Sağlıcakla alalim kucağımiza da lekelenmelerin bir çözümü olur. Ben cok.barisigim kendimle sanirim ne aldığım kilolar ne çatlamalar yırtılmaları umursaamıyorum. Kilo da verilir ilkinde verdim 2. De de istersem neden olmasin
Merhabalar dun kontrolümuz vardi 35+3 olduk suyumuz ne artmış ne azalmış haftaya cumartesi bakacak sezeryan günü belirlenecek 2 haftadır kafası aşağıda sipamin şikayetin var mı dedi tek sıkıntım ayağa kalkınca her an tuvaletini yapacak gibi hissediyorum dedim doktor cok normal kafası aşağıda suyun cok az herhalde 2 haftaya doğum olur hayırlısıyla bu arada isim olarak poyraz düşünüyoruz ama eşim ek isim istiyor yanına kisa ne olabilir fikir alabilirim sizlerden
Hiç bu kadar değildim ya resmen günlerdir aç gibi oldum tıkandım doydum çabucak ama yine çarçabuk acıktım ne oldu bu gün bana diyorum böyle gözüm dönerse sonum fenaa
Ee hepsi bebişimin belirtisi aman diom batsın batarsa şurda az kaldı. Oğlumu kucagıma alınca nasılsa geçecek bitecek inşallah
Ay evet ya karnımda bile cıkmıs 1 tane göğüs ucumun kenarında cıkmıs Bi tane. Boynum da ooo baya var. Hatta az önce okadar uğraştım koparmak için vazgeçtim dedim nolur nolmaz başıma iş açmıyım
Ayni sorun bende de var canim tüm benlerim buyudu boynumda minik minik bir suru cikti en son kontrolde doktora sordum bu bir sorun mu diye hayır dedi doktor.
Benim de boynumda göğsümde et benleri çıktı.hatta yüzümde de bir iki adet çıktı. Onun dışında yüzümde boynumda ve koltuk altlarimda koyu lekeler çıktı. Daha da cirkinlesemezdim heralde sağlık olsun ne yapalım..
Kızlar benim çok fazla et beni çıktı vücudumda. Kolyelerimi falan çıkarmak zorunda kaldım zincirine takılıp canımı yakmasın diye. Sizde var mı böyle bir durum?
Bende de et benleri çıktı normalde yoktu ama kendiliginden gidiyormuş doğum sonrası
birde mantar türü vücudum döktü cildiye gideceğim bu hafta bebek için gidince ,açlık konusu bende de ilginç bazı günler yoğun derece de hep açım hiç doymuyorm şekerden de suphelenmistim ama cikmadi demek ki oluyor çoğumuz da bugün yogundu ancak girdim okudum temizlik yemek hastane cantasi için de ütü yaptım çoğu şey hazır oldu ama eksikler var tabi
Bende de et benleri çıktı normalde yoktu ama kendiliginden gidiyormuş doğum sonrası
birde mantar türü vücudum döktü cildiye gideceğim bu hafta bebek için gidince ,açlık konusu bende de ilginç bazı günler yoğun derece de hep açım hiç doymuyorm şekerden de suphelenmistim ama cikmadi demek ki oluyor çoğumuz da bugün yogundu ancak girdim okudum temizlik yemek hastane cantasi için de ütü yaptım çoğu şey hazır oldu ama eksikler var tabi
Mantar dediğin nasıl benimkiler koyu renkli ben gül hastalığı zannediyordum doktor mantara benziyo dedi hamilelikten önce vardı şimdi de yayıldı boyun çevremde çok yaygın şekilde var göbeğimde 4 nokta var