2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sevindim doğru yapmışlar demek ki bana beni de sola yatmak aşırı rahatsız ediyor mide bulantısı tavan yapıyor
Bende de mide acayip acayip rahatsız ediyor sağa yatınca daha rahat hissediyorum. Birde açlık kanı veriyorum kahvaltı yapıp 1 saat sonra tokluk veriyorum o arada bağlanıyorum nst ye çok fena oluyor

Doktor cok onemsemedi aslinda bende umursamamistim.cok onemli bseu degil diye bi kac hikaye okuyunca korktum
Normal den sezeryan a dönmek dogum sırasında v benı panıkletır hıc o rıske gırmek ıstemem.. doguma da kafa rahat gırmek lazım :) ama karar senınn bı doktr gorusu daha alınabılır :)

Bende de mide acayip acayip rahatsız ediyor sağa yatınca daha rahat hissediyorum. Birde açlık kanı veriyorum kahvaltı yapıp 1 saat sonra tokluk veriyorum o arada bağlanıyorum nst ye çok fena oluyor
Tokken sola yatmak resmen eziyet gibi ben gece bile sola pek yatamıyorum sağ da daha rahatım işin kötü tarafı mide yanması olursa sola yatmak mide bulantısı olursa sağa yatmak daha iyi geliyor ikisi birlikte olduğu zaman cok zor işte

Eklentiler

• Screenshot_20210203_183907_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 38
ilknurrr22 maşallah canım demek ki annenin yemesi kilo alımı ile bebek beslenmesinin çok da doğru orantsi Yok , erkek bebek olması da etkili tabi kemik iriliği,kilo alımı vs
Kaan kocatepeyi dinledim her bebek oluşur oluşmaz belli potansiyeli olur dedi genetik olarak

Valla herkes oyle deyince banada cok mantikli geldi
Tabi doktor en iyisini bilir ama sanki riske atmak gibi oluyor o sekilde

Ay mukemmel olur öyle olursa inşallah diyelim canım haftada kontrol değil mi canım artık. Benim hedefimi yaşıyorsun aynen canım darısı ilerisine inşallah
Benim doktorun rahatligi beni biraz geriyor aslinda ikizdaslarim ben gece kasilmadan dolayi uyku uyuyamiyorum 1 saat falan uyuyup ciddi bir kasilmayla uyaniyorum herseyi gectim hastanede yattim yani sancidan. 10 dk yatsam 10 dk kalkiyorum gunduzleri beni sıkı sıkı tembih ediyor 2 hafta sonra gel diye
Biliyorum kuzu da endise etme insallah acilmaz ara ya da yakin takiple 36yi bulur minikler

İnşAllah kuzum bu kadar kasılma ya sancıya 2 haftaya gel demesi cidden çok anormal kuzu hiçbiş sıkıntı olmasa bir nevi kabul edilir ama belli bir risk var hem ikiz yakın takip gerekli

Yok zümrem vermedi tarih olsrsk
Yok kuzu tarih olarak değil de hafta olarak 36 yi verdi, , M Muallimezzz canım benim de Dr doğumda 500 Gr farka kadar normal görüyor

İnşAllah kuzum bu kadar kasılma ya sancıya 2 haftaya gel demesi cidden çok anormal kuzu hiçbiş sıkıntı olmasa bir nevi kabul edilir ama belli bir risk var hem ikiz yakın takip gerekli
Yani tabiki insallah bir sorunum olmasin da gitmeyim o ayri ama sıkıntım var rahim agzi kontrolu icin cagirmasi gerekir ama yok kuzu

Plesanta yaşlanması denilen bir olay oluyor canım çocuğun gelişimi duruyor öyle olunca duruyor derken kilo vs almıyor bu durumda çocuğu alıyor doktor çok bekletmiyor
Ayrıntılı da baktı canim anne bebek arasi kan akışında sıkıntı yok dediklerinden beri hiç bi yorum yapmıyormuş doktoru insan da istiyor ki bi açıklama yapsın şunu yapalım bunu yapalım filan desin

Bana en son 5 mart dedi kuzu

Yani tabiki insallah bir sorunum olmasin da gitmeyim o ayri ama sıkıntım var rahim agzi kontrolu icin cagirmasi gerekir ama yok kuzu
Aynen kuzu sıkı sıkı tembih ediyor bi de sen sıkıntı olmadıkça gitme kuzu en ufak bir sıkıntı da git onu mu dinlicen iyi olmayınca sonuçta

Evet kuzum haklisin baska bi doktorlada gorusup karar vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…