- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 103
Çok küçükse nişan olmama ihtimali yüksekBenim cok kucuktu ama sivi olmamasi beni cok endiselendirdi dahe once geldi farketmedim mi ya da parcali mi geldi diye
Ben de.merak ediyorum kansiz olur mu normal bir akinti mi diye
Sağol canim aynen ekstra zor bu skolyoz fena yaptı ya. Spor yapmak önemliymiş onu anladimSenin durum ekstra ekstra zormus canım çok geçmiş olsunn
Beyaz renk benden geldi bikaç kere onun ben sorunlu bişey olduğunu sanmıyorum canım ya geçen haftalarda da vardı yine doktorunuza sorun tabii ama ben sorun etmedim hiçBenim cok kucuktu ama sivi olmamasi beni cok endiselendirdi dahe once geldi farketmedim mi ya da parcali mi geldi diye
Ben de.merak ediyorum kansiz olur mu normal bir akinti mi diye
Aynen bir sure sonra nazarsavar kusaniyosun ve nazar degmiyorAy Bi onların çocuğu oluyo sanki bide yollayıp manşallah de Hee diyenler var bana hamile olduğunu bile sakla diye baskı yaptılar her kontrolde korkarak girdim sayelerinde 9 ay boyunca saklamam lazım o zaman dediğiniz gibi belli zamandan sonra nazar etkisini kaybediyor heralde
Cok kucuktu evet canimÇok küçükse nişan olmama ihtimali yüksek
Sumuksu muydu canim yani biraz acik oluyor ama baska turlu anlatamiyorumBeyaz renk benden geldi bikaç kere onun ben sorunlu bişey olduğunu sanmıyorum canım ya geçen haftalarda da vardı yine doktorunuza sorun tabii ama ben sorun etmedim hiç
Nişan olmasi icin pembe kırmızı olmasi lazim seffaf olmaz ki. Muhtemelen normal akıntın icerde kalmıs katılasmıstır biraz o düştü.O kadar ilginc ki aynisini soracaktim benim de az once cok cok kucuk koyu kivamli afedersiniz kizlar sumuksu seffaf bir akintim oldu yani tamamen tesaduf farkettim. Kucuk parmagin tirnagi kadar bile yok nisan olabilir mi parca parca gelebilir mi ya da sancisiz gelebilir mi ? Cok endiselendim
Evet öyleydi benim için sorun yok burda birbirimize sorucaz tabii bunlarıAynen bir sure sonra nazarsavar kusaniyosun ve nazar degmiyor
Cok kucuktu evet canim
Sumuksu muydu canim yani biraz acik oluyor ama baska turlu anlatamiyorum
Yaa ay o kadar endise ettim ki aklim takildi kaldiNişan olmasi icin pembe kırmızı olmasi lazim seffaf olmaz ki. Muhtemelen normal akıntın icerde kalmıs katılasmıstır biraz o düştü.
O zaman bu haftalar da olabilen bise demekki canimEvet öyleydi benim için sorun yok burda birbirimize sorucaz tabii bunları
Baya renksizdi seffafti ama iste endise etmeme yetti cok kucuk olsa bileBeyaz olmuyor diye biliyorum nişanı
Ay ben de ilk okudum şaşırdım. Oh 2500muşAman kızlar 1482 yazmışım 2482 olacak o
Masallah nasil yükseltin 2 kat fazla.olmasini geçtim.normal.duzeye gelsinnyeterli Benim.icinnCanım benim, sakın üzülme, kafaya da takma. Bebişin kilosu gayet iyi. 2800 iyi bir kilo doğum için. Bende 2800 doğmuşum, kuzenim 3800 doğmuş. Şimdi aramızda ne kilo ne boy farkı var, hemen kapanmış farksen güzel güzel beslersin yavrunu, hemen kapatır minnoş. Sezeryan içinde korkma, ben bile isteye sezeryan olacağım, birazcık korku var ama, bebeğimi ilk göreceğim anı düşündükçe aşırı heyecanlanıyorum ❤ herşeyin hayırlısı olsun kuzum, sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
Sağol canım, uyuşukluk devam. Bugün çok sık oldu. Ama normalmiş şükür
B12ye uzun süredir baktırmadım ama en son baktırdığımda normalin 2katı fazlaydı. Bebeğim hepsini kullandıysa bilemeyeceğim tabigittiğimde baktırayım canım, sağol.
O 1 gun sonra cikiyornsanirim hastane doktora direkt gönderecek p.tesi randevum var o zaman öğreneceğim. Benimde aklım onda bilgilendiririm sizi de.Merhaba, karaciğer enzimleriniz ile ilgili kan verecektiniz galiba sonuçlar çıktı mı merak ettim ben de yediklerime dikkat ediyorum ilaçları da bıraktım
Ben tık toklari fenomenler daha aktif kullanıyor bilirdim komşum hergun bir tık.tok paylaşıyor cocuk 2/3 aylikBir de emoji koymayan ama aşırı bebek fotoğrafı paylaşan bir grup var o da biraz garip oluyorTabi herkesin fikrine kimse karışamaz ama nebileyim değişik
Been onu cok yaşıyorum.ozelliklr sabah uyandığımda gune hızlı bir giriş yaparken kahvalti hazırlarken cis kaçırmış hissi yaşıyorum. Hic doktoruma sormadım.akinti bildiğin ama p.tesi sorarım unutmaZsamAynen bir sure sonra nazarsavar kusaniyosun ve nazar degmiyor
Cok kucuktu evet canim
Sumuksu muydu canim yani biraz acik oluyor ama baska turlu anlatamiyorum
Cis gibi degil aslinda canim sivi degil koyu kivamli seffaf bi akintiydi. Yumurtlama akintisi kivamindaBeen onu cok yaşıyorum.ozelliklr sabah uyandığımda gune hızlı bir giriş yaparken kahvalti hazırlarken cis kaçırmış hissi yaşıyorum. Hic doktoruma sormadım.akinti bildiğin ama p.tesi sorarım unutmaZsam
Ama bariz bir ıslaklık hissediyorum su gb gelmiyor benim.dediğim de. Ben çamaşır değiştiriyorum günlük pedler tahriş ediyor kullanamıyorum.Cis gibi degil aslinda canim sivi degil koyu kivamli seffaf bi akintiydi. Yumurtlama akintisi kivaminda
Belki de bu haftalarda olabilecek normal bi durumdur bizimkisi yani insallahAma bariz bir ıslaklık hissediyorum su gb gelmiyor benim.dediğim de. Ben çamaşır değiştiriyorum günlük pedler tahriş ediyor kullanamıyorum.
Bnm de elde şişme yok ama eklemler acıyor. Sol Ayakta şişme var. 3 4 lt su içiom ama sanırım ödemden kaynaklı.Anladım canım. Bende şişme yok, sma uyuşma ve ağrı acı karışımı birşey var.Magnezyum içiyorum evet suya atılandan yatmadan önce. Acaba o az mı geliyor? Birde dün farklı birşey oldu, normalde sağ sol karışık yatardım, dün gece hep sağ tarafa yatmışım. Ne zaman uyansam sağ tarafa doğruydum. O mu etkiledi acaba diye düşündüm
İlk cocukların da görmemiş gibi her yerde kendileri paylaşmıştı. Nie millete kızıyorlar. Hiç sevmem Alişanı demet akalını.Alişanın eşi doğum yapmış . En yakınlarından birine bebeğin fotoğrafını göndermiş . O da hikayesinde paylaşmış . Şuan fotoğrafı bütün magazin safaları paylaşıyormuş . Instagramda isyan etmiş yazıklar olsun sana diye .günün magazin haberi . Kimseye güvenmiycen işte Alişanben olsam napardım acaba diye düşündüm gerçekten sinir bozucu . Sağlıkla büyütsünler inşallah
Canım maşallah GözünaydınEve ancak geldik haberler çok iç açıcı değil gibi. Sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Totalde
10 gün geriden geliyor sadece baş ölçüsü 4 hafta geride çıkıyor herzamanki gibi(bunun önemsiz ölçü olduğunu daha önce konuşmuştuk), kilosu alt sınıra yakın 1482 çıktı doğumda 2800 civarı olur dedi ve malesef hâlâ ters.
Doktor artık haftada bir görecekmiş haftaya gelirsin sonraki hafta tekrar gelirsin bakalım dönmezse eğer 39da bebeği alalım dedi.
Sağlık olsun nasipten öteye gidilmez ama korkumun önüne geçemiyorum. Tek mutluluğum bebeğime kavuşacak olmak.
Nstye de bağlandım bu defa orada sıkıntı çıkmadı sancılar dipteydi hep
Parmaklardaki uyuşmalar için ödem ve şişlikten kaynaklı olduğunu doğumdan sonra gideceğini söyledi ellerde his kaybı kavrayamama sorunları olabilir dedi. Elimden birşeyler düşürüp duruyordum sebebi buymuş demek
Magnezyuma devam et dedi kramplar için.
Magnezyum + maden suyu veya günde 1 magnezyum 1 maden suyu 1 muz da tüketebilirsin dedi. Haberler bu şekilde
O kadar az gelmez canım ya biraz yoğun geliyor nişan Allah korusunO kadar ilginc ki aynisini soracaktim benim de az once cok cok kucuk koyu kivamli afedersiniz kizlar sumuksu seffaf bir akintim oldu yani tamamen tesaduf farkettim. Kucuk parmagin tirnagi kadar bile yok nisan olabilir mi parca parca gelebilir mi ya da sancisiz gelebilir mi ? Cok endiselendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?