2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım gözün aydin
sağol canım. Seninde güzel geçmişti kontrol aynı gün olduğu için senin sonuçları da takip ediyorum
Eezoooo senin günün baya önde canım ağrıların çok normal bence. İnşallah sağ salim alırız hepimiz kucağımıza. Annen haklı sanırım günü yaklaşan herkes doğsun istiyor

Çatlakk mııı ne gadaa daa guzel bı habert verdın

Evet canım çok.şükür güzel geçti sen bi damarda direnc var diyodun bak bebeğinin beslenmesini etkilememiş cok sukur

Evet canim 37.haftaya giriyorum heran hersey olabilir

Benim bayadır oluyor ya çok oturup kalkınca aşağıya baskı hissediyorum iki büklüm kalıyorum bi süre

Merhabalar dun kontrolümuz vardi 35+3 olduk suyumuz ne artmış ne azalmış haftaya cumartesi bakacak sezeryan günü belirlenecek 2 haftadır kafası aşağıda sipamin şikayetin var mı dedi tek sıkıntım ayağa kalkınca her an tuvaletini yapacak gibi hissediyorum dedim doktor cok normal kafası aşağıda suyun cok az herhalde 2 haftaya doğum olur hayırlısıyla bu arada isim olarak poyraz düşünüyoruz ama eşim ek isim istiyor yanına kisa ne olabilir fikir alabilirim sizlerden

Poyraaz tek.basina güzel değil mi ben tek isim seviyorum hep ama babamın ismini koycagim icin iki ismi olcak iki isim olunca genelde biri kullaniliyo çünkü

Poyraz efe, poyraz ege, poyraz Asaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…