2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de yıkadım ütüledim hurçlara koyup kaldırdım. Doğumdan sonra 5 dakkada sererim.

Bu arada ben mamajoo 5 işlevli kurutmalı sterilizatör almıştım. Bugün biberonu, emzikleri, süt sağma makinesinin parçalarını ve göğüs kalkanını koydum içine, kendi kendine temizledi. Bence çok gerekli bişey tek tek kaynat kurula derdi yok. Biraz büyük bi makine ama olsun benim işimi çok kolaylaştırdı tavsiye ederim.

Kontrolden geldim bebiş yüzünü göstermedi arkası dönüktü 2260 gram 44 cm olmuş paşam kafası aşağıdaydı nts de sırt üstü yatarken çok zorlandım hatta elim ayağım titredi ya kötü oldum hiç sevmedim canavar gibiymiş bizden böyle

Maşallah gözün aydın nstde herkes sırt üstü yatmış beni niye sola yatırdılar acaba

maşALLAH tospige doğum tarihi verdimi peki

Yok canım şuanlık vermedi 2 hafta sonra çağırdı ben herşey normal giderse normal yapmak istiyorum zaten gidişata göre konuşuruz heralde
Haftana baktım göremedim canım hadi hayırlısı olsun ben de normal istiyorum herşey uygun olursa hakkımız da hayırlısı inşALLAH

Merhabalar bayanlar bende insaAllah nasipse mart annesiyim suanda 32 haftaligiz canta hazirlama olayina girmedim tüp bebek annesiyim galiba sezeryan yapicak gün vermedi daha kontroller 2 haftada 1 sizce ne zaman hazırlayayım çantayı bu arada ilk bebişim olucak

Hazırla dursun kenarda ne zararı olacak canım bizimkiler hazır

Britax-römer oto koltugu ıle ılgılı deneyımı olan var mıdır?
Bizimki britax canım 9 18 kilo memnunum ben uyuyunca kafası düşmesin diye hafif yatiyo önden çekiyosun lulinin dedigi gibi uyuyunca kafası düşmesin o.cok onemli

Gözün aydın canım beni sokmadı nstye haftaya sokcakmis
T Tgcee_123 canım ben daha besigi bile kurmadim doğum tarihi belli olsun ondan sonra kurcam ama nevresimler felan hazır yikandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…