28 Aralık ilk adet tarihim 5-6 gün sürdü ocak 7de 1günlük hafif pembe bir kanama oldu sonra ders ve işlere yoğunlaştım karnım şişince yanmaya başlayınca bir bakalım dedim ve 24 regl olmam gerekirken olmadımAmin sor cevaplayabilirsem cevaplarım inşallah
Aaa neden maviyle ne oldu gene Konu neydi??Doğuran felan yok canım her şey aynı maviyle bi tartışma yasandi o yüzden 5 arkadaşımız banlanmisti ikisinin cezası daha bitmedi onun disinda aynı devam ediyoruz
İkizdaşım hosgeldin inan yerini aradim
Zor bir gun gecirmissin ama sukur sonu iyi bitmis evet bizim nstler epeyce bir suruyor gecen hastanede kalirken ben 1 saat surdu
Bu gece kasilmalar beni cok yokluyor ilaca ve litre litre ictigim suya ragmen hayirlisi.
Sabah benim de kontrolum vardi dun nst de sanci cikmadi ama aksam baslayan halen devam eden ciddi kasilmalar var bakalim idare ediyorum insallah minikler acele etmez de 36yi geceriz en azindan
. hoşbuldum canımmBen bi tanede polar mı desem ne desem kumaşına bilemedim çok kalın bi battaniye değil ama örtünce sıcak tutan battaniyede koydum canım 2 tanede penye battaniye besigin içine sermek içinde tek kullanimlik alt açmalardan koydum
Çok şükür geldiniz atartcim senin dediğin kisiyi çoğumuz tahmin ediyoruz dediğin gibi hiçte yazmadı o günden beri anlaşamadığımız kimse kalmadı aramizda artık
Hoşgeldin ❤
İnşallah canım benim inşallah bizimkilerde fark 300 Gr göründü dünCanım benim hoş geldin. Çok zorluyor ikiz gebelik ilerleyen günlerde bunu dahs çok hissediyoruz kolay değil psikolojik savaşta veriyoruz erken doğacak mı kuvöz olacak mı vs bunları düşünüp stres oluyoruz ister istemez en ufak ağrı sancıda hafta ileri olduğu için acaba diyoruz ama şükür ki az kaldı yüzdük kuyruğuna geldik diyorum ben artık bu saatten sonra rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de ya dudaklar botokslu gibiYuzum gozum sis uyanıyorum kendimden korkuyorum aynaya bakınca
Hiç böyle bişey başıma gelmedi benimde düzensiz adetlerim ama uzun dönem olmadığım da yoktu 3 ay sürmüştü bide 50 gün süren oldu en son da 8 gün geçti öyle öğrendim bekle madem senin daha önce de başına geldiyse yada doktora git28 Aralık ilk adet tarihim 5-6 gün sürdü ocak 7de 1günlük hafif pembe bir kanama oldu sonra ders ve işlere yoğunlaştım karnım şişince yanmaya başlayınca bir bakalım dedim ve 24 regl olmam gerekirken olmadım
O 7 Ocak’ta olan bir günlük regl önemsiz mi ordan mı hesaplamam lazım yoksa idrar test negatif bu arada ondada çıkmadı
Bu arada olursa ikinci hamileligim ilkinde anlamam 80 gün bulmuştu hiç bir yerde pozitif görememiştim ilk hamileligimde o yüzden şimdi varsa kanda çıkmaz diye düşünüyorum
Bende bendeEvet canım valla şimdiden misafir kabul etmiyoruz dlye etrafa yayıyorum,
evet budizz ve Sophie var diş kaşıyıcı o baya düşmüş. 349 TL bile görmüştüm fiyatını. Ama alt tarafı diş kaşıyıcı bilemedim o kadar para verilir mi.
Cuma benim kontrol bizim de o kadar vardır kuzu belki daha fazla 500 e kadar normal 500 ü geçerse sıkıntı demişti kaç olmuşlar canımİnşallah canım benim inşallah bizimkilerde fark 300 Gr göründü dünmakine farkı olabilir yine
İnsallah zumrem ya 36yi bekler insallah kuzularİnşallah canım zümrem inşallah ya senin de kasilman hıc geçmiyor ama inşallah beklenmedik anda gelmezler, ben dün hıc farketmedim mesela sadece sol kalçamın altı ve belim çok ağrıyordu
Sermedim ben cnm hergun cam açıp havalandiriyorum toz olabilirKizlar bebek yataklarni hazialrdin mi nevresimi fln serdiniz mi yani odamiz hazir ama carsafi nevresimi sermedim henuz
Yok canım hepsi farklı olabilirKızlar süt saklama poşeti, kabi vs göğüs pompası ile aynı marka mi olmalı yoksa farklı olabilir mi? Tecrübem olmayınca kafama takıldı
Ben de sermedim toz olur diye. Erken doğsa bile 5 dk da hazırlanacak birşey zaten. Çarşafı yıkayacaksan yıkayıp ütüleyip hazır edebilirsin. Doğuma giderken de evde olan biri serer veya muhtemel doğum haftasında serebilirsinKizlar bebek yataklarni hazialrdin mi nevresimi fln serdiniz mi yani odamiz hazir ama carsafi nevresimi sermedim henuz
İlk 3 ay zaten hiçbir şeyden anlamıyor :))) sonrasında da ben hep algılarına yönelik şeyler yapmıştım. Oyun halısını seviyordu. Üstünden geçen çapraz çubuklarda oyuncaklar asılıydı ve onlara dokunmak hoşuna gidiyordu. İlk 6 ay oyuncakla pek işleri yok açıkçası. Dönence vs tavsiye edilmiyor zaten. Farklı dokulardaki kumaşlardan yapılmış oyuncakları seviyorlar. Bir de 2.-3.aydan sonra kontrast renkli kitap ve kartlara yoğun ilgisi oldu oğlumun.e bebekte oyuncak indirimi bugün. Çok şey almak istiyorum ama ilk bir yıl ışıklı, sesli oyuncaklar önerilmiyormuş. Ne yapsam bilemedim. Sizin beğenip seçtikleriniz var mı fikir olur bizlere de
Hzir zaten utuledm astim kirismasin diye sersem mi dedm ama toz olayi var bekleyeyim bendeBen de sermedim toz olur diye. Erken doğsa bile 5 dk da hazırlanacak birşey zaten. Çarşafı yıkayacaksan yıkayıp ütüleyip hazır edebilirsin. Doğuma giderken de evde olan biri serer veya muhtemel doğum haftasında serebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?