- 25 Şubat 2020
- 1.021
- 843
- 123
Doktor cok onemsemedi aslinda bende umursamamistim.cok onemli bseu degil diye bi kac hikaye okuyunca korktumBana böyle dese doktorum ve ona guvenıosam sezeryan olmak ıstedıgımı söylerdım doktor da cesurmus
Bende de mide acayip acayip rahatsız ediyorSevindim doğru yapmışlar demek ki banabeni de sola yatmak aşırı rahatsız ediyor mide bulantısı tavan yapıyor
Normal den sezeryan a dönmek dogum sırasında v benı panıkletır hıc o rıske gırmek ıstemem.. doguma da kafa rahat gırmek lazım :) ama karar senınn bı doktr gorusu daha alınabılır :)Doktor cok onemsemedi aslinda bende umursamamistim.cok onemli bseu degil diye bi kac hikaye okuyunca korktum
Tokken sola yatmak resmen eziyet gibiBende de mide acayip acayip rahatsız ediyorsağa yatınca daha rahat hissediyorum. Birde açlık kanı veriyorum kahvaltı yapıp 1 saat sonra tokluk veriyorum o arada bağlanıyorum nst ye çok fena oluyor
Yetişkin bezi bilmiyorum canım ama külot gibiyse aynı işlevi görür kullanılabilir
Benimki de 1600 Dü aynı almışlar2100 demisti 12 gün önce kuzu 600 gram almış oluyo
Kaan kocatepeyi dinledim her bebek oluşur oluşmaz belli potansiyeli olur dedi genetik olarakilknurrr22 maşallah canım demek ki annenin yemesi kilo alımı ile bebek beslenmesinin çok da doğru orantsi Yok , erkek bebek olması da etkili tabi kemik iriliği,kilo alımı vs
Tabi doktor en iyisini bilir ama sanki riske atmak gibi oluyor o sekildeValla herkes oyle deyince banada cok mantikli geldi
Şuan senin İlk hedefinin içindeyimben de 37 olsa diyorum keske, görümcemin gorumcesinin de ikizleri gittiğim araştırmada 38 de planlı alınmış biliyor musun normal tek bebek gibi inşallah bizlere nasip olsun kucağimizda birlikte çıkıp evimize gelmek
Benim doktorun rahatligi beni biraz geriyor aslinda ikizdaslarim ben gece kasilmadan dolayi uyku uyuyamiyorum 1 saat falan uyuyup ciddi bir kasilmayla uyaniyorum herseyi gectim hastanede yattim yani sancidan. 10 dk yatsam 10 dk kalkiyorum gunduzleri beni sıkı sıkı tembih ediyor 2 hafta sonra gel diyeAy mukemmel olur öyle olursa inşallah diyelim canım haftada kontrol değil mi canım artık. Benim hedefimi yaşıyorsun aynen canım darısı ilerisine inşallah
Biliyorum kuzu da endise etme insallah acilmaz ara ya da yakin takiple 36yi bulur miniklerKuzu benim doktor 500 olursa alırım dedi ya ondan takıyorumdiğer küçük olanı riske atamam dedi cuma günü aradaki farka bakacak duruma göre ciğer geliştirici yapacak 500 ü geçmiş olursa 34 bitince alırım dedi
Bence gayet normal38+0 canım
İnşAllah kuzum bu kadar kasılma ya sancıya 2 haftaya gel demesi cidden çok anormal kuzu hiçbiş sıkıntı olmasa bir nevi kabul edilir ama belli bir risk var hem ikiz yakın takip gerekliTabi doktor en iyisini bilir ama sanki riske atmak gibi oluyor o sekilde
Benim doktorun rahatligi beni biraz geriyor aslinda ikizdaslarim ben gece kasilmadan dolayi uyku uyuyamiyorum 1 saat falan uyuyup ciddi bir kasilmayla uyaniyorum herseyi gectim hastanede yattim yani sancidan. 10 dk yatsam 10 dk kalkiyorum gunduzleri beni sıkı sıkı tembih ediyor 2 hafta sonra gel diye
Biliyorum kuzu da endise etme insallah acilmaz ara ya da yakin takiple 36yi bulur minikler
Yok zümrem vermedi tarih olsrskZümrem sana dogum icin tarih verdi mi
Canim tecrubem yok ama sanki direkt sezaryen mi olsan hic riske atilmamis olur
Arada 400 500 farkla dogan ikizler oluyo kuzum ya sen bence rahat ol kimi bebis haftalik 200 gr alir kimi 300 gr onemli olan cok sukur ikisi de aliyo senin
Tabi doktor en iyisini bilir ama sanki riske atmak gibi oluyor o sekilde
Benim doktorun rahatligi beni biraz geriyor aslinda ikizdaslarim ben gece kasilmadan dolayi uyku uyuyamiyorum 1 saat falan uyuyup ciddi bir kasilmayla uyaniyorum herseyi gectim hastanede yattim yani sancidan. 10 dk yatsam 10 dk kalkiyorum gunduzleri beni sıkı sıkı tembih ediyor 2 hafta sonra gel diye
Biliyorum kuzu da endise etme insallah acilmaz ara ya da yakin takiple 36yi bulur minikler
Doktor ilk kilo kaybında ayrıntılı ultrasona gönderdi anne bebek kan akışında mi sıkıntı var diye bebeği alacaktı bisey çıkmayınca bisey dememiş hala da pek yorum yapmıyor diyorDoktor ne diyomuş bu duruma
Yani tabiki insallah bir sorunum olmasin da gitmeyim o ayri ama sıkıntım var rahim agzi kontrolu icin cagirmasi gerekir ama yok kuzuİnşAllah kuzum bu kadar kasılma ya sancıya 2 haftaya gel demesi cidden çok anormal kuzu hiçbiş sıkıntı olmasa bir nevi kabul edilir ama belli bir risk var hem ikiz yakın takip gerekli
Ayrıntılı da baktı canim anne bebek arasi kan akışında sıkıntı yok dediklerinden beri hiç bi yorum yapmıyormuş doktoru insan da istiyor ki bi açıklama yapsın şunu yapalım bunu yapalım filan desinPlesanta yaşlanması denilen bir olay oluyor canım çocuğun gelişimi duruyor öyle olunca duruyor derken kilo vs almıyor bu durumda çocuğu alıyor doktor çok bekletmiyor
Bende buraya yazdıktan sonra bakındım aynen şuan için mustela en iyisi gibi duruyor fiyat olarak diğerlerine nazaran biraz pahalı ama inşallah bi alerji etkeni yoktur çok sağolunHepsini mustela aldım canım
Bencede böyle bi durumda tek doktora bağlı kalma risk varsa hiv deneme bile normal dogumuDogru soyluyosunuz bende bi doktora daha gozukup ona gore sezeryan olmam benim ve bebegimin sagligi icin daha iyi sanki
Bana en son 5 mart dedi kuzuZümrem sana dogum icin tarih verdi mi
Canim tecrubem yok ama sanki direkt sezaryen mi olsan hic riske atilmamis olur
Arada 400 500 farkla dogan ikizler oluyo kuzum ya sen bence rahat ol kimi bebis haftalik 200 gr alir kimi 300 gr onemli olan cok sukur ikisi de aliyo senin
Ne zaman baktı canım kan akışınaAyrıntılı da baktı canim anne bebek arasi kan akışında sıkıntı yok dediklerinden beri hiç bi yorum yapmıyormuş doktoru insan da istiyor ki bi açıklama yapsın şunu yapalım bunu yapalım filan desin
Aynen kuzu sıkı sıkı tembih ediyor bi de sen sıkıntı olmadıkça gitme kuzu en ufak bir sıkıntı da git onu mu dinlicen iyi olmayınca sonuçtaYani tabiki insallah bir sorunum olmasin da gitmeyim o ayri ama sıkıntım var rahim agzi kontrolu icin cagirmasi gerekir ama yok kuzu
Evet kuzum haklisin baska bi doktorlada gorusup karar vercemTabi doktor en iyisini bilir ama sanki riske atmak gibi oluyor o sekilde
Oyle yapyim kuzu cok tesekkurler fikirleriniz icinBencede böyle bi durumda tek doktora bağlı kalma risk varsa hiv deneme bile normal dogumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?