2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İdrar yolu enfeksiyonundan da olabilir. Boş su için kızlar nişan olmadığına eminseniz.

Geçmiş olsun canım artık ağırlaştık bende bıcak batması gibi ağrılar çekmeye başladım bu hafta eşim gece gidecek anneme gidecem bende artık kritik zamanlar başladı gibi

Günaydın kızlar bugün tam 37 haftalık olduk mide bulantılarım cok fazla ağız tadım cok değişik cay asla içemiyorum tatlı da oyle berbat yapıyor ağzımın tadını ilk baştaki bulantıların aynısını yaşıyorum varmı benim gibi olan

Slm.kizlar bugun bugüne de kızının odasını topladım o kadar dağınık ki her yerden oyuncak cikti 2 çocukla nasil.toplanir ev düşünemiyorum.
Oyuncakları toplamaktan nefret ediyorum bide ben kategorilerine göre yerlestiriyorum bi misafir geldiğinde beraber toplayınca hepsini bi araya atiyolar tek tek ayırıyorum onları sınır oluyorum
Benimde bu ara mide bulantım var ilk aylardaki gibi

Normal dogumu bilmiyorm ama sezeryan olurken benim giydigim onluk ve apandist ameliyati olurken gydigim onluk yanlardan ipliydi onu arkasi kapali sekilde arkasi acik sanmiyorm

Cok kotu yaa icim dışıma cıkıyor

Ben 35+3 üm ve ilk başlarda olmayan mide bulantılarım var çok kötü uykudan uyanıyorum işin ilginç yanı iştahım acayip açık
Ve bugün bebek sağ tarafıma yaslandı kaburgalarım batıyor gibi ağrım var çok canım yanıyor

İdrar yolu enfeksiyonundan da olabilir. Boş su için kızlar nişan olmadığına eminseniz.
Nisan degildir canim sukur devami olmadi cok minik biseydi yani insallah degildir bi parcasi falan. Suyu cok iciyorum aslinda ama yine de olabilir tabiki biraz daha artirayim sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…