2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kaan kocatepeyi dinledim her bebek oluşur oluşmaz belli potansiyeli olur dedi genetik olarak

Yani çerçeve belli aslında biz sadece resmi biraz boyayip rötuslar yapıyoruz

Bu arada ben geçen doğumdan çıkan pedlere baktım can bebe ve mı marka daha külot değil de yetişkin bezi çıktı onları kullanmışım ama canım benim kanama çok olmadı normalde de reglim 3 günde biter.. annem ped gibi takıp değişmişti hastanede, İlk tuvalete çıktığımda çok almıştı saecde

Kizlar bende kontrolden geldim 2700 kusur dedi kilosuna nstye girmedim haftaya tekrar gitcem haftada 1e düşürdü kontrolleri o zaman bağlanacak nstyede çok şükür her şey yolunda
Canım maşallah çok iyi, tosuncuk olmuş kuzu nst ye bağlanmamışsın, beni geçen hafta bağladı, yarın tekrar gireceğim, kontroller aynı,haftada bir bundan sonra. Gözün aydın çok iyi herşey

Allah yardımcınız olsun ikiz bebek hem daha tatlı bi heyecan hem de daha büyük bi sorumluluk

Benim kiz hic uyumadığı icin ihtiyaç duymadık canim hic boyunluga.

Selam kızlar saglık ocağına gittim bugün emzirme eğitimi verdi ebe sağolsun

hafta ici ev çok dağılıyor hiç bakamıyorum bebekle de böyle olursa ne yaparım bilmem is sonrası çok zor geliyor sizin rutinleriniz var mi düzen konusunda

Kızlar reflü yatağı işe yarıyor mu? Yarıyorsa ne zaman? Kıdemli anneler yardımcı olsun lütfen

Ilk cocuk mu ıkıncı cocuk mu

Canım maşallah çok iyi, tosuncuk olmuş kuzu nst ye bağlanmamışsın, beni geçen hafta bağladı, yarın tekrar gireceğim, kontroller aynı,haftada bir bundan sonra. Gözün aydın çok iyi herşey
Sağol canım benimde haftaya baglicakmis
Kızlar reflü yatağı işe yarıyor mu? Yarıyorsa ne zaman? Kıdemli anneler yardımcı olsun lütfen
doğumdan sonra duruma göre alırsın her bebekte reflu olmuyo çünkü belkide olmayacak

Canım benim 2.gebeliğim. İlkinde ihtiyacım oldu. O zaman yatak almamıştım çünkü hazırda olduğunu bilmiyordum bu yatak bebeği hafif rampada yatırıyor reflü gelişmesini engelliyor. Emdiği çıkmıyor. Bu kez aldım. Sanırım bim den 40 TL gibi bi fiyata öyle ni denk gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…