2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uykusuz Koala kuzu bebisin kilosu gaaaayet guzel hic takilma
Sağlıkla gelsin doğduktan sonra alır minik kuşum diyorum artık.
Yaa öyle mi anneme de sormuştum da işte bundan yıllar öncesi dikiş falan yokki 2 tane ip ucu izi var demişti demek hâlâ aynı yöntem oluyor. Bazılarında ip de çekmiyorlarmış yazmış arkadaşlar ama acımamasına sevindim belki o şekilde olur bunu doktor da söyler muhakkak ama merak ettim duş falan ne zaman alınabiliyor acaba. İnsan hastaneden gelince temiz temiz bi yıkanmak isteyebilir sanki
Biz tüp bebek anneleriyiz, çook doktor muayene ultrason iğne gördük yaşadık. Bunun da üstesinden geliriz kuzum inşallah ❤ ama belkide bebişin sürpriz yapar dönüverir en hayırlısı neyse o olsun
Haklısın kuzum vakti zamanında ne olursa olsun herşeyine katlanırım yeter ki bebeğim benimle olsun diye dua ediyordum çok şükür bu günümüze evet korkuyorum ama onun için değer.
İnşallah yine aynısı olur Canım benim tam bir bilgim yok ama aynı yerden açıyorlar diye duymuştum ve sanki mantıken de öyle olması lazım gibi geldi
Yaa ben buna çok gülüyorummm bazıları yüzüne değil de sadece gözlerine emoji koyuyor sanki nazar değse birtek gözüne değecek

Nazlialtac diye bir hesabı yakından takip ediyorum instagramda çok seviyorum.
Nazlı doğum yaptığında kendi yüzüne nazar boncuğu emojisi koymuştu, emoji doğru yerde değil mi diye paylaşmıştı ve çok hoşuma gitmişti O sadece dünyaya geldi onu ben doğurdum bence bana nazar değmesin gibisinden esprili birşey yazmıştı

Uykusuz Koala canım her şey yolunda çok şükür kilo teferruat , dünyaya gelip büyümeyen yok Allah büyük sıkıntılardan telafisi olmayan şeylerden saklasın
Çok haklısın kontrole gidince üzülüyorum evde de bir süre üzülmekle geçiyor ama sonra düşünüyorum burada da bazı arkadaşların daha büyük düşündüğü sorunu olabiliyor haksızlık ediyor muşum gibi hissediyorum şükür ki çözümsüz dert değil rabbim çözümsüz dert vermesin.

Ben de tuttum saçımdan ayağıma her yerime nazar boncuğu takayım bari

Gerçekten çok gülüyorum emojiler bazen bebekten de büyük kalıyor falan

Amin canım hepimiz yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Merhaba arkadaşlar. İnşallah ben de Mart annesi olacağım. Ama son günlerde ağrılarım arttı Düzenli bir sancı yok. Bu akşam nişan gibi koyu bir akıntı geldi ancak kanlı değildi. İkinci doğumum olacak. İlkinde nişan kanlıydı. Acaba nişan kansız da olabilir mi?

O kadar ilginc ki aynisini soracaktim benim de az once cok cok kucuk koyu kivamli afedersiniz kizlar sumuksu seffaf bir akintim oldu yani tamamen tesaduf farkettim. Kucuk parmagin tirnagi kadar bile yok nisan olabilir mi parca parca gelebilir mi ya da sancisiz gelebilir mi ? Cok endiselendim

Benimki de aynı. Sümüksü bir akıntı. Sıvı kesinlikle değil. İlk doğumumda da böyle nişan geldi ama içinde pembelik vardı. Bunda yok.

İlk doğumdaki nişan gibiydi ama kanlı değildi. Acaba öylesine bir akıntı mı yoksa nişan kansız da olabiliyor mu onu merak ediyorum

Az değildi. Miktar belirtmek gerekirse kusura bakma biraz mide bulandırıcı ama bir tatlı kaşığından fazla tutardı.
Benim cok kucuktu ama sivi olmamasi beni cok endiselendirdi dahe once geldi farketmedim mi ya da parcali mi geldi diye
Ben de.merak ediyorum kansiz olur mu normal bir akinti mi diye

Samimi saniyomusum aynen cok uzulmustum benim olmuyor nazarim deger diye korktu demekki diye
Ay Bi onların çocuğu oluyo sanki bide yollayıp manşallah de Hee diyenler var bana hamile olduğunu bile sakla diye baskı yaptılar her kontrolde korkarak girdim sayelerinde 9 ay boyunca saklamam lazım o zaman dediğiniz gibi belli zamandan sonra nazar etkisini kaybediyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…