2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yorulunca ağrı vs çok yoğun oluyor canım artık çok yorma kendini

Kansız olabilir arkadaşımda kansız şeffaf köpüksü bir akıntı gelmişti yani normal akıntı dan çok farklı ama az değildi yani avuç içi kadar vardı

Bende ip falan yoktu yapıştırdı bir hafta sonra ultrasonda kontrol o kadar canım. Şimdi ipler kendinden eriyip kayboluyor. Ömerin sünnet dikişleri de hep kayboldu düştü kendiliğinden
Evet kendide dusuyomus doktor istiyosan birakiyim demisti ama ben sorun değil dedim
Kuzu kendi kendinede düşüyo doktor demisti ama ben yinede gidince kestirdim ipi
Banyo direk yaptım eve gelir gelmez cuma doğum yaptım pazar eve geldim banyo yaptım doktor yapabilirsin dedi dikiş yerini güzel kurutmak gerekiyo
Bende her zaman var akıntı canım koyu kıvamlı beyaz yada şeffaf renk

Nişan olsa hertürlü biliriz değil mi ya çok farklı oluyor çünkü. Benim de şeffaf beyaz akıntım oluyor o ben de normal dede olurdu

O kadar az gelmez canım ya biraz yoğun geliyor nişan Allah korusun

Kansız olabilir arkadaşımda kansız şeffaf köpüksü bir akıntı gelmişti yani normal akıntı dan çok farklı ama az değildi yani avuç içi kadar vardı
Cok kucucuk minicik biseydi ama endiselendirmeye yetti sagol kuzu demekki normal
Bende her zaman var akıntı canım koyu kıvamlı beyaz yada şeffaf renk
İcim bi parca rahatldi belki bende de var ve yeni farkettim olabiliyor demekki sagol canim

Peki kuzu sanci ne zaman baslamisti nisandan sonra ya da once

Masallah nasil yükseltin 2 kat fazla.olmasini geçtim.normal.duzeye gelsinnyeterli Benim.icinn
Benim bağışıklık sistemi hastalığım yükselmesine sebep oluyor canım. Özellikle yaptığım birşey yok. Hatta gittiğim doktorlar artık b12 kullanmayı bırak, çok yükselmiş diyorlar hayatımda b12 içmedimki fazlası zararlı canım, olması gerektiği kadar olsun yeter ama normal yoldan nasıl yükseltilir hiç bilmiyorum

Peki kuzu sanci ne zaman baslamisti nisandan sonra ya da once
Benm sancim olmadi canm ben nisan geldiginde anneme soylemistim dogm basliyor demisti snra hastaneye gttim sancm yoktu acilma vardi sadece gece 12 de sanci vurdu nst de 100 e vuran 2 sanci vardi sadece ama ben hic hissetmemistm o an snra acil sezeryan oldum sanci cekmedm yani

Anladim canim bende ki olagan bi akinti demekki farkli bi durum olsa ustunden 12 saat gecti nerdeyse sanirim ortaya cikardi bi tuhaflik olurdi

Normal doğum için gittiğimizde verilen önlüğün arkası kapalı mı oluyor vakti zamanında kürtaj için hastaneye yattığımda verdikleri önlüğün arkası açıktı, öyle bir önlük verirlerse yürüyüştür squattır hiç bişey yapamam bi de önlüğü giydikten sonra içine depend giyebiliyo muyuz? malum akıntılar, kanamalar olabilir

Az değildi. Miktar belirtmek gerekirse kusura bakma biraz mide bulandırıcı ama bir tatlı kaşığından fazla tutardı.
Bende gebeliğin ilk aylarından itibaren hemen hemen her gün oluyor bu. Koyu kıvamlı bir akıntı, bence nişan değil. 33+1im ve devam ediyor.

Son düzenleme:
Slm.kizlar bugun bugüne de kızının odasını topladım o kadar dağınık ki her yerden oyuncak cikti 2 çocukla nasil.toplanir ev düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…