Oo ortami hic dusunemiyorum o zaman doktor gulmekten bayilmasa bariBelden uyuşmakta kafa yapıyor mu acaba? Ameliyathane evlere şenlik olur o zaman
Ağrıların nasıl bu arada kuzum biraz hafifledi mi aynı devam mı
Aynisi canim kasilmalar cok sık benim deKizlar mrb dunden beri cok degisik agrilar icindeyim regl sansicindan tut cati kemigi agrisina kdr yasiyorm dun gece sabaha kdr kasildi karnim 15 dk dan 10 dk ya dustu hem saat tuttum evde yurudum yarm saat snra uyumusum smdi ayaga kalkinca bacak arasi kemiklerim agriyor belime vuruyor resmen Allah nasip ederse son 20 gunumuz insallah
Donup bakiyorum diyorum 34 hafta dile kolay ama sanki hic gecmedi gibi. Evet senin minnos daha bebek 2 yas ne ki kuzu daha.Ben de inanamıyorum hem çok uzun geçmiş hem çabuk gelmiş gibi oldu ,bu hamilelik beni fiziken çok etkiledi bı de hep evde olunca tadınca yaşayamadım gibi bı yandan bı bebek,ev sorumluluğu da vardı tabi ama riskli zamanları elimiz kalbimizde gittigimiz kontrollerin de artık sağlıkla sonuna geldiğimiz için mutluyum
İnşallah çok inşallah burdaki hıc kimse en ufak olumsuzluk dahi yaşamadan elinde bebe/leri ile evine döner
Buda gelir buda geçerÇok heyecanlıyım ama kızım bı aydır kuvvetle muhtemel 2 yaş sendromu denilen illeti bize dibine kadar yaşattığı için korkmuyor da değilim artık senfoni orkestrası olarak üçü bı yandan olağanüstü eserler ortaya çıkarır bizde eşimle başımızda hunilerle orkestra şefi olarak Dell deli yonetiriz onları
Az kaldı canım Allah ın izniyle magnezyum iç ağrı geçmezse sabah akşam içKizlar mrb dunden beri cok degisik agrilar icindeyim regl sansicindan tut cati kemigi agrisina kdr yasiyorm dun gece sabaha kdr kasildi karnim 15 dk dan 10 dk ya dustu hem saat tuttum evde yurudum yarm saat snra uyumusum smdi ayaga kalkinca bacak arasi kemiklerim agriyor belime vuruyor resmen Allah nasip ederse son 20 gunumuz insallah
Yok kafa yapmıyorBelden uyuşmakta kafa yapıyor mu acaba? Ameliyathane evlere şenlik olur o zaman
Ağrıların nasıl bu arada kuzum biraz hafifledi mi aynı devam mı
Buda gelir buda geçer
Haftaya pazartesi canım benimde kontrolAlismaliyiz dayanmaliyiz diyordu değil mi sevgili Abraham sweetvoice
Bu cuma kontrol bakalım ne diyecek Dr, senin ne zaman bi sonraki
Aman allah korusunOo ortami hic dusunemiyorum o zaman doktor gulmekten bayilmasa bari
Artti sanki kuzu cok kasilmam var agrim var su iciyorum surekli ilac cok fayda ediyodu artik o da etmiyo gibi hayirlisi carsamba kontrol var insallah rahim agzi iyi durumdadir endiseliyim bakalim Allah buyuk
Tüh beYok kafa yapmıyorgayet bilinçli oluyorsun
Iciyorum canm ama bazen diyorm bu kadar kasilmaya bir mucize olsada Allahm keske normal yolla gelseAz kaldı canım Allah ın izniyle magnezyum iç ağrı geçmezse sabah akşam iç
AynenBenim eşimde 2 metre 3 kilo doğmuşdemekki sonradan büyüyorlar
Aktarma raporu alabilmek için canımİşi bırakman gerekirken niye işe başladın ki
evet ya insan elbet korkuyor fazla aklına getirmemeye çalış ben öyle yapıyorumKuzucum ben en başından beri sezaryen olma fikrinden çok korkuyordum bu yüzden sanırım şuan daha çok korku doluyum.bütün hislerim birbirine karıştı hem doğum videoları izleyip kavuşma anlarına hüngür hüngür ağlıyorum hem doğumdan korkuyorum Hayırlısı olsun miniğimi koklamaya 3 hafta kaldı inşallah ❤
Bence seni nst ye bağlar çünkü ben de gittiğimde 36 haftalıktım tam ve nst istedi ilk kez cumartesi girdim yani
ayy bu benim annemin tesellisiDonmez artik
Sanciyla bile donuyomus öyle diyolar ama yok benimki donmedi hep tersti ama korkma her turlu cikcak bu çocuk karnından
Yaa kız Allah iyiliğini versinn
Hani su kani espire ettikleri zimbirti varya onlardan birer tane goz icimize istesek akacak yasi hüüp diye cekseay bu kasilma ve agri beni igrenc esprilere surukluyo normalde hic tadim yok fiziken, ruhen masallah künefe gibi tatliyim
evet canım hiç sıkma kendimi hayırlısı olsun haklarımızdaSevdiğim yalanlara inanırım
Yani artık kocaman oldu dönerse büyük şans olur he şöyle birşey hadi diyelim döndü onunla olay bitmiyor ki belki de doğuramayacağım o yüzden hayırlısı olsuninşallah ben de senin ve diğer kolay toparlanan arkadaşlar gibi kolayca atlatanlardan olurum.
Bebekler gıcıklığına yapıyor anladım ben
Hiç aklımdan çıkmıyor kuzucum ya sanırım zaman iyice yaklaştı ondan.evet ya insan elbet korkuyor fazla aklına getirmemeye çalış ben öyle yapıyorumkavuşma anı videoları benim de çok hoşuma gidiyorrr Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinn. O zaman bu gidişimde ben de nstye girerimm. Nst de bi sıkıntı, sancı çıkmışmıydı canım senin ?
İnşallah canımHiç aklımdan çıkmıyor kuzucum ya sanırım zaman iyice yaklaştı ondan.
Amiin sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.❤
Aynen senden de ister kesinAslında doktora bazen karnımın çok kasılıp sertleştiğini anlattım kasıklarıma ağrılar vurduğunu söyledim ama nstde bir sıkıntı çıkmadı normaldi. kasılmalar arada olabilir yalancı doğum sancıları onlar düzenli olmadığı sürece sorun yok dedi.
Nst ücretliymiş bu arada, 30 TL 15 dk sürüyor
Bizde esimle.konusuyoruz birinin yaş sendromlarını atlattık derken ablasının ergenlik gerginliği çıkacak eve gitmek yerine işyerine kamp kurarizÇok heyecanlıyım ama kızım bı aydır kuvvetle muhtemel 2 yaş sendromu denilen illeti bize dibine kadar yaşattığı için korkmuyor da değilim artık senfoni orkestrası olarak üçü bı yandan olağanüstü eserler ortaya çıkarır bizde eşimle başımızda hunilerle orkestra şefi olarak Dell deli yonetiriz onları
İnsallah kuzu epey zorladilar beni ben katlanirim dert degil de 36 olsun minikler endisem o yuzdenAman allah korusun
Kuzum inşallah çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin inşallah iyi çıkar rahim ağzı çok zorlandın ya
Tüh be
Yaa kız Allah iyiliğini versinnben de kendimi sıkmaktan ağlayamam heralde. Kolayca ağlayanlara imreniyorum benim göz yaşlarım yalnızken dökülüyor ağlayınca rahatlıyor da insan neler yaşayacağımızı zaman gösterecek inşallah
Nasil şekilden şekilde giriyorlar kıvrım.kivrimSağol çok güzel motive ettin döner desene
Doktora da diyorum döner mi? Sen mutlu olacaksan döner diyim ama zor ihtimal dedi.
Sancıyla dönüyormuş diyorlar dedim de öyle birşey yok demişti.Tabii kuzucum her türlü çıkacak artık ne yapalım. Benim minik ikiye katlanmış şekilde duruyor tam. Ayaklar ve kafası yukarıda poposu tam aşağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?