- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Yorulunca ağrı vs çok yoğun oluyor canım artık çok yorma kendiniGünaydın kızlar. Dün temizlik yaptık eşimde yardım etti. Bide çıkıp 15 20 dk yürüdük. Ama ağrım sızım akşam cıktı.sancı falan oldu. Bugün valize hazırladgım kıyafetleri yerleştireyim bari. Trendyoldan civilim den aldgım şeyler var (göğüs pedi emzirme sütyeni göğüs kalkanı vs.. ) onları da gelince koyarım hazır olsun bari çantam. Ağrı girdikçe korkuom hazırlıksız olmayım en azından.
Kansız olabilir arkadaşımda kansız şeffaf köpüksü bir akıntı gelmişti yani normal akıntı dan çok farklı ama az değildi yani avuç içi kadar vardıMerhaba arkadaşlar. İnşallah ben de Mart annesi olacağım. Ama son günlerde ağrılarım arttı Düzenli bir sancı yok. Bu akşam nişan gibi koyu bir akıntı geldi ancak kanlı değildi. İkinci doğumum olacak. İlkinde nişan kanlıydı. Acaba nişan kansız da olabilir mi?
Evet kendide dusuyomus doktor istiyosan birakiyim demisti ama ben sorun değil dedimBende ip falan yoktu yapıştırdı bir hafta sonra ultrasonda kontrol o kadar canım. Şimdi ipler kendinden eriyip kayboluyor. Ömerin sünnet dikişleri de hep kayboldu düştü kendiliğinden
Kuzu kendi kendinede düşüyo doktor demisti ama ben yinede gidince kestirdim ipiSağlıkla gelsin doğduktan sonra alır minik kuşum diyorum artık.
Yaa öyle mi anneme de sormuştum da işte bundan yıllar öncesi dikiş falan yokki 2 tane ip ucu izi var demişti demek hâlâ aynı yöntem oluyor. Bazılarında ip de çekmiyorlarmış yazmış arkadaşlar ama acımamasına sevindim belki o şekilde olurbunu doktor da söyler muhakkak ama merak ettim duş falan ne zaman alınabiliyor acaba. İnsan hastaneden gelince temiz temiz bi yıkanmak isteyebilir sanki
Haklısın kuzum vakti zamanında ne olursa olsun herşeyine katlanırım yeter ki bebeğim benimle olsun diye dua ediyordum çok şükür bu günümüze evet korkuyorum ama onun için değer.
İnşallah yine aynısı olurCanım benim tam bir bilgim yok ama aynı yerden açıyorlar diye duymuştum ve sanki mantıken de öyle olması lazım gibi geldi
Yaa ben buna çok gülüyorummm bazıları yüzüne değil de sadece gözlerine emoji koyuyor sanki nazar değse birtek gözüne değecek
Nazlialtac diye bir hesabı yakından takip ediyorum instagramda çok seviyorum.
Nazlı doğum yaptığında kendi yüzüne nazar boncuğu emojisi koymuştu, emoji doğru yerde değil mi diye paylaşmıştı ve çok hoşuma gitmiştiO sadece dünyaya geldi onu ben doğurdum bence bana nazar değmesin gibisinden esprili birşey yazmıştı
Bende her zaman var akıntı canım koyu kıvamlı beyaz yada şeffaf renkO kadar ilginc ki aynisini soracaktim benim de az once cok cok kucuk koyu kivamli afedersiniz kizlar sumuksu seffaf bir akintim oldu yani tamamen tesaduf farkettim. Kucuk parmagin tirnagi kadar bile yok nisan olabilir mi parca parca gelebilir mi ya da sancisiz gelebilir mi ? Cok endiselendim
Nişan olsa hertürlü biliriz değil mi ya çok farklı oluyor çünkü. Benim de şeffaf beyaz akıntım oluyor o ben de normal dede olurduEvet kendide dusuyomus doktor istiyosan birakiyim demisti ama ben sorun değil dedim
Kuzu kendi kendinede düşüyo doktor demisti ama ben yinede gidince kestirdim ipi
Banyo direk yaptım eve gelir gelmez cuma doğum yaptım pazar eve geldim banyo yaptım doktor yapabilirsin dedi dikiş yerini güzel kurutmak gerekiyo
Bende her zaman var akıntı canım koyu kıvamlı beyaz yada şeffaf renk
Heralde biliriz canım benimde ilk doğumda gelmedi kiNişan olsa hertürlü biliriz değil mi ya çok farklı oluyor çünkü. Benim de şeffaf beyaz akıntım oluyor o ben de normal dede olurdu
O kadar az gelmez canım ya biraz yoğun geliyor nişan Allah korusun
Cok kucucuk minicik biseydi ama endiselendirmeye yetti sagol kuzu demekki normalKansız olabilir arkadaşımda kansız şeffaf köpüksü bir akıntı gelmişti yani normal akıntı dan çok farklı ama az değildi yani avuç içi kadar vardı
İcim bi parca rahatldi belki bende de var ve yeni farkettim olabiliyor demekki sagol canimBende her zaman var akıntı canım koyu kıvamlı beyaz yada şeffaf renk
Peki kuzu sanci ne zaman baslamisti nisandan sonra ya da onceGünaydin kizlar sukurr 35. Haftami bttiartik 36 haftaligiz 38e sayili gunler heycan tavan
Nisan olayi ogluma hamileyken yaşadim benm hafif pembe ve yemyesilldi hic beyaz duymadim nisan gdi bikac saat sonra hastaneye gttigimde 2 cm acilma vardi sadece
Benim bağışıklık sistemi hastalığım yükselmesine sebep oluyor canım. Özellikle yaptığım birşey yok. Hatta gittiğim doktorlar artık b12 kullanmayı bırak, çok yükselmiş diyorlarMasallah nasil yükseltin 2 kat fazla.olmasini geçtim.normal.duzeye gelsinnyeterli Benim.icinn
Evet Canım oluyo benim her gün var akıntı yorulduğunda daha fazla geliyo bunu farkettimCok kucucuk minicik biseydi ama endiselendirmeye yetti sagol kuzu demekki normal
İcim bi parca rahatldi belki bende de var ve yeni farkettim olabiliyor demekki sagol canim
Benimki de az değil ama avuç içi kadar yok. Parça parça mı gelecek acaba.Kansız olabilir arkadaşımda kansız şeffaf köpüksü bir akıntı gelmişti yani normal akıntı dan çok farklı ama az değildi yani avuç içi kadar vardı
Sümüksü uzayan köpük gibi miydi canımBenimki de az değil ama avuç içi kadar yok. Parça parça mı gelecek acaba.
Evet dun diger gunlere gore fazla ayakta kalmistim demekki normal bir durum sagol kuzu kucuk de olsa yumurtlama akintisi gibi kivamli olunca korkmustumEvet Canım oluyo benim her gün var akıntı yorulduğunda daha fazla geliyo bunu farkettim
Evet dun diger gunlere gore fazla ayakta kalmistim demekki normal bir durum sagol kuzu kucuk de olsa yumurtlama akintisi gibi kivamli olunca korkmustum
Benm sancim olmadi canm ben nisan geldiginde anneme soylemistim dogm basliyor demisti snra hastaneye gttim sancm yoktu acilma vardi sadece gece 12 de sanci vurdu nst de 100 e vuran 2 sanci vardi sadece ama ben hic hissetmemistm o an snra acil sezeryan oldum sanci cekmedm yaniPeki kuzu sanci ne zaman baslamisti nisandan sonra ya da once
Anladim canim bende ki olagan bi akinti demekki farkli bi durum olsa ustunden 12 saat gecti nerdeyse sanirim ortaya cikardi bi tuhaflik olurdiBenm sancim olmadi canm ben nisan geldiginde anneme soylemistim dogm basliyor demisti snra hastaneye gttim sancm yoktu acilma vardi sadece gece 12 de sanci vurdu nst de 100 e vuran 2 sanci vardi sadece ama ben hic hissetmemistm o an snra acil sezeryan oldum sanci cekmedm yani
Bende gebeliğin ilk aylarından itibaren hemen hemen her gün oluyor bu. Koyu kıvamlı bir akıntı, bence nişan değil. 33+1im ve devam ediyor.Az değildi. Miktar belirtmek gerekirse kusura bakma biraz mide bulandırıcı ama bir tatlı kaşığından fazla tutardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?