- 30 Ekim 2017
- 314
- 460
- 103
- 29
Biz de birazdan yürüyüş olsun diye kocamla parka gidicezBenim bugün evdeyken ayaklarımın altı ağrıyodu oglumu parka görürdüm geldim ayaklarım açıldı resmen
Aynen sönmüş balon gibi olduğumuz içinAy onu duydum çok şaşırdım yaa doğumdan sonra çatlayan varmis lütfen olmasın böyle bisey
Yani bi sızı hissetsem çok endişelenirdim ama sadece ses duyuyorum. Acaba bi kemiğe mi vuruyor diye endişe ettim ama ses çıkaracak kadar da vurabilirmi bilemedim. Doktor iyi izah etmişti aslında ama endişelenme dedikten sonrasını hatırlamıyorumBunu da söyleyenler var eklem sesi diyolsr ben hiç yaşamadım ama
Ay iki yerdemii ne güzel ben de birsürü var yabir arkadaşım 37deb sonra çatladım demişti. Hiç bilmiyorum canım. benim 2 yerde var karnımda. Daha da artmaz inşallah
Valla benimde aynı diyorum karnımı zorlayıp çıkmaya calısıyorBen 35+3 üm ve ilk başlarda olmayan mide bulantılarım var çok kötü uykudan uyanıyorumişin ilginç yanı iştahım acayip açık
Ve bugün bebek sağ tarafıma yaslandı kaburgalarım batıyor gibi ağrım varçok canım yanıyor
Poyraz alp nasıl aklıma gelmiyo da isimBence güzel canım ama esim ısrarla yanına istiyor
Yürürken iyi hissettiriyo evet ama sonrasında kötü.oluyoBiz de birazdan yürüyüş olsun diye kocamla parka gidicezyürümek her zaman iyi hissettiriyor bana da
Ay olmasın ilk hamileligimde hıc olmadı bunda da yok daha olmasın.lutfenAynen sönmüş balon gibi olduğumuz için
doğumdan sonra da yağ sürmeye devam o zamanDoğumdan sonra vucut inerken yine oluyor canım çatlak zaten saniyelik iş belli olmaz o yüzden
canım benim çok geriliyor sabah akşam bazen gün içinde de hem bebeyağı, sheabutter sürüp yağlanıyorum. Çatlaktan ziyade benim derim acayip geriliyor. Şimdilik kırmızı olan 2 çatlağım var. Olsun ana olmak kolay değilAy iki yerdemii ne güzel ben de birsürü var ya
Ay maşallahh hiç olmadı demekPoyraz alp nasıl aklıma gelmiyo da isim
Yürürken iyi hissettiriyo evet ama sonrasında kötü.oluyo
Ay olmasın ilk hamileligimde hıc olmadı bunda da yok daha olmasın.lutfen
Öyle öyle kesinlikle çatlak dediğimiz nedirkii ondan hatıra kalacak diye bile güzellldoğumdan sonra da yağ sürmeye devam o zaman
canım benim çok geriliyor sabah akşam bazen gün içinde de hem bebeyağı, sheabutter sürüp yağlanıyorum. Çatlaktan ziyade benim derim acayip geriliyor. Şimdilik kırmızı olan 2 çatlağım var. Olsun ana olmak kolay değil
Hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallahÖyle öyle kesinlikle çatlak dediğimiz nedirkii ondan hatıra kalacak diye bile güzelllçatlamayı çok kafama takmıyorum ben de kaşıntım başlayınca hemen kremliyorum rahatlatıyor biraz ama çatlamaya engel değil sanırım. Anne olmak öyle güzelki hiç zoruma gitmiyor benim
Olmadı çok şükür inşallah doğumdan sonra felan olmaz kilo verilir edilir ama çatlağın geri dönüşü yok buda beni korkutuyoAy maşallahh hiç olmadı demekne güzellllllll
Aminn aminn inşallahhhhHepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah
Öyle evetOlmadı çok şükür inşallah doğumdan sonra felan olmaz kilo verilir edilir ama çatlağın geri dönüşü yok buda beni korkutuyo
Asil son zamanlarda oluyomusYaa demeyin öyle son zamanlarda çatlak olur mu ki korktum şimdi.
Evet onu bende duydum krem surmeyi birakmayn diyorlarDoğumdan sonra vucut inerken yine oluyor canım çatlak zaten saniyelik iş belli olmaz o yüzden
Ne cok yuruycez ne de cok oturcazEvett canım bazen yürürken oluyor buaralar. Özellikle kendimi kaptırıp hızlandığımda
Esim diyoki spor yap gecerOlmadı çok şükür inşallah doğumdan sonra felan olmaz kilo verilir edilir ama çatlağın geri dönüşü yok buda beni korkutuyo
Benim ergenlikte çatladı maalesef şuan yenisi yok hep beyazlar vucud yapısı meselesi pek kafama takmıyorum bende ya napimÖyle öyle kesinlikle çatlak dediğimiz nedirkii ondan hatıra kalacak diye bile güzelllçatlamayı çok kafama takmıyorum ben de kaşıntım başlayınca hemen kremliyorum rahatlatıyor biraz ama çatlamaya engel değil sanırım. Anne olmak öyle güzelki hiç zoruma gitmiyor benim
Evet benim de çatlak tecrübem var fazla rahatsız etmiyorlar beni belki de ondan kafama takmıyorumBenim ergenlikte çatladı maalesef şuan yenisi yok hep beyazlar vucud yapısı meselesi pek kafama takmıyorum bende ya napimo zaman çatlamasa demek şimdi çatlayacaktı
Onu da kafaya takarsak artık oooEvet benim de çatlak tecrübem var fazla rahatsız etmiyorlar beni belki de ondan kafama takmıyorum
Sporla sıkılasinca daha az belli oluyomus amaEsim diyoki spor yap gecerdedim yagmi bu catlak nasil gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?