- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Ko kayınpeder sanırımIyi aksamlar kizlar kv ve annesi bizdeler yarin hastaneye gidecekler. Yarında ko gelecek. 2 gun yorgunluk olacak artik.
Bende aynı canım..resmen ayağa kalkınca kendimi taşıyamıyorumSelam kızlar. Kendimi öyle yorgun hissediyorum ki üzerimden tır geçmiş gibi.
bacaklarım ağrıyor. Ne iş yaptın derseniz hiç bişy.
Aynen canim. Amin insallah.Ko kayınpeder sanırımAllah kolaylık versin
Genellikle randevudan önce heyecandan uyunmuyor. Normalde de yatakta dönerken uyumuyorumBende aynı canım..resmen ayağa kalkınca kendimi taşıyamıyorumyarın sabahta doktor kontrolüm var heyecandan uyku tutmuyor
Ben sartlandirmiyorum kendimi bazen daha yatıyorum bazen sola sırt üstü yatamıyorum zaten. Hic değilse sag sol rahat yatayım. Doktorum da bir yone yat demedi hatta yatak eğilimli.olursa sırt üstü bile yatabilirsin dedi. Hastane yatağı almaliAllah yardımcınız olsun ikiz bebek hem daha tatlı bi heyecan hem de daha büyük bi sorumluluk
Bende 10 dk bir dönmek için uyanıyorum bütün gece.Genellikle randevudan önce heyecandan uyunmuyor. Normalde de yatakta dönerken uyumuyorum
Hayirlisi ile dogum gününü bir öğrensem inan bazen cok agirlasiyorum yürürken kasiklarim ağrıyor oturunca kalkamıyorum kalktıgımda zor oturuyorumBende 10 dk bir dönmek için uyanıyorum bütün gece.
Ooow.Bende aynı canım..resmen ayağa kalkınca kendimi taşıyamıyorumyarın sabahta doktor kontrolüm var heyecandan uyku tutmuyor
Sen iyi alistin yatmaya seroSelam kızlar. Kendimi öyle yorgun hissediyorum ki üzerimden tır geçmiş gibi.
bacaklarım ağrıyor. Ne iş yaptın derseniz hiç bişy.
Ay çok heycanlı demi haftada bire dustu şimdi cabucak geçer zamanBende aynı canım..resmen ayağa kalkınca kendimi taşıyamıyorumyarın sabahta doktor kontrolüm var heyecandan uyku tutmuyor
Napıyım kız yapacak bişy olmayınca vurup kafayı yatıyomSen iyi alistin yatmaya sero
Bende uyumusum bi saat nasıl iyi geldi o sirada tabi arda ayaklarımın altına arabalar koymuş yüzüme bant felan yapistirmis
Ay çok heycanlı demi haftada bire dustu şimdi cabucak geçer zaman
Sen daha rahatsınNapıyım kız yapacak bişy olmayınca vurup kafayı yatıyombnm yüzüme bşy yapıştıran yok
Belirsizlik çok sinir bozucu gerçekten.İnsan kendinsini hazır hissetmek istiyorHayirlisi ile dogum gününü bir öğrensem inan bazen cok agirlasiyorum yürürken kasiklarim ağrıyor oturunca kalkamıyorum kalktıgımda zor oturuyorum
Ben bugün hiç uyumadım 8 den beri ayaktayım hastane çantamı bile hazırladımOoow.
Ben uyudun uyandım artık sabaha kadar ayaktayım
Evet çok heyecanlı gerçektenSen iyi alistin yatmaya sero
Bende uyumusum bi saat nasıl iyi geldi o sirada tabi arda ayaklarımın altına arabalar koymuş yüzüme bant felan yapistirmis
Belirsizlik çok sinir bozucu gerçekten.İnsan kendinsini hazır hissetmek istiyorHayirlisi ile dogum gününü bir öğrensem inan bazen cok agirlasiyorum yürürken kasiklarim ağrıyor oturunca kalkamıyorum kalktıgımda zor oturuyorum
Ben bugün hiç uyumadım 8 den beri ayaktayım hastane çantamı bile hazırladımOoow.
Ben uyudun uyandım artık sabaha kadar ayaktayım
Evet çok heyecanlı gerçektenSen iyi alistin yatmaya sero
Ben hep cagirdiginsan önce gittigim icinBelirsizlik çok sinir bozucu gerçekten.İnsan kendinsini hazır hissetmek istiyor
Ben bugün hiç uyumadım 8 den beri ayaktayım hastane çantamı bile hazırladımama uykum yok başladı uykusuz geceler bebekler daha gelmeden hazırlık olsun bari
Evet çok heyecanlı gerçektenbenim bide 15 gün oldu en son gideli sonra kontrole çağırınca erken çağırcak Allahtan
Benim sorunum bitmediği için vırt zırt mesajlaştık doktorda en ufak şeyde gel bakalım dedi aşırı gittim şu Zamana kadar o yüzden 15 gün gitmedim aylardır gitmemiş gibi hissettimBen hep cagirdiginsan önce gittigim icin
Seninki pimpirikliydiBenim sorunum bitmediği için vırt zırt mesajlaştık doktorda en ufak şeyde gel bakalım dedi aşırı gittim şu Zamana kadar o yüzden 15 gün gitmedim aylardır gitmemiş gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?