2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar kizlar kv ve annesi bizdeler yarin hastaneye gidecekler. Yarında ko gelecek. 2 gun yorgunluk olacak artik.

Selam kızlar. Kendimi öyle yorgun hissediyorum ki üzerimden tır geçmiş gibi.
bacaklarım ağrıyor. Ne iş yaptın derseniz hiç bişy.
Bende aynı canım..resmen ayağa kalkınca kendimi taşıyamıyorumyarın sabahta doktor kontrolüm var heyecandan uyku tutmuyor

Allah yardımcınız olsun ikiz bebek hem daha tatlı bi heyecan hem de daha büyük bi sorumluluk
Ben sartlandirmiyorum kendimi bazen daha yatıyorum bazen sola sırt üstü yatamıyorum zaten. Hic değilse sag sol rahat yatayım. Doktorum da bir yone yat demedi hatta yatak eğilimli.olursa sırt üstü bile yatabilirsin dedi. Hastane yatağı almali

Selam kızlar. Kendimi öyle yorgun hissediyorum ki üzerimden tır geçmiş gibi.
bacaklarım ağrıyor. Ne iş yaptın derseniz hiç bişy.
Sen iyi alistin yatmaya sero
Bende uyumusum bi saat nasıl iyi geldi o sirada tabi arda ayaklarımın altına arabalar koymuş yüzüme bant felan yapistirmis
Bende aynı canım..resmen ayağa kalkınca kendimi taşıyamıyorumyarın sabahta doktor kontrolüm var heyecandan uyku tutmuyor
Ay çok heycanlı demi haftada bire dustu şimdi cabucak geçer zaman

Napıyım kız yapacak bişy olmayınca vurup kafayı yatıyom bnm yüzüme bşy yapıştıran yok

Ben en son gittiğimde 1.650 kiloydu 1 ay önce gitmiştim 30 haftalık falandı son ay bebekler günde en az 30 gram alıyomuş 1 ay içinde 1 kilo almışsa şuan 2.650 oluyor en az 30 gram alıyorsa 28 gün çarpı 50 1.400 eder toplarsak 3.950 oluyor. Of ne hesap yaptım ama

Hayirlisi ile dogum gününü bir öğrensem inan bazen cok agirlasiyorum yürürken kasiklarim ağrıyor oturunca kalkamıyorum kalktıgımda zor oturuyorum
Belirsizlik çok sinir bozucu gerçekten.İnsan kendinsini hazır hissetmek istiyor
Ooow.
Ben uyudun uyandım artık sabaha kadar ayaktayım
Ben bugün hiç uyumadım 8 den beri ayaktayım hastane çantamı bile hazırladımama uykum yok başladı uykusuz geceler bebekler daha gelmeden hazırlık olsun bari
Evet çok heyecanlı gerçekten benim bide 15 gün oldu en son gideli sonra kontrole çağırınca erken çağırcak Allahtan

Hayirlisi ile dogum gününü bir öğrensem inan bazen cok agirlasiyorum yürürken kasiklarim ağrıyor oturunca kalkamıyorum kalktıgımda zor oturuyorum
Belirsizlik çok sinir bozucu gerçekten.İnsan kendinsini hazır hissetmek istiyor
Ooow.
Ben uyudun uyandım artık sabaha kadar ayaktayım
Ben bugün hiç uyumadım 8 den beri ayaktayım hastane çantamı bile hazırladımama uykum yok başladı uykusuz geceler bebekler daha gelmeden hazırlık olsun bari
Evet çok heyecanlı gerçekten benim bide 15 gün oldu en son gideli sonra kontrole çağırınca erken çağırcak Allahtan

Ben hep cagirdiginsan önce gittigim icin

Benim sorunum bitmediği için vırt zırt mesajlaştık doktorda en ufak şeyde gel bakalım dedi aşırı gittim şu Zamana kadar o yüzden 15 gün gitmedim aylardır gitmemiş gibi hissettim
Seninki pimpirikliydi bu seferde haftaya cumaya aldım 1 hafta sonra gel dedi ama 2 gün sonrasına aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…