Masallah hadi kurtardi bebisler kendini cok sukurKizlar bende kontrolden geldim 2700 kusur dedi kilosuna nstye girmedim haftaya tekrar gitcem haftada 1e düşürdü kontrolleri o zaman bağlanacak nstyede çok şükür her şey yolunda
Besafe yoktu burdakı e bebekte göremedım ama ınternette baktım arkdsım da önermıstı iyiiymişşBizimki besafe canım koltuk alırken adac testinden geçmiş mi ona bakın canım
Brıtax ın 0-18 360 derece dönenıne karar verdık yrn ındırıme gırıomus ınternetten alacamBizimki britax canım 9 18 kilo memnunum ben uyuyunca kafası düşmesin diye hafif yatiyo önden çekiyosun lulinin dedigi gibi uyuyunca kafası düşmesin o.cok onemli
Gözün aydın canım beni sokmadı nstye haftaya sokcakmis
T Tgcee_123 canım ben daha besigi bile kurmadimdoğum tarihi belli olsun ondan sonra kurcam ama nevresimler felan hazır yikandi
2100 demisti 12 gün önce kuzu 600 gram almış oluyoEn son kontrol de ne kadardı kuzu ne kadar almış oluyor
Kesın ya bunda ya da dıgerınde yanlıs söyledi:))2100 demisti 12 gün önce kuzu 600 gram almış oluyo
Maşallah tosunuma2100 demisti 12 gün önce kuzu 600 gram almış oluyo
Sağol canimHerkes süet üstü yattım deyince bende şaşırdım niye sola yattım diyetamam kuzum sağol
Maşallah kuzuya büyümüşgözün aydın canım haftada 1 artık hadi bakalım
Cok sukur canım
Ya evdeki ben yatcam derseMasallah hadi kurtardi bebisler kendini cok sukurbesigide kur artik neyi bekliosun kiz ne kaldi şurda
Iyi yapmissin canım valla çok büyük rahatlık koltuguna koyunca arda uyuyo yoksa hayatta uyumaz uzun yolculuklarda kurtaricikurtariciBesafe yoktu burdakı e bebekte göremedım ama ınternette baktım arkdsım da önermıstı iyiiymişş
Brıtax ın 0-18 360 derece dönenıne karar verdık yrn ındırıme gırıomus ınternetten alacam
Hiç bilmiyorum kuzum ama o kontrolden sonra sürekli sütlaç muz yedimKesın ya bunda ya da dıgerınde yanlıs söyledi:))
Ha bide bunda 2 kere sordum şaşırıpKesın ya bunda ya da dıgerınde yanlıs söyledi:))
Haftasına göre maşallah kilosu yerindeKizlar bende kontrolden geldim 2700 kusur dedi kilosuna nstye girmedim haftaya tekrar gitcem haftada 1e düşürdü kontrolleri o zaman bağlanacak nstyede çok şükür her şey yolunda
Evet canım ben bunu biliyorum arda da anlamış oldumilknurrr22 maşallah canım demek ki annenin yemesi kilo alımı ile bebek beslenmesinin çok da doğru orantsi Yok , erkek bebek olması da etkili tabi kemik iriliği,kilo alımı vs
Çok yaşa atart yaaKatılmıyorum sohbete kızlar pazartesiden beri kızkardeşim bizde , kızıim ona yapıştı çok şükür bizden biraz çıktı da ,yine bı iş yapılmıyor yanı güya hastane çantası hazırlayacaktim yok, perde yikanacakti yok ancak yemek hazırlama, pişir ye
Bugün de ne Allah için ne trendyol için ne de doğum için Bir şey yaptım çok şükür
Benimde 35+0 gözüküyo şuan ultrasonda kuzu haftasından 1 hafta önde 3500 dogsun yeter fazlasında gözüm yokHaftasına göre maşallah kilosu yerindedoğuma kadar da baya alır Benim 35+4 de 2800 gramdı
Eğer özele gidiyorsanız hiç riske girmeyin direk sezeryan düşünün. Çatı kemiğiniz müsait değilmiş çünkü normalden sezeryana geçmek daha zor yaşadığım için biliyorum.Kizlar 25 haftamdan beri erken dogum tehlikem vardi yazamadim atlaya atlaya okumaya calistim. surekli korkuyla gecti her hafta nst cok sukur suan 36 haftanin icindeyim bebisim 2 kilo 900 gram olmus. bu hafta doktorum cati muayenesi yapti ve ordaki pubis kemigi basıkmis normal dogumu denicem dedi bebegin kafasi takilrsa eger sezeryana alirim dedi sizce napmaliyim cok korkuyorm
Aa kurulumu kolay onlarin ahşap fln sandim kiskanclik.illaki oluyor vallaSağol canim
Ya evdeki ben yatcam dersepark beşik yaa hastaneden gelince bile.kurarim
Iyi yapmissin canım valla çok büyük rahatlık koltuguna koyunca arda uyuyo yoksa hayatta uyumaz uzun yolculuklarda kurtaricikurtarici
Boyle biseyde risk almayin ayni durum teyzemde vardi sonrasi cok zor oldu normalden sezeryana donmem baska bir doktora daha gozukun bence ayni seyi soylerse risk almadn sezeryan olunKizlar 25 haftamdan beri erken dogum tehlikem vardi yazamadim atlaya atlaya okumaya calistim. surekli korkuyla gecti her hafta nst cok sukur suan 36 haftanin icindeyim bebisim 2 kilo 900 gram olmus. bu hafta doktorum cati muayenesi yapti ve ordaki pubis kemigi basıkmis normal dogumu denicem dedi bebegin kafasi takilrsa eger sezeryana alirim dedi sizce napmaliyim cok korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?