Ben de yıkadım ütüledim hurçlara koyup kaldırdım. Doğumdan sonra 5 dakkada sererim.
Bu arada ben mamajoo 5 işlevli kurutmalı sterilizatör almıştım. Bugün biberonu, emzikleri, süt sağma makinesinin parçalarını ve göğüs kalkanını koydum içine, kendi kendine temizledi. Bence çok gerekli bişey tek tek kaynat kurula derdi yok. Biraz büyük bi makine ama olsun benim işimi çok kolaylaştırdı tavsiye ederim.
Kontrolden geldim bebiş yüzünü göstermedi arkası dönüktü 2260 gram 44 cm olmuş paşam kafası aşağıdaydı nts de sırt üstü yatarken çok zorlandım hatta elim ayağım titredi ya kötü oldum hiç sevmedim canavar gibiymiş bizden böyle
Kontrolden geldim bebiş yüzünü göstermedi arkası dönüktü 2260 gram 44 cm olmuş paşam kafası aşağıdaydı nts de sırt üstü yatarken çok zorlandım hatta elim ayağım titredi ya kötü oldum hiç sevmedim canavar gibiymiş bizden böyle
Merhabalar bayanlar bende insaAllah nasipse mart annesiyim suanda 32 haftaligiz canta hazirlama olayina girmedim tüp bebek annesiyim galiba sezeryan yapicak gün vermedi daha kontroller 2 haftada 1 sizce ne zaman hazırlayayım çantayı bu arada ilk bebişim olucak
Merhabalar bayanlar bende insaAllah nasipse mart annesiyim suanda 32 haftaligiz canta hazirlama olayina girmedim tüp bebek annesiyim galiba sezeryan yapicak gün vermedi daha kontroller 2 haftada 1 sizce ne zaman hazırlayayım çantayı bu arada ilk bebişim olucak
Bizimki britax canım 9 18 kilo memnunum ben uyuyunca kafası düşmesin diye hafif yatiyo önden çekiyosun lulinin dedigi gibi uyuyunca kafası düşmesin o.cok onemli
Gözün aydın canım beni sokmadı nstye haftaya sokcakmis TTgcee_123
canım ben daha besigi bile kurmadim doğum tarihi belli olsun ondan sonra kurcam ama nevresimler felan hazır yikandi
Kizlar bende kontrolden geldim 2700 kusur dedi kilosuna nstye girmedim haftaya tekrar gitcem haftada 1e düşürdü kontrolleri o zaman bağlanacak nstyede çok şükür her şey yolunda