2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen daha rahatsın uyku saati çok ileri sarktı ardanın 8 buçuk 9 arası uyumuş oluyodu daha yeni uyuttum bana hic vakit kalmiyo çok sinirim bozuluyo
Ee yolla accıkta ben bakıyım
Bence de Allah hazırlıyor uykusuzluğa

Kizlar doktorum gecen hafta magnezyumumu multivitaminimi biraktirdi. Prilami da birak bagimli olursun dedi. Siz iciyomusunuz hala vitamin v.s

Kizlar ya bisey dicem icim hic rahat degil dun doktor tokluk kan sekerim 135 cikti diye diyet fln verdi ya ben uyuyorm diyetime ama bi halsizlik oluyor elim ayagim tutmuyor icim bayilicakmis gbi oluyor, burda bastan beri gttigim ozel doktoru aradik 140 a kdr gayet normal 2 saat sonra vermissin korkulcak hic bisey yok onemli olan aclik sekeri dedi ona baktr tekrar dedi devletteki doktorda zaten 10 15 gune gel dedi ayin 15.de randevum ama icimde hic rahat degil seker varsa birden yukselirde bebise bsy olr fln diye eskisi gbi oynamiyor cunki hareketler kisitlaninca daha bi korku oluyor icimde saat basi salliyirm karnimi ilk gebelikte boyle biseyle hic karsilasmamistm

Sabah sağlık ocağına gidip kan ver tekrar daha net anlaşılır o gün yediğin şeyler bile etkilemiş olabilir

Kizlar doktorum gecen hafta magnezyumumu multivitaminimi biraktirdi. Prilami da birak bagimli olursun dedi. Siz iciyomusunuz hala vitamin v.s
Gebeligimn basindan beri ben ne kan ilaci ne vitamin hic icmedm doktorm hep beslenmen guzelse icmene grek yok dedi kan tahlillerimde sukur ki cok guzel cikti magnezyumuda 2 haftadr hic icmiyorm kendim biraktim maden suyu kabak cekrdegi fln yiyorm hergun 1 avuc sukur sorun olmuyor

Benim kanim düşüktü baya cok fazla carpintim falam oluyodu suan sinira gelmis daha yeni o yuzden onu biraktirmadi ama omega 3 son uc ayda cok onemli diyolar bende balik yiyemiyorm gunluk iki tane ceviz yiyorm acaba yeterlimidr

Kızlar mide yanması için renin aldım bugün bir tane aksam ustu ama midem fena alsam mi birtane daha zararı olur mu

Ben içiyorum hatta bebeğin 40 çıkana kadar devam et dedi doktorum
Benim de tokluk hep yüksek çıkıyordu hastanede kahvaltı yapıp kan verince orda yediğim beyaz ekmek tostu sanırım fırlatıyordu. Evde takibe başladım beyaz ekmeği ve yağlı şeyleri kesince düzeldi. Akşam da ağır yiyemiyorum midemden. Çok şükür düzeldi hala takip ediyoruz da.
Mümkünse evde takip et özellikle yükselten gıdalar vardır onları çıkar beslenmeden Allah ın izniyle bebeğe bişiy olmaz
Ayrıca bebek hareketlerini eskisi kadar bende hissedemiyorum dürtüyorum bazen bebekler büyüdü yer kalmadı sanırım bir günde 10 net hareket sağlıklıymış okumuştum.

Ben verdikleri halde içmiyorum magnezyumu kasılman veya ağrın olduğunda iç ağrıların dinsin diye veriliyor genel olarak

Hala d vitamini ve kan hapı kullanıyorum. Ekstra bulantı ilacı zofer içiyorum.
D vitamini ve kan ilacını bıraktırmıyolar kuzum zaten bana geçen hafta tekrar yazdı doğumda kansız kalmayalım diye ama ben napıyorum içmiyorum neden malım çünki

Benim kanim düşüktü baya cok fazla carpintim falam oluyodu suan sinira gelmis daha yeni o yuzden onu biraktirmadi ama omega 3 son uc ayda cok onemli diyolar bende balik yiyemiyorm gunluk iki tane ceviz yiyorm acaba yeterlimidr
Ben cok yiyorm esim balikci potasyum kalsiyum omega 3 yuksek seyleri bol tuket kavrulmamis cerez turu tuket hergun 1 avuc findik badem fln yani

O daha mantikli esime aldirayim sagol canm

Ben de öyle geçici olarak 70 TL ye aldım benimki düzene girdi ama yine ara ara ölçüm yapıyorum bebekler haftalarından bayağı ileride hızlı kilo alımı ile büyüyorlarsa şeker etkisi söz konusu oluyormuş, hareketler hepimizde artık daha net ve belirgin ama daha seyrek

Ya bende ogun kahvalti tarzi yemedim zaten agir bisey yedim 1 gun onceden yemek kalmisti sabah kahvalti hazrlayim diye dolabin kapagini acinca dayanamadm sabah sabah yemek yedim buyuk ihtimal ondan firladi okdr diyet listesinde yasakli seyler var onlari yemiyorm suanlik ins 10 gun sonra duzgun cikr sonuclarda icim rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…