2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bende kontrolden geldim 2700 kusur dedi kilosuna nstye girmedim haftaya tekrar gitcem haftada 1e düşürdü kontrolleri o zaman bağlanacak nstyede çok şükür her şey yolunda
Masallah hadi kurtardi bebisler kendini cok sukur besigide kur artik neyi bekliosun kiz ne kaldi şurda

Bizimki besafe canım koltuk alırken adac testinden geçmiş mi ona bakın canım
Besafe yoktu burdakı e bebekte göremedım ama ınternette baktım arkdsım da önermıstı iyiiymişş
Brıtax ın 0-18 360 derece dönenıne karar verdık yrn ındırıme gırıomus ınternetten alacam

Herkes süet üstü yattım deyince bende şaşırdım niye sola yattım diye tamam kuzum sağol

Maşallah kuzuya büyümüş gözün aydın canım haftada 1 artık hadi bakalım
Sağol canim
Cok sukur canım

Masallah hadi kurtardi bebisler kendini cok sukur besigide kur artik neyi bekliosun kiz ne kaldi şurda
Ya evdeki ben yatcam derse park beşik yaa hastaneden gelince bile.kurarim
Besafe yoktu burdakı e bebekte göremedım ama ınternette baktım arkdsım da önermıstı iyiiymişş

Brıtax ın 0-18 360 derece dönenıne karar verdık yrn ındırıme gırıomus ınternetten alacam
Iyi yapmissin canım valla çok büyük rahatlık koltuguna koyunca arda uyuyo yoksa hayatta uyumaz uzun yolculuklarda kurtaricikurtarici

Katılmıyorum sohbete kızlar pazartesiden beri kızkardeşim bizde , kızıim ona yapıştı çok şükür bizden biraz çıktı da ,yine bı iş yapılmıyor yanı güya hastane çantası hazırlayacaktim yok, perde yikanacakti yok ancak yemek hazırlama, pişir ye

Bugün de ne Allah için ne trendyol için ne de doğum için Bir şey yaptım çok şükür

Kizlar bende kontrolden geldim 2700 kusur dedi kilosuna nstye girmedim haftaya tekrar gitcem haftada 1e düşürdü kontrolleri o zaman bağlanacak nstyede çok şükür her şey yolunda
Haftasına göre maşallah kilosu yerinde doğuma kadar da baya alır Benim 35+4 de 2800 gramdı

M Muallimezzz kuzum alıntını kaçırdım biri 2100 diğeri 1880 dedi, geçen çarşamba da özelde 1800 e 1600 küsur çıkmıslardi, almasına ikisi de alıyor da birini formunu daha çok koruyor

Kan alim, suları vs iyi dedi ay şu bikac hafta daha geceydi

Kizlar 25 haftamdan beri erken dogum tehlikem vardi yazamadim atlaya atlaya okumaya calistim. surekli korkuyla gecti her hafta nst cok sukur suan 36 haftanin icindeyim bebisim 2 kilo 900 gram olmus. bu hafta doktorum cati muayenesi yapti ve ordaki pubis kemigi basıkmis normal dogumu denicem dedi bebegin kafasi takilrsa eger sezeryana alirim dedi sizce napmaliyim cok korkuyorm

ilknurrr22 maşallah canım demek ki annenin yemesi kilo alımı ile bebek beslenmesinin çok da doğru orantsi Yok , erkek bebek olması da etkili tabi kemik iriliği,kilo alımı vs

ilknurrr22 maşallah canım demek ki annenin yemesi kilo alımı ile bebek beslenmesinin çok da doğru orantsi Yok , erkek bebek olması da etkili tabi kemik iriliği,kilo alımı vs
Evet canım ben bunu biliyorum arda da anlamış oldum
Çok şükür tabi ben yemeyince bi şekilde aliyo almasına benim depoyu kullanıyo

Çok yaşa atart yaa öyle hıc yapılmıyo valla
Haftasına göre maşallah kilosu yerinde doğuma kadar da baya alır Benim 35+4 de 2800 gramdı
Benimde 35+0 gözüküyo şuan ultrasonda kuzu haftasından 1 hafta önde 3500 dogsun yeter fazlasında gözüm yok

Eğer özele gidiyorsanız hiç riske girmeyin direk sezeryan düşünün. Çatı kemiğiniz müsait değilmiş çünkü normalden sezeryana geçmek daha zor yaşadığım için biliyorum.

Sağol canim

Ya evdeki ben yatcam derse park beşik yaa hastaneden gelince bile.kurarim

Iyi yapmissin canım valla çok büyük rahatlık koltuguna koyunca arda uyuyo yoksa hayatta uyumaz uzun yolculuklarda kurtaricikurtarici
Aa kurulumu kolay onlarin ahşap fln sandim kiskanclik.illaki oluyor valla

Boyle biseyde risk almayin ayni durum teyzemde vardi sonrasi cok zor oldu normalden sezeryana donmem baska bir doktora daha gozukun bence ayni seyi soylerse risk almadn sezeryan olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…