2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ye ye yarasın kuzucuklara ben hıc sevmem sütlaç 2 kere yaptım her seferinde 4 5 kase yedim

Annenin gelme imkanı yok muydu luli senin omerde küçük daha eşin izin mı alcak kimse kalmazsa ay mümkünse kvden gelmesin zaten sana yararı değil zararı dokunur
[/QUOTE]
Bende yazın köye gitmek istiom yaa hatta ramazanda tam da 40ı cıkmıs oluo. Ramazanda bile gitsek çok güzel olur annemleri 5 6 aydır görmüom

Sindirim problemi yasiyosun demekki canim takip et karninla ilgili olmasin da sindirim sorunlari muhim degil
İnşallah sadece sindirim sorunudur. Çünkü pazartesi kontrole gittim doktor her şey gayet iyi yerinde demişti. Hiçbir şey yapacak dermanım yok. Ilık duşa gireceğim ağrı geçmezse acile giderim belki.

Kız bende asla kv istemem. Deliririm aynen.. Annem gelmese bile Eşim kalsın yanımda derim ben. Hastane çıkışında da komsum yardımcı olur. Senın oğlana kim bakacak peki annen mi
Benim annem yaşlı canım kafası kaldırmaz. Zaten başka şehirde onu hiç yormayacağım. Oğlum bensiz babasıyla bile durmaz. Ne yapacağız bilmiyorum. En azından hastanede yanımda biri olsa eşim evde çocukla olması lazım.. Zaten tecrübeliyim ben eve gidince yavaş yavaş kendi işimi görürüm. Eşim de izne ayrılacak

Hastane ortamı yanında da götüremezsin. Allah yardımcın olsun inşallah

Bende yazın köye gitmek istiom yaa hatta ramazanda tam da 40ı cıkmıs oluo. Ramazanda bile gitsek çok güzel olur annemleri 5 6 aydır görmüom
[/QUOTE]
Bebek kilo alsın diye neden fazla fazla
Bu arada bebek kilo alsın diye neden muzu ve sütlaç yemeyi abartıyorsunuz ki kilosu ayına haftasına göre normalse böyle şeylere gerek yok diye düşünüyorum, her şeyin fazlası zarar.

Size de çok çok geçmiş olsun umarım değerlerimiz normale iner de geri kalan haftaları stressiz bir şekilde geçiririz

Manşallah kendimizi üzmeye hiç gerek yok işteee

Bebek kilo alsın diye neden fazla fazla

Bu arada bebek kilo alsın diye neden muzu ve sütlaç yemeyi abartıyorsunuz ki kilosu ayına haftasına göre normalse böyle şeylere gerek yok diye düşünüyorum, her şeyin fazlası zarar.
[/QUOTE]
Kimsenin abarttığı yok. Ben mesela sütlacı bilmiyordum kilo aldırdıgını. Cokta severim sütlaç muz kaşar...

Kimsenin abarttığı yok. Ben mesela sütlacı bilmiyordum kilo aldırdıgını. Cokta severim sütlaç muz kaşar... 10 kase yiyim, günde 3 4 kase yiyim fazla fazla yiyim diyenler abartıyor bence.
[/QUOTE]
Ben bu forumda da mesajlarda da çok gördüm. Bebeğe kaşar peyniri, sütlaç, muz bol bol yersen kilo aldırır diyorlar sonra sütlaça kaşara muza yükleniyorlar. Ben abartıldığını düşünüyorum. 10 tane y

Kiyamam canim ilk gece icin birinin olması iyi olur yanında insallah yengen gelir

Kimsenin abarttığı yok. Ben mesela sütlacı bilmiyordum kilo aldırdıgını. Cokta severim sütlaç muz kaşar... 10 kase yiyim, günde 3 4 kase yiyim fazla fazla yiyim diyenler abartıyor bence.
Ben bu forumda da mesajlarda da çok gördüm. Bebeğe kaşar peyniri, sütlaç, muz bol bol yersen kilo aldırır diyorlar sonra sütlaça kaşara muza yükleniyorlar. Ben abartıldığını düşünüyorum. 10 tane y
[/QUOTE]
Espri yapmıstır 10 tane yememıstır hem onun ıkız ..

Kimsenin abarttığı yok. Ben mesela sütlacı bilmiyordum kilo aldırdıgını. Cokta severim sütlaç muz kaşar...
[/QUOTE]
Sütlaç, muz, kaşar abartılarak yenildiğinde hem anneye hem de bebeğe kilo yapar, fazladan yağ ve özellikle de şeker depolamış olursunuz yani çok da faydalı değil.

Size de çok çok geçmiş olsun umarım değerlerimiz normale iner de geri kalan haftaları stressiz bir şekilde geçiririz
Insallah birde geceden 1 cevizi ıslatıp sabah hem suyunu icin hem cevizi yemek iyi geliyormuş ben denemedim..enginarin faydasını gören cok kişi var

[/QUOTE]
Sütlaç, muz, kaşar abartılarak yenildiğinde hem anneye hem de bebeğe kilo yapar, fazladan yağ ve özellikle de şeker depolamış olursunuz yani çok da faydalı değil.
[/QUOTE]
10 tane yiyim dien arkadaşın ikiz hemde öylesine şakasına söyledi onu. Herkes az çok biliyor neyin neye zararlı oldgunu. Ki yiyim deyince 10 kase yenmez zaten.

Rabbim yardım eder canım senin sıkıntın doğum sonrası 3,4 gün sonrası tecrüben var

[/QUOTE]
Tabi esprisine demiştir 10 tane yiyemez bir anda ama benim de demek istediğim kilo olayını bu kadar abartmaya gerek yok. Onu demek istiyorum. Her şey dozunda güzel.
[/QUOTE]
Tabiki espridir ama ikiz veya tek olsun iki kişilik veya 3 kişilik yemek yemeye gerek yok. Herşey dozunda güzel. İkiz de olsa tekte olsa fazlası zarar hem anneye hem de bebeğe zarar

Tabi esprisine demiştir 10 tane yiyemez bir anda ama benim de demek istediğim kilo olayını bu kadar abartmaya gerek yok. Onu demek istiyorum. Her şey dozunda güzel.

[/QUOTE]
Tabiki espridir ama ikiz veya tek olsun iki kişilik veya 3 kişilik yemek yemeye gerek yok. Herşey dozunda güzel. İkiz de olsa tekte olsa fazlası zarar hem anneye hem de bebeğe zarar
[/QUOTE]
Valla herkes ne kdr yemesı gerektıgını bılıyordur kıloyla muz kaşar yıyen oldugunu dusunmuyorum :) burdakı kızların da ılla bebek kılo alsın dıye muhabbetleri olmamıstır sen yanlıs anladım snrm :)

Rabbim yardım eder canım senin sıkıntın doğum sonrası 3,4 gün sonrası tecrüben var
Aynen öyle canım ama kara kara düşünmek istemiyorum inşallah bir şekilde yoluna girer her şey.. O vücut ağrıları yorgunlukları geçiyor da kafanı kemiren laflar sözler davranışlar geçmiyor. Hiç bişey yapamazsak dışarıdan söyleriz kahvaltılık yeriz idare ederiz birkaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…