2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bisey soracaktım kardeşim 37 haftalık hamile ve bebek 2500 kilo bu hafta hiç kilo almamış zaten bi yerden sonra geri düşmüştü haftası hatta kilo kaybı yaşadığı bi dönem oldu bebeğin ben başka bi doktora daha görün diye israr ettim ama ne değişecek diyorbboyle bisey yasayan oldu mu hiç
Hani sağlıklı doğsun da zayıflık dert değil ama insanın içine dert oluyor

Yaa üstümden kamyon geçti sanki

Doktor ne diyomuş bu duruma

Depend unutma canım sezaryen olacaksa nescafe olsun canım sade olsun baş ağrısı olmuyor
Depentle normal yetişkin bez arasında fark var mı anneannem kilot bez kullanıyor sürekli canped oda fark yoksa onun bezlerden alsam 2 3 tane

Plesanta yaşlanması denilen bir olay oluyor canım çocuğun gelişimi duruyor öyle olunca duruyor derken kilo vs almıyor bu durumda çocuğu alıyor doktor çok bekletmiyor

Canım zaten normali yana yatmak ben hep öyle yatmıştım ilkinde
Herkes süet üstü yattım deyince bende şaşırdım niye sola yattım diye tamam kuzum sağol
Kizlar bende kontrolden geldim 2700 kusur dedi kilosuna nstye girmedim haftaya tekrar gitcem haftada 1e düşürdü kontrolleri o zaman bağlanacak nstyede çok şükür her şey yolunda
Maşallah kuzuya büyümüş gözün aydın canım haftada 1 artık hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…