2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ergenlikte çatladı maalesef şuan yenisi yok hep beyazlar vucud yapısı meselesi pek kafama takmıyorum bende ya napim o zaman çatlamasa demek şimdi çatlayacaktı
Benimde ergenlikte oluşan kalcamda var o yüzden kesin çatlarım demistim hamileyken iki hamileligimde de olmadı şükür bunda sona gelmedik daha ya tabi olmazsa

Kızlar benim çok fazla et beni çıktı vücudumda. Kolyelerimi falan çıkarmak zorunda kaldım zincirine takılıp canımı yakmasın diye. Sizde var mı böyle bir durum?
Aynisi canim o kadar fazla ki ben de merak ediyodum hamilelikte oluyor mu acaba diye ozellikle boyun bolgem ama farkli yerlerde de tek tuk cikti

Normal canim hic kafaya takma diyorumya hatta ben sık yasiyorum

Guzel guzel nasil oluyor kiz
Ee hepsi bebişimin belirtisi aman diom batsın batarsa şurda az kaldı. Oğlumu kucagıma alınca nasılsa geçecek bitecek inşallah
Kızlar benim çok fazla et beni çıktı vücudumda. Kolyelerimi falan çıkarmak zorunda kaldım zincirine takılıp canımı yakmasın diye. Sizde var mı böyle bir durum?
Ay evet ya karnımda bile cıkmıs 1 tane göğüs ucumun kenarında cıkmıs Bi tane. Boynum da ooo baya var. Hatta az önce okadar uğraştım koparmak için vazgeçtim dedim nolur nolmaz başıma iş açmıyım

Koparmamakla iyi yapmışsın. Allah korusun. Bende lohusayken cikti boynumda sıcaktan terledim sivilce sandım kanattim bilmeden iyiki kopmamis

Bugun sanki dibimde soba yaniyor gibi yaniyorum nefes alamiyorum canim haftalar ilerledikce demekki

Bnm de 2 gögsümn arasında sanki ayagı mı elimi bılmıom. Sanki kalas yutmuşum gibiiay bütün hepinizin belirtilerinin toplamını ben yaşıom sanki

Bugun sanki dibimde soba yaniyor gibi yaniyorum nefes alamiyorum canim haftalar ilerledikce demekki
Iyi ki kisa geldi hamileliğinin ve lohusaligimiz. 2 gun izmire bahar geldi tişörtle gezdim bende yaniyom. Doğalgazı esim açınca gece 2 kez üst degisiyorum

Ayni sorun bende de var canim tüm benlerim buyudu boynumda minik minik bir suru cikti en son kontrolde doktora sordum bu bir sorun mu diye hayır dedi doktor.

Benim de boynumda göğsümde et benleri çıktı.hatta yüzümde de bir iki adet çıktı. Onun dışında yüzümde boynumda ve koltuk altlarimda koyu lekeler çıktı. Daha da cirkinlesemezdim heralde sağlık olsun ne yapalım..

Sağlıcakla alalim kucağımiza da lekelenmelerin bir çözümü olur. Ben cok.barisigim kendimle sanirim ne aldığım kilolar ne çatlamalar yırtılmaları umursaamıyorum. Kilo da verilir ilkinde verdim 2. De de istersem neden olmasin

Ay onu dusundum ben de yaza gelse ne olurdu halimiz
Kizimda yaz gebeliği yaşadım askılı sortlarla geziyordum ise giderken elbise giyerdim klima çalışır yetmez vantilatorde çalışırdı bana çevrili vaziyette ama lohusaligim sonbahardı kısa.kollu elbise aldim.

Ayy cok zor vallahi Allah yardim etsin yaz gebelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…