2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de özledim ben De neyse olan oldu giden gitti inşallah bundan sonrası huzurlu olsun

Oto koltuk almayı düşünen kızlar en önemli ve noktalardan biri koltuğun yatış pozisyonu aklınızda bulunsun. Bebek uyuduğu zaman başı öne düşmemesi gerekiyor. Bazı koltuklara kalitelili diye dünya para verirken bebeğin başı öne düşüyor diye pişman olabilirsiniz. Benimki joie marka öne doğdu 4 duruş kademesi arkaya doğru 6 kademesi var. Ortalama 3. kademede kafası düşmeden arkaya yaslanarak uyuyabiliyor

Ben 1 mavi 1 sarı tülbent aldım çantaya.
Hoş geldin canım o geri dönnn diyeni hatırlıyorum ama adını unuttun ahh b12
Herkes o kişi de hemfikir desene.
Günaydın :)) İyi haftalarımız olsun bundan snra
Günaydın cnm hoşgeldin

Kızlar etiket yapamıyorum hosgeldiniz. Artık doğumlarımızı huzurla paylaşalım insallah.

Dün gece sadece wc icin uyandim bir gun uyuyorum bir gun uyuamıyorum cok enteresan. Bir gece öncede hic uyuyamamıştım.

Evet çok.onemli noktaya değinmişsin canim yavrucaklarin boyunları dusuyor.biz de 2. Düşünmüyorduk verdik oto koltuğunu şimdi elimiz mahkum.alacagiz

Bende hiç uyumamaya başladım. Ağrım yok sancım yok cin gibi bakıp duruyorum yatakta Sabahları uyumak istiyorum. O uykuda insanı sersem yapıyor

e bebekte oyuncak indirimi bugün. Çok şey almak istiyorum ama ilk bir yıl ışıklı, sesli oyuncaklar önerilmiyormuş. Ne yapsam bilemedim. Sizin beğenip seçtikleriniz var mı fikir olur bizlere de

Evet çok.onemli noktaya değinmişsin canim yavrucaklarin boyunları dusuyor.biz de 2. Düşünmüyorduk verdik oto koltuğunu şimdi elimiz mahkum.alacagiz
Bizde de şimdi bir tane var. Oğlum henüz küçük nasıl olacak bilmiyorum ama sıfır almayız herhalde. Letgodan az kullanılmış bir koltuk ya da mağazada koltuk yükseltici alırız oğlan için

e bebekte oyuncak indirimi bugün. Çok şey almak istiyorum ama ilk bir yıl ışıklı, sesli oyuncaklar önerilmiyormuş. Ne yapsam bilemedim. Sizin beğenip seçtikleriniz var mı fikir olur bizlere de
Ben de heveslendım ama snra yok yaa dedım :)) ama ınsan bı almak ıstıOoo dönence alacaktım ama ıstedıgım gibi bılamadım budizzler ındırıme girmıs belkı o alınabılır??

Bizde de şimdi bir tane var. Oğlum henüz küçük nasıl olacak bilmiyorum ama sıfır almayız herhalde. Letgodan az kullanılmış bir koltuk ya da mağazada koltuk yükseltici alırız oğlan için
Koltuk yükseltici is görür hem yerde kaplamıyor. Kizim kullanıyor. Letgodan da alınabilir. Benim.arkadaşım çoğu şeyini sattı cok isteyen oluyor.

Ben de heveslendım ama snra yok yaa dedım :)) ama ınsan bı almak ıstıOoo dönence alacaktım ama ıstedıgım gibi bılamadım budizzler ındırıme girmıs belkı o alınabılır??
Oyun halısı olabilir guzel vakit geçiriyorlar. Bul takları seviyorlar 6 aydan sonra. Doğsun o zaman alırsınız canim nasıl olsa indirim/bindirim bitmiyor

Koltuk yükseltici is görür hem yerde kaplamıyor. Kizim kullanıyor. Letgodan da alınabilir. Benim.arkadaşım çoğu şeyini sattı cok isteyen oluyor.
Ömere hala uzun gezmelerde baston arabasını kullanıyoruz. Bagajda o var bir de bebek arabası ekleyeceğiz bagaj iptal. Arkada da iki bebek koltuğu arka da iptal bize bir tek ön koltuklar kalıyor zar zor. En azından yükseltici yer kaplamaz o da sıkışır bagaja. Ömer arabada uyuyor işte o biraz sıkıntı olacak ama boyunluk işe yarıyor mu acaba hiç kullanmadık

evet budizz ve Sophie var diş kaşıyıcı o baya düşmüş. 349 TL bile görmüştüm fiyatını. Ama alt tarafı diş kaşıyıcı bilemedim o kadar para verilir mi.

evet budizz ve Sophie var diş kaşıyıcı o baya düşmüş. 349 TL bile görmüştüm fiyatını. Ama alt tarafı diş kaşıyıcı bilemedim o kadar para verilir mi.
Uff ondan da tum arkdslarım da var neredeyse niye alınır acsba o kdr pahalı sey bakım onaa o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…