsun işlediği bı günahtan muaf olmuş olur sınavda, almıyorsam da ne mutlu bana

İkinci kişi de uzun zamandır yazmıyordu başka topik dünyalarında gezmiş hep ama 2 gündür çok aktif burda himm , hani topik dışı (?) Konulardan rahatsız olan arkadaş

Günah alma konusunda bı önceki düşüncem geçerlidir

Korkaklar ancak arkadan iş çevirir
Dünyanın en cesur kadını olduğumu iddia edemem ama genelde de konuşmadığım özelde de arkasından konuşup yüzüne gulmedigim kişilere gösterdiğim tepkiden dolayı asla pişman olmam olmadım

Şikayet eden şahsiyet kurnazlığin kadar biraz cesaretinden de konuşsun ne dersin?

Hoşgeldin
Boşver gitsin sen kendine bebisine bak

Hoş geldin canım o geri dönnn diyeni hatırlıyorum ama adını unuttun ahh b12

Hoşgeldin
Boşver gitsin sen kendine bebisine bak

Tabiki öyle burdaki şahısları gerçek hayattaki gibi önemsemem mümkün değil de yani insan her yerde karakter/sizligini Bir şekilde gösteriyor yaşı kaç olursa olsun o can sıkıcı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…