2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de sivilce çıktı

Kızlar iştahı açılanlar online mı 10 günde 3 kilo kadar aldım inşallah kızçemde faydalanıyordur bu durumdan
Hic offline olmadım ki 17 kilo alınır mı yada kafayı yicem ilk 5 ay mide bulantısından agzim boş kalmadı kusmamak için simdi de kilo almaya korkuyorum

Hic offline olmadım ki 17 kilo alınır mı yada kafayı yicem ilk 5 ay mide bulantısından agzim boş kalmadı kusmamak için simdi de kilo almaya korkuyorum
Alınır yahu niye alınmasın bebişler doğsun veririz canım inşallah bi şekilde daha peşlerinden koşacağız

Poyraz efe güzel geliyor kulağa

Ay bende öyleyim mutfak yolunu tutarım birazdan yalnız olmamak güzel
Hiç bu kadar değildim ya resmen günlerdir aç gibi oldum tıkandım doydum çabucak ama yine çarçabuk acıktım ne oldu bu gün bana diyorum böyle gözüm dönerse sonum fenaa

Aynisi canim o kadar fazla ki ben de merak ediyodum hamilelikte oluyor mu acaba diye ozellikle boyun bolgem ama farkli yerlerde de tek tuk cikti

Ayni sorun bende de var canim tüm benlerim buyudu boynumda minik minik bir suru cikti en son kontrolde doktora sordum bu bir sorun mu diye hayır dedi doktor.

Demek ki gebelikte hormonlardan dolayı olabiliyor. Eşim koparalım diyor ama çok acır kesin asla elletmem. Sağlık olsun canlarım napalım

Bende de et benleri çıktı normalde yoktu ama kendiliginden gidiyormuş doğum sonrası
birde mantar türü vücudum döktü cildiye gideceğim bu hafta bebek için gidince ,açlık konusu bende de ilginç bazı günler yoğun derece de hep açım hiç doymuyorm şekerden de suphelenmistim ama cikmadi demek ki oluyor çoğumuz da bugün yogundu ancak girdim okudum temizlik yemek hastane cantasi için de ütü yaptım çoğu şey hazır oldu ama eksikler var tabi

Mantar dediğin nasıl benimkiler koyu renkli ben gül hastalığı zannediyordum doktor mantara benziyo dedi hamilelikten önce vardı şimdi de yayıldı boyun çevremde çok yaygın şekilde var göbeğimde 4 nokta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…