2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım artık ağırlaştık bende bıcak batması gibi ağrılar çekmeye başladım bu hafta eşim gece gidecek anneme gidecem bende artık kritik zamanlar başladı gibi
Saol cnm. evde yalnız kalma tabi cnm. Yalancı sancılar sanırım bizdeki olanlar.
Göbek delıgınde iğne batması gibi bir sey yasadınız mı
Jeli göbek deliği deil ama vajina da o iğne batmalarının haddi hsbı yok hele yorulunca güzel güzel batıo

normal rutın seyler o zaman :) tskler cnm
Normal canim hic kafaya takma diyorumya hatta ben sık yasiyorum
Saol cnm. evde yalnız kalma tabi cnm. Yalancı sancılar sanırım bizdeki olanlar.

Jeli göbek deliği deil ama vajina da o iğne batmalarının haddi hsbı yok hele yorulunca güzel güzel batıo
Guzel guzel nasil oluyor kiz

Oluyor bende de arada.Doktoruma da söyledim Su iç bol bol deyip pek önemsemedi
Nisan degildir canim sukur devami olmadi cok minik biseydi yani insallah degildir bi parcasi falan. Suyu cok iciyorum aslinda ama yine de olabilir tabiki biraz daha artirayim sagol

13 sayfa birikmiş hızlı hızlı okuyacağım şimdi Kontrolümüz vardı 2865gr 43 cm kızım şuanlık suyunda dopplerde sıkıntı yok dedi doktorumuz. Nst girdim çok sıkıldım kımıl kımıl olan çocuk nstde zor hareket etti bende pek hissedemedim hareketleri butona basma işi çok sıkıntı 26 Şubat'ta diğer kontrolümüz.

Slm.kizlar bugun bugüne de kızının odasını topladım o kadar dağınık ki her yerden oyuncak cikti 2 çocukla nasil.toplanir ev düşünemiyorum.
Bizimde aynı o kadar dikkat etmeme rağmen oyuncak olayının önünü alamıyorum çoğu zaman odasında ayak basacak yer kalmıyor, salona mutfağa taşınıyor oyuncaklar ama ne yapayım tek mutlu olsun oynasında, zaten hafta da bir bile dışarı çıkamıyor evin içinde bari mutlu olsun.

Slm.kizlar bugun bugüne de kızının odasını topladım o kadar dağınık ki her yerden oyuncak cikti 2 çocukla nasil.toplanir ev düşünemiyorum.

Bende düşünemiyorum ama sonra düşününce hıc toplamamanin psikolojimin hayrına olduğunu düşünüp bu düşüncemin doğruluğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum

jelibon01 canım karnımda benimde iğne batması gibi oluyordu. Göbeğimi dikkatle inceledim bir yerde kırmızı damar oluşmuş çatlaktan dolayı o hissin olduğunu olduğunu anladım.
Uykusuz Koala canım dışarda süper beslenecektir. Rabbim soluğuna sağlık versin. Gerisi olur her şekilde gönlünü ferah tut

Maşallah canım gözün aydin

Kizlar uyandigimda ve uzun sure oturunca yuruyemiyorum asagi dogru cok baski oluyo karnim asagi indi baya. Vajinaya igne batma gibi bende de oluyo bazen ama geciyo. Annem hep derdi ki son haftalarda agirlastignda bir an once dogsun isteyeceksin ve dogum korkun gececek sanirim oyle olmaya basladim zorlaniyorum cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…