- 16 Nisan 2017
- 143
- 141
- 103
- 38
Benim de ergenliğimde bile olmayan sivilceler şimdi alnımı süslüyorBende de sivilce çıktı
Mantar dediğin nasıl benimkiler koyu renkli ben gül hastalığı zannediyordum doktor mantara benziyo dedi hamilelikten önce vardı şimdi de yayıldı boyun çevremde çok yaygın şekilde var göbeğimde 4 nokta var
Oluyor canım maalesef direk bakınca belli bile olmuyor . Ben bugün göbekten iğne yaparken damar üzerine yapmayım diye makyaj aynasını önüme alıp yapacaktım şoku yaşadım maalesef. ama aynaya yansıyan ışıktan belli oluyordu ,normal bir şekilde bakınca kesinlikle anlaşılmıyor . Bende zannediyorum ki hiç çatlamadımYaa demeyin öyle son zamanlarda çatlak olur mu ki korktum şimdi.
Ben daha önce krem kullandım ama yine çıktı başka yerde terk etmiyo beniEvet mantar olsa gerek kahve tonlarında boynum da ve göğüslere yakın bölgedeler daha önce de olmuştu ankara da bir doktora gorunmustum bebek ıstedigim için antibiyotik icermeyen bir krem karışımı yazdı eczaneden aldım hemen geçirmişti bakalım burada nasıl olur
Ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlıyor ya napalımBen de sağlam çatlayanlardanim kızlar ne badem yağı ne hindistan cevizi yağı hayretmediyapacak bisey yok olunca oluyor demek ki. Anayım ben ana bak izlerime diye eşime çıkışıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Adamın da dediği bisey yok ya
Benimde siğil mi desem et ben mi desem özellikle özel bölgemde fazlasıyla oluştu inşallah geçici bir durumdurKızlar benim çok fazla et beni çıktı vücudumda. Kolyelerimi falan çıkarmak zorunda kaldım zincirine takılıp canımı yakmasın diye. Sizde var mı böyle bir durum?
Oksapar mi kullanıyorsunuz? ben artık bacaktan vurmaya başladım daha rahat oluyor doktorunuza sorup siz de öyle yapabilirsinizOluyor canım maalesef direk bakınca belli bile olmuyor . Ben bugün göbekten iğne yaparken damar üzerine yapmayım diye makyaj aynasını önüme alıp yapacaktım şoku yaşadım maalesef. ama aynaya yansıyan ışıktan belli oluyordu ,normal bir şekilde bakınca kesinlikle anlaşılmıyor . Bende zannediyorum ki hiç çatlamadım
Merhaba önceki hamileliğimde gül hastalığı geçirdim. Egzama da. Bebeğim doğduktan sonra inek sütü alerjisi olduğunu öğrendim. kestiğim gibi hiç sıkıntım kalmadı. Bu tarz döküntülere alerjiler de sebep olabiliyor diye yazmak istedim size..Mantar dediğin nasıl benimkiler koyu renkli ben gül hastalığı zannediyordum doktor mantara benziyo dedi hamilelikten önce vardı şimdi de yayıldı boyun çevremde çok yaygın şekilde var göbeğimde 4 nokta var
Canım evet oksapar kullanıyorum . Doktorum birkaç hafta önce söyledi artık kola ya da bacağa geçebilirsin istersen diye . Eşim maalesef yapamıyor . Hatta ben yaparken yanımda bile duramıyor . Koluma kendim yapamam . Bacağıma iğneyi yapmakta karnımdan daha acı veriyor . O yüzden böyle devam ediyorum artıkOksapar mi kullanıyorsunuz? ben artık bacaktan vurmaya başladım daha rahat oluyor doktorunuza sorup siz de öyle yapabilirsiniz
Off bnmde cok cikti hic yoktu buyuyorlar birde. Insallah dogumdan sonrw gider hepsi yoksa ben yaktirmak zorunda kalicam boynum ve gogsumde birsuru oldular , kararmada oldu bende leke leke boynum gogsum flnKızlar benim çok fazla et beni çıktı vücudumda. Kolyelerimi falan çıkarmak zorunda kaldım zincirine takılıp canımı yakmasın diye. Sizde var mı böyle bir durum?
Canım hayırolsun inşallah . Benimde karnımın alt tarafında ağrım var . Bazen hafifliyor bazen artıyor .sanki artık biyerler yırtılıyor gibi. Cuma günü kontrolüm var gün sayıyorum şuan resmen . Artık doktor haftada 1 çağırsada ben 3 günde 1 gidicem heraldeKızlar günaydın. Çok kötü bir kabus gördüm uyandığımda kalbimin atışı dışardan duyuluyodu. Tansiyonumu ölçtüm 13'e 9 çıktı. Karnımı filan salladım su içtim vs bebek hareket etmedi, çok kötü oldum, neyseki evde fetal doppler cihazı vardı hemen onla dinledim maşallah güm güm atıyordu bebeğimin kalbi, duyunca çok rahatladım anlatamam, tekrar ölçtüm tansiyonumu 11'e 6 çıktı bu defa, bebeğim de uyandı bu arada sağa sola vurdu "noluyo anne ya sabah sabah" dedi resmenay çok korktum, dünden beri karnımın sol alt kısmı çok ağrıyordu hatta bikaç defa uykudan uyandım ağrıdan dolayı, nasıl bi adrenalin yaşadıysam ağrı sızı kalmadı şuan
Aynı şekilde karnım çok sert alt kısımlarda yırtılır gibi bi ağrı var, yatınca da tam geçmiyor, sabah geçmişti ama şimdi ufaktan tekrar başladı. Benim de cumartesi randevum var ama ağrılar normal mi değil mi bilmiyorum. Doktorum kasıklara doğru baskı olur demişti, o dediği bu mu oluyor acabaCanım hayırolsun inşallah . Benimde karnımın alt tarafında ağrım var . Bazen hafifliyor bazen artıyor .sanki artık biyerler yırtılıyor gibi. Cuma günü kontrolüm var gün sayıyorum şuan resmen . Artık doktor haftada 1 çağırsada ben 3 günde 1 gidicem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?