Doktor ilk kilo kaybında ayrıntılı ultrasona gönderdi anne bebek kan akışında mi sıkıntı var diye bebeği alacaktı bisey çıkmayınca bisey dememiş hala da pek yorum yapmıyor diyor
Yani çerçeve belli aslında biz sadece resmi biraz boyayip rötuslar yapıyoruz
Bu arada ben geçen doğumdan çıkan pedlere baktım can bebe ve mı marka daha külot değil de yetişkin bezi çıktı onları kullanmışım ama canım benim kanama çok olmadı normalde de reglim 3 günde biter.. annem ped gibi takıp değişmişti hastanede, İlk tuvalete çıktığımda çok almıştı saecde
Kizlar bende kontrolden geldim 2700 kusur dedi kilosuna nstye girmedim haftaya tekrar gitcem haftada 1e düşürdü kontrolleri o zaman bağlanacak nstyede çok şükür her şey yolunda
Canım maşallah çok iyi, tosuncuk olmuş kuzu nst ye bağlanmamışsın, beni geçen hafta bağladı, yarın tekrar gireceğim, kontroller aynı,haftada bir bundan sonra. Gözün aydın çok iyi herşey
Tokken sola yatmak resmen eziyet gibi ben gece bile sola pek yatamıyorum sağ da daha rahatım işin kötü tarafı mide yanması olursa sola yatmak mide bulantısı olursa sağa yatmak daha iyi geliyor ikisi birlikte olduğu zaman cok zor işte
Kuzu benim doktor 500 olursa alırım dedi ya ondan takıyorum diğer küçük olanı riske atamam dedi cuma günü aradaki farka bakacak duruma göre ciğer geliştirici yapacak 500 ü geçmiş olursa 34 bitince alırım dedi
Ömere hala uzun gezmelerde baston arabasını kullanıyoruz. Bagajda o var bir de bebek arabası ekleyeceğiz bagaj iptal. Arkada da iki bebek koltuğu arka da iptal bize bir tek ön koltuklar kalıyor zar zor. En azından yükseltici yer kaplamaz o da sıkışır bagaja. Ömer arabada uyuyor işte o biraz sıkıntı olacak ama boyunluk işe yarıyor mu acaba hiç kullanmadık
Selam kızlar saglık ocağına gittim bugün emzirme eğitimi verdi ebe sağolsun
hafta ici ev çok dağılıyor hiç bakamıyorum bebekle de böyle olursa ne yaparım bilmem is sonrası çok zor geliyor sizin rutinleriniz var mi düzen konusunda
Selam kızlar saglık ocağına gittim bugün emzirme eğitimi verdi ebe sağolsun
hafta ici ev çok dağılıyor hiç bakamıyorum bebekle de böyle olursa ne yaparım bilmem is sonrası çok zor geliyor sizin rutinleriniz var mi düzen konusunda
Canım maşallah çok iyi, tosuncuk olmuş kuzu nst ye bağlanmamışsın, beni geçen hafta bağladı, yarın tekrar gireceğim, kontroller aynı,haftada bir bundan sonra. Gözün aydın çok iyi herşey
Canım benim 2.gebeliğim. İlkinde ihtiyacım oldu. O zaman yatak almamıştım çünkü hazırda olduğunu bilmiyordum bu yatak bebeği hafif rampada yatırıyor reflü gelişmesini engelliyor. Emdiği çıkmıyor. Bu kez aldım. Sanırım bim den 40 TL gibi bi fiyata öyle ni denk gelmişti