- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Sağlıkla gelsin doğduktan sonra alır minik kuşum diyorum artık.
Yaa öyle mi anneme de sormuştum da işte bundan yıllar öncesi dikiş falan yokki 2 tane ip ucu izi var demişti demek hâlâ aynı yöntem oluyor. Bazılarında ip de çekmiyorlarmış yazmış arkadaşlar ama acımamasına sevindim belki o şekilde olurEvet canım 11. Gün dikiş aldırmaya gidiyosun dikiş dediğim zaten yapıştırma yapıyolar artık sadece iki ucunda bi ip oluyo bağlı gittiğinde bi ucunu kesip çekiyorlar ipi sonra ultrasondan bakıyorlar karnına o ipi çekme felanda acı verici bisey değil ben o zaman burda okuyup çok korkmuştum
Haklısın kuzum vakti zamanında ne olursa olsun herşeyine katlanırım yeter ki bebeğim benimle olsun diye dua ediyordum çok şükür bu günümüze evet korkuyorum ama onun için değer.Biz tüp bebek anneleriyiz, çook doktor muayene ultrason iğne gördük yaşadık. Bunun da üstesinden geliriz kuzum inşallah❤ ama belkide bebişin sürpriz yapar dönüverir en hayırlısı neyse o olsun
İnşallah yine aynısı olurBen 5. Gün gitmiştim canım. Yapıştırma idi ip falan yoktu bende. Karından Ultrasonla baktı. Gayet güzel tutmuş hiç bir sıkıntı yok dedi. İnşallah Buda öyle olur. Bende şimdi acaba bizim ikinci sezeryan da iki çizgi mi olacak yoksa aynı yerden mi onu merak ediyorum. Haftaya kontrolüm var soracağım onu. Sizlerden soran oldu mu?
Yaa ben buna çok gülüyorummm bazıları yüzüne değil de sadece gözlerine emoji koyuyor sanki nazar değse birtek gözüne değecekBenim de en gıcık olduğum daha önce yapmış olanlar ya da yapmayı düşünenler kusura bakmasın da çocuğu her dk paylaşıp yüzüne emoji koyup saklayanlar
Bı arkadaşım uzun yıllar sonra bebek sahibi oldu Allah bağışlasın ama 2 ay boyunca çocuğun yüzüne değişik değişik emojiler koyarak günde belki 10 story atıyordu ne var yani nazar eden ayak parmağına bakıp da eder, doğduğunu öğrenince de yapar
Bu hamileligimde ben de hıc paylaşmadim da hep evdeyim bakımsız pejmürde olduğum içinyoksa kızımı doğduğu ilk gün sansürsüz paylaşmıstim
Çok haklısın kontrole gidince üzülüyorum evde de bir süre üzülmekle geçiyor ama sonra düşünüyorum burada da bazı arkadaşların daha büyük düşündüğü sorunu olabiliyor haksızlık ediyor muşum gibi hissediyorum şükür ki çözümsüz dert değil rabbim çözümsüz dert vermesin.Uykusuz Koala canım her şey yolunda çok şükür kilo teferruat , dünyaya gelip büyümeyen yok Allah büyük sıkıntılardan telafisi olmayan şeylerden saklasın
Aynen orjinal bir fikirdiUykusuz Koala ahah cok yaratıcıymıs tuttum bu fıkrı:))
Sağlıkla gelsin doğduktan sonra alır minik kuşum diyorum artık.
Yaa öyle mi anneme de sormuştum da işte bundan yıllar öncesi dikiş falan yokki 2 tane ip ucu izi var demişti demek hâlâ aynı yöntem oluyor. Bazılarında ip de çekmiyorlarmış yazmış arkadaşlar ama acımamasına sevindim belki o şekilde olurbunu doktor da söyler muhakkak ama merak ettim duş falan ne zaman alınabiliyor acaba. İnsan hastaneden gelince temiz temiz bi yıkanmak isteyebilir sanki
Haklısın kuzum vakti zamanında ne olursa olsun herşeyine katlanırım yeter ki bebeğim benimle olsun diye dua ediyordum çok şükür bu günümüze evet korkuyorum ama onun için değer.
İnşallah yine aynısı olurCanım benim tam bir bilgim yok ama aynı yerden açıyorlar diye duymuştum ve sanki mantıken de öyle olması lazım gibi geldi
Yaa ben buna çok gülüyorummm bazıları yüzüne değil de sadece gözlerine emoji koyuyor sanki nazar değse birtek gözüne değecek
Nazlialtac diye bir hesabı yakından takip ediyorum instagramda çok seviyorum.
Nazlı doğum yaptığında kendi yüzüne nazar boncuğu emojisi koymuştu, emoji doğru yerde değil mi diye paylaşmıştı ve çok hoşuma gitmiştiO sadece dünyaya geldi onu ben doğurdum bence bana nazar değmesin gibisinden esprili birşey yazmıştı
Emoji koyulacaksa gerçekten analar koymalıBen de tuttum saçımdan ayağıma her yerime nazar boncuğu takayım bari
Gerçekten çok gülüyorum emojiler bazen bebekten de büyük kalıyor falan
Aynen nıye paylaşıosun kı o zaman :) cok saçma :) cok gülüyorum öyle yapanlaraEmoji koyulacaksa gerçekten analar koymalı
Evet evetemoji koyacaksam paylaşmam paylaşırsam emoji koymam şahsen
Amin canım hepimiz yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSağlıkla gelsin kuzum bakalım zamanı gelmiş zaten 37 haftalık olmuş maşallah benimde var bu sıralar nefesim kesiliyor dediğim gibi 2 hafta sonra gidicem doktora nstye bir defa girdim ondada iyi çıktı herşey bakalım bu sefer neler bekliyor bizi sende bebekte sağlıklı olun inşallah
Samimi saniyomusum aynenÇok samimi olsan öyle düşünmez di demekki onun için o çokta samimi değilmişaay bak benim bile içim ezildi ya
Bir de emoji koymayan ama aşırı bebek fotoğrafı paylaşan bir grup var o da biraz garip oluyorAynen nıye paylaşıosun kı o zaman :) cok saçma :) cok gülüyorum öyle yapanlara
Ona bır sey diyemem :) tercıh meselesiBir de emoji koymayan ama aşırı bebek fotoğrafı paylaşan bir grup var o da biraz garip oluyorTabi herkesin fikrine kimse karışamaz ama nebileyim değişik
O kadar ilginc ki aynisini soracaktim benim de az once cok cok kucuk koyu kivamli afedersiniz kizlar sumuksu seffaf bir akintim oldu yani tamamen tesaduf farkettim. Kucuk parmagin tirnagi kadar bile yok nisan olabilir mi parca parca gelebilir mi ya da sancisiz gelebilir mi ? Cok endiselendimMerhaba arkadaşlar. İnşallah ben de Mart annesi olacağım. Ama son günlerde ağrılarım arttı Düzenli bir sancı yok. Bu akşam nişan gibi koyu bir akıntı geldi ancak kanlı değildi. İkinci doğumum olacak. İlkinde nişan kanlıydı. Acaba nişan kansız da olabilir mi?
Benimki de aynı. Sümüksü bir akıntı. Sıvı kesinlikle değil. İlk doğumumda da böyle nişan geldi ama içinde pembelik vardı. Bunda yok.O kadar ilginc ki aynisini soracaktim benim de az once cok cok kucuk koyu kivamli afedersiniz kizlar sumuksu seffaf bir akintim oldu yani tamamen tesaduf farkettim. Kucuk parmagin tirnagi kadar bile yok nisan olabilir mi parca parca gelebilir mi ya da sancisiz gelebilir mi ? Cok endiselendim
Kucuk bir parca mi senin de canim. Evet kesinlikle sivi degil benim deBenimki de aynı. Sümüksü bir akıntı. Sıvı kesinlikle değil. İlk doğumumda da böyle nişan geldi ama içinde pembelik vardı. Bunda yok.
Az değildi. Miktar belirtmek gerekirse kusura bakma biraz mide bulandırıcı ama bir tatlı kaşığından fazla tutardı.Kucuk bir parca mi senin de canim. Evet kesinlikle sivi degil benim de
Benim cok kucuktu ama sivi olmamasi beni cok endiselendirdi dahe once geldi farketmedim mi ya da parcali mi geldi diyeAz değildi. Miktar belirtmek gerekirse kusura bakma biraz mide bulandırıcı ama bir tatlı kaşığından fazla tutardı.
Ay Bi onların çocuğu oluyo sanki bide yollayıp manşallah de Hee diyenler var bana hamile olduğunu bile sakla diye baskı yaptılar her kontrolde korkarak girdim sayelerinde 9 ay boyunca saklamam lazım o zaman dediğiniz gibi belli zamandan sonra nazar etkisini kaybediyor heraldeSamimi saniyomusum aynencok uzulmustum benim olmuyor nazarim deger diye korktu demekki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?