2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şükür duzene girmis senin, 1 hafta onde gidiyor gelisimi ama bu sonradan gelismedi hep oyleydi, bende yarin ölcum cihazi alayim takip edeyim insallah duzene girer

Şükür duzene girmis senin, 1 hafta onde gidiyor gelisimi ama bu sonradan gelismedi hep oyleydi, bende yarin ölcum cihazi alayim takip edeyim insallah duzene girer

Benimde açlık 104,tokluk 140 çıkınca istemişti diyet artı takip ama ben dikkat etmeden önce aşırı karbonhidrat , abur cubur vs yiyordum şimdi bı aydır neredeyse tam buğday ekmeği sadece, abur cubur yok yersem kahvaltıda midemi bulandırmadigi için sürülebilir çikolata

Az kaldı zaten senin de biraz kısmakla düzene girer inşallah

Kızlar ayakları şişen var mı? Daha erken deil mi ayak yüz göz şişmesi için?? Yani son 15 20 gün kala şişiyor die biliom. Ben bugün biraz yürüdüm davul gibi olmus.
Benim de şişiyor ve şişme başlayalı 1 ay oldu. Özelikle sandalye ya da koltukta oturunca oluyor. Sonra uzatıyorum rahatlıyor. Şiş olunca ni de ağrı oluyor

Kızlar ayakları şişen var mı? Daha erken deil mi ayak yüz göz şişmesi için?? Yani son 15 20 gün kala şişiyor die biliom. Ben bugün biraz yürüdüm davul gibi olmus.
33 de basladı bnm de ama snrm bana tuzlu peynır de dokundu onu kesınce rahatladım.. doktorum gecen hafta artık şişer kafana takma demişti uyurken de ayagımın altına yuksek mınder koyuyorum ıse yaramıs olabılır

Benim de şişiyor ve şişme başlayalı 1 ay oldu. Özelikle sandalye ya da koltukta oturunca oluyor. Sonra uzatıyorum rahatlıyor. Şiş olunca ni de ağrı oluyor
Aynen koltuk yada sandalyede sol ayağım şişiyor Du. Ama bugün yürüyünce iki ayağımda pert yani. Sol ayakta ağrı var bnm de.

Aa her sabah Ezine yiyorum ben de keseyim bakalım işe yarayacak mı? Yarın 33 olcaz inşallah bizde.

Insallah, sorunsuz bitsin bu donemler

Aynen koltuk yada sandalyede sol ayağım şişiyor Du. Ama bugün yürüyünce iki ayağımda pert yani. Sol ayakta ağrı var bnm de.
Yürüyünce ikiside şişiyor ama bende özelikle sağ tarafta daha yoğun şişme ve ağrı sanırım ağırlığımızı verdiğimiz taraf coşuyor . suyu bol içmek gerekiyor. İçince de tuvalet ihtiyacı hiiiç bitmiyor ve midem de sadece su var gibi hissediyorum

Benim ayaklarim 38 numara canim. Esimin 42 numara ayakkabisi olmuyor nerdeyse dusun halini ayaklarin ve bu bir aydir boyle doktor olabiliyor dedi

Korbell bebek bezi için koku yapmayan çöp kovası indirimde alacak bı arkadaş vardı hatirlayamadim ben aldım stok bitmeden koşşş
Dahada alacak biseyim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…