- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
Ye ye yarasın kuzucuklara ben hıc sevmem sütlaç 2 kere yaptım her seferinde 4 5 kase yedimKöyde de Ben çok sıkılıyorum eşimin annesigilin orda evi bahçesi var kocaman çok rahat oynuyo tabi eve girene kadar eve girince durmadan bi aşağı bi yukarı çıkıp duruyo merdivenin başındaki demilerin arasıda o kadar acıkki ben bile geçerim korkuyorum sürekli peşinde gezmekte beni yuruyo
[/QUOTE="Masalim01, post: 66899199, member: 980890"]
Muz yiyorum da sutlac ne zamandir yemiyodum ahanda bugun sutlac yapildi tesadufe bak 10 kase yiyorum hemen benim ikizlere ancak yeter
Yumurta haric hepsini yiyorum sutlac da bugun var ohh gelsin kilocuklar
Mide agrisi cok normal canim agri karninda degil midendeyse endise duyma. Gaviscon icebiliyoruz iyi gelir varsa eger ic 1 kasik
İnşallah sadece sindirim sorunudur. Çünkü pazartesi kontrole gittim doktor her şey gayet iyi yerinde demişti. Hiçbir şey yapacak dermanım yok. Ilık duşa gireceğim ağrı geçmezse acile giderim belki.Sindirim problemi yasiyosun demekki canim takip et karninla ilgili olmasin da sindirim sorunlari muhim degil
Benim annem yaşlı canım kafası kaldırmaz. Zaten başka şehirde onu hiç yormayacağım. Oğlum bensiz babasıyla bile durmaz. Ne yapacağız bilmiyorum. En azından hastanede yanımda biri olsa eşim evde çocukla olması lazım.. Zaten tecrübeliyim ben eve gidince yavaş yavaş kendi işimi görürüm. Eşim de izne ayrılacakKız bende asla kv istemem. Deliririm aynen.. Annem gelmese bile Eşim kalsın yanımda derim ben. Hastane çıkışında da komsum yardımcı olur. Senın oğlana kim bakacak peki annen mi
Ilık duşa gireceğim. Ilık süt, sıcak çay vs içtim şekerli şekerli ama malesef tık yok.Ayaklarınin altına su koysan? Ihlamur içebilirsin rahatlatır.
Hastane ortamı yanında da götüremezsin. Allah yardımcın olsun inşallahBenim annem yaşlı canım kafası kaldırmaz. Zaten başka şehirde onu hiç yormayacağım. Oğlum bensiz babasıyla bile durmaz. Ne yapacağız bilmiyorum. En azından hastanede yanımda biri olsa eşim evde çocukla olması lazım.. Zaten tecrübeliyim ben eve gidince yavaş yavaş kendi işimi görürüm. Eşim de izne ayrılacak
Bende yazın köye gitmek istiom yaaYe ye yarasın kuzucuklara ben hıc sevmem sütlaç 2 kere yaptım her seferinde 4 5 kase yedim
Annenin gelme imkanı yok muydu luli senin omerde küçük daha eşin izin mı alcak kimse kalmazsa ay mümkünse kvden gelmesin zaten sana yararı değil zararı dokunur
Bu arada bebek kilo alsın diye neden muzu ve sütlaç yemeyi abartıyorsunuz kiMuz yiyorum da sutlac ne zamandir yemiyodum ahanda bugun sutlac yapildi tesadufe bak 10 kase yiyorum hemen benim ikizlere ancak yeter
Yumurta haric hepsini yiyorum sutlac da bugun var ohh gelsin kilocuklar
Mide agrisi cok normal canim agri karninda degil midendeyse endise duyma. Gaviscon icebiliyoruz iyi gelir varsa eger ic 1 kasik
Size de çok çok geçmiş olsun umarım değerlerimiz normale iner de geri kalan haftaları stressiz bir şekilde geçiririz32. Haftada cikti benimde karaciğer yaglanmam doktor 10 gün dikkat et yumurtalı yağlı hamur ve çikolatadan uzak dur dedi 34. Haftada düşmüştü degerelrim ama dikkatli.olmami.istedi bu haftasonuntekrar kan vereceğim. Olan icin birşey demedi . Evet erken doğumu tetikliyormus
Amin canım ben işimi Allah A bıraktım hayırlısıyla aylatacağoz inşallahHastane ortamı yanında da götüremezsin. Allah yardımcın olsun inşallah
Manşallah kendimizi üzmeye hiç gerek yok işteeeKızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 2800 olmuş çok şüküriki hafta önce geriden geliyo diye korkmuştum ya şimdi tüm değerleri haftasıyla uyumlu çıktı doktor iyi beslemişsin bebeğini dedi şükür ki iki haftada 600gr almış ben de alıyorum tabi bu arada nstde de sancı çıkmadı yüzünü de göstermedi sırtı dönükmüş haftaya 37 olucaz bakalım o zaman gösterecek mi
Bebek kilo alsın diye neden fazla fazlaBende yazın köye gitmek istiom yaahatta ramazanda tam da 40ı cıkmıs oluo. Ramazanda bile gitsek çok güzel olur annemleri 5 6 aydır görmüom
Kimsenin abarttığı yok. Ben mesela sütlacı bilmiyordum kilo aldırdıgını. Cokta severim sütlaç muz kaşar... 10 kase yiyim, günde 3 4 kase yiyim fazla fazla yiyim diyenler abartıyor bence.Bebek kilo alsın diye neden fazla fazla
Bu arada bebek kilo alsın diye neden muzu ve sütlaç yemeyi abartıyorsunuz kikilosu ayına haftasına göre normalse böyle şeylere gerek yok diye düşünüyorum, her şeyin fazlası zarar.
Kiyamam canim ilk gece icin birinin olması iyi olur yanında insallah yengen gelirBenim annem yaşlı canım kafası kaldırmaz. Zaten başka şehirde onu hiç yormayacağım. Oğlum bensiz babasıyla bile durmaz. Ne yapacağız bilmiyorum. En azından hastanede yanımda biri olsa eşim evde çocukla olması lazım.. Zaten tecrübeliyim ben eve gidince yavaş yavaş kendi işimi görürüm. Eşim de izne ayrılacak
Ben bu forumda da mesajlarda da çok gördüm. Bebeğe kaşar peyniri, sütlaç, muz bol bol yersen kilo aldırır diyorlar sonra sütlaça kaşara muza yükleniyorlar. Ben abartıldığını düşünüyorum. 10 tane yKimsenin abarttığı yok. Ben mesela sütlacı bilmiyordum kilo aldırdıgını. Cokta severim sütlaç muz kaşar... 10 kase yiyim, günde 3 4 kase yiyim fazla fazla yiyim diyenler abartıyor bence.
Kimsenin abarttığı yok. Ben mesela sütlacı bilmiyordum kilo aldırdıgını. Cokta severim sütlaç muz kaşar...Bebek kilo alsın diye neden fazla fazla
Bu arada bebek kilo alsın diye neden muzu ve sütlaç yemeyi abartıyorsunuz kikilosu ayına haftasına göre normalse böyle şeylere gerek yok diye düşünüyorum, her şeyin fazlası zarar.
Insallah birde geceden 1 cevizi ıslatıp sabah hem suyunu icin hem cevizi yemek iyi geliyormuş ben denemedim..enginarin faydasını gören cok kişi varSize de çok çok geçmiş olsun umarım değerlerimiz normale iner de geri kalan haftaları stressiz bir şekilde geçiririz
Rabbim yardım eder canım senin sıkıntın doğum sonrası 3,4 gün sonrası tecrüben varBenim annem yaşlı canım kafası kaldırmaz. Zaten başka şehirde onu hiç yormayacağım. Oğlum bensiz babasıyla bile durmaz. Ne yapacağız bilmiyorum. En azından hastanede yanımda biri olsa eşim evde çocukla olması lazım.. Zaten tecrübeliyim ben eve gidince yavaş yavaş kendi işimi görürüm. Eşim de izne ayrılacak
Espri yapmıstır 10 tane yememıstır hem onun ıkız ..Ben bu forumda da mesajlarda da çok gördüm. Bebeğe kaşar peyniri, sütlaç, muz bol bol yersen kilo aldırır diyorlar sonra sütlaça kaşara muza yükleniyorlar. Ben abartıldığını düşünüyorum. 10 tane y
Espri yapmıstır 10 tane yememıstır hem onun ıkız ..Ben bu forumda da mesajlarda da çok gördüm. Bebeğe kaşar peyniri, sütlaç, muz bol bol yersen kilo aldırır diyorlar sonra sütlaça kaşara muza yükleniyorlar. Ben abartıldığını düşünüyorum. 10 tane y
Tabi esprisine demiştir 10 tane yiyemez bir anda ama benim de demek istediğim kilo olayını bu kadar abartmaya gerek yok. Onu demek istiyorum. Her şey dozunda güzel.Espri yapmıstır 10 tane yememıstır hem onun ıkız ..
Aynen öyle canım ama kara kara düşünmek istemiyorum inşallah bir şekilde yoluna girer her şey.. O vücut ağrıları yorgunlukları geçiyor da kafanı kemiren laflar sözler davranışlar geçmiyor. Hiç bişey yapamazsak dışarıdan söyleriz kahvaltılık yeriz idare ederiz birkaç günRabbim yardım eder canım senin sıkıntın doğum sonrası 3,4 gün sonrası tecrüben var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?