2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu da söyleyenler var eklem sesi diyolsr ben hiç yaşamadım ama
Yani bi sızı hissetsem çok endişelenirdim ama sadece ses duyuyorum. Acaba bi kemiğe mi vuruyor diye endişe ettim ama ses çıkaracak kadar da vurabilirmi bilemedim. Doktor iyi izah etmişti aslında ama endişelenme dedikten sonrasını hatırlamıyorum aman bebişler iyi olsun da

Valla benimde aynı diyorum karnımı zorlayıp çıkmaya calısıyor

Bence güzel canım ama esim ısrarla yanına istiyor
Poyraz alp nasıl aklıma gelmiyo da isim
Biz de birazdan yürüyüş olsun diye kocamla parka gidicez yürümek her zaman iyi hissettiriyor bana da
Yürürken iyi hissettiriyo evet ama sonrasında kötü.oluyo
Aynen sönmüş balon gibi olduğumuz için
Ay olmasın ilk hamileligimde hıc olmadı bunda da yok daha olmasın.lutfen

Doğumdan sonra vucut inerken yine oluyor canım çatlak zaten saniyelik iş belli olmaz o yüzden
doğumdan sonra da yağ sürmeye devam o zaman
Ay iki yerdemii ne güzel ben de birsürü var ya
canım benim çok geriliyor sabah akşam bazen gün içinde de hem bebeyağı, sheabutter sürüp yağlanıyorum. Çatlaktan ziyade benim derim acayip geriliyor. Şimdilik kırmızı olan 2 çatlağım var. Olsun ana olmak kolay değil

Öyle öyle kesinlikle çatlak dediğimiz nedirkii ondan hatıra kalacak diye bile güzelll çatlamayı çok kafama takmıyorum ben de kaşıntım başlayınca hemen kremliyorum rahatlatıyor biraz ama çatlamaya engel değil sanırım. Anne olmak öyle güzelki hiç zoruma gitmiyor benim

Hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah

Yaa demeyin öyle son zamanlarda çatlak olur mu ki korktum şimdi.
Asil son zamanlarda oluyomus
Doğumdan sonra vucut inerken yine oluyor canım çatlak zaten saniyelik iş belli olmaz o yüzden
Evet onu bende duydum krem surmeyi birakmayn diyorlar
Evett canım bazen yürürken oluyor buaralar. Özellikle kendimi kaptırıp hızlandığımda
Ne cok yuruycez ne de cok oturcaz

Benim ergenlikte çatladı maalesef şuan yenisi yok hep beyazlar vucud yapısı meselesi pek kafama takmıyorum bende ya napim o zaman çatlamasa demek şimdi çatlayacaktı

Benim ergenlikte çatladı maalesef şuan yenisi yok hep beyazlar vucud yapısı meselesi pek kafama takmıyorum bende ya napim o zaman çatlamasa demek şimdi çatlayacaktı
Evet benim de çatlak tecrübem var fazla rahatsız etmiyorlar beni belki de ondan kafama takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…