2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Belden uyuşmakta kafa yapıyor mu acaba? Ameliyathane evlere şenlik olur o zaman

Ağrıların nasıl bu arada kuzum biraz hafifledi mi aynı devam mı
Oo ortami hic dusunemiyorum o zaman doktor gulmekten bayilmasa bari
Artti sanki kuzu cok kasilmam var agrim var su iciyorum surekli ilac cok fayda ediyodu artik o da etmiyo gibi hayirlisi carsamba kontrol var insallah rahim agzi iyi durumdadir endiseliyim bakalim Allah buyuk
Aynisi canim kasilmalar cok sık benim de
Donup bakiyorum diyorum 34 hafta dile kolay ama sanki hic gecmedi gibi. Evet senin minnos daha bebek 2 yas ne ki kuzu daha.
Cok sukur bugunleri gorduk dedigin gibi yuregimiz agzimizda gidiyoz kontrollere hele rahim agzina bakarken zaman duruyo.
Ayy insallah amin aminnn

Buda gelir buda geçer

Az kaldı canım Allah ın izniyle magnezyum iç ağrı geçmezse sabah akşam iç

Aman allah korusun

Kuzum inşallah çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin inşallah iyi çıkar rahim ağzı çok zorlandın ya
Yok kafa yapmıyor gayet bilinçli oluyorsun
Tüh be

evet ya insan elbet korkuyor fazla aklına getirmemeye çalış ben öyle yapıyorum kavuşma anı videoları benim de çok hoşuma gidiyorrr Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinn. O zaman bu gidişimde ben de nstye girerimm. Nst de bi sıkıntı, sancı çıkmışmıydı canım senin ?

Hani su kani espire ettikleri zimbirti varya onlardan birer tane goz icimize istesek akacak yasi hüüp diye cekse ay bu kasilma ve agri beni igrenc esprilere surukluyo normalde hic tadim yok fiziken, ruhen masallah künefe gibi tatliyim
Yaa kız Allah iyiliğini versinn ben de kendimi sıkmaktan ağlayamam heralde. Kolayca ağlayanlara imreniyorum benim göz yaşlarım yalnızken dökülüyor ağlayınca rahatlıyor da insan neler yaşayacağımızı zaman gösterecek inşallah

evet canım hiç sıkma kendimi hayırlısı olsun haklarımızda inşallah çabuk toparlarız

Hiç aklımdan çıkmıyor kuzucum ya sanırım zaman iyice yaklaştı ondan.
Amiin sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.❤

Aynen senden de ister kesin Aslında doktora bazen karnımın çok kasılıp sertleştiğini anlattım kasıklarıma ağrılar vurduğunu söyledim ama nstde bir sıkıntı çıkmadı normaldi. kasılmalar arada olabilir yalancı doğum sancıları onlar düzenli olmadığı sürece sorun yok dedi.
Nst ücretliymiş bu arada, 30 TL 15 dk sürüyor

İnşallah canım yaa ücretlimiymiş söylediğin iyi oldu canım bilmiyordum. Nerede bağlandın -1. Katta mı özel odalar var orasımı acaba

Şimdi çıktım kontrolden kizlar bebek 36 haftalık 2900 kilosu 27 şubat sonrasi dogum derken 1/7 mart arası diyor doktorum.tam 40 haftalik.olacak dediği tarihler.olursa. karaciğer değerlerim icin dikkat edeceğimi söyledi oyle yani. Bebeğin başı aşağıda suyu plasentasi da guzel dedi. Normal.dogurcam heralde doktorumun rahatlığı ilr

Bizde esimle.konusuyoruz birinin yaş sendromlarını atlattık derken ablasının ergenlik gerginliği çıkacak eve gitmek yerine işyerine kamp kurariz

Aman allah korusun

Kuzum inşallah çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin inşallah iyi çıkar rahim ağzı çok zorlandın ya

Tüh be
İnsallah kuzu epey zorladilar beni ben katlanirim dert degil de 36 olsun minikler endisem o yuzden

İnsallah hepimiz de cok guzel seyler yasariz

Nasil şekilden şekilde giriyorlar kıvrım.kivrim benimdebasi aşağıda göbeği göbeğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…