2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım gün gün ağırlaşıyoruz benden 10 gün öndesin 10 gün ikizler için ne kadar uzun bir süre birgün bile bir günü tutmuyor

Benim de çok kaşınıyor bazen sızlıyorr krem veya yağ sürüyorum o anlık rahatlıyor.
Ben de çarşamba gidicem yine canım bizim kız da ters duruyor dönmesi küçük bi ihtimal dedi. Eğer dönmemişse sezeryan tarihii konuşucazz çok heyecanlı

İnşallah canım valla gece gündüz öyle son Survivor mücadeleleri veriyoruz

İdare iyi idare eder sağ olsun da ama bende 24 de ayrılma hakkım varken kullanmadım onları zor durumda bırakmamak için öğretmen yoktu çünkü biraz da borçlular

15 hafta kapatır bence de çok şükür ,36 da bekliyorum bende, çok heyecan yapıyorum bazen yaa siz de durumlar nasıl

Aynen canım anlık bir rahatlık oluşuyor
Haydaa senin de mi öyle bana dönmezse 39da alırız dedi sana da öyle der muhtemelen ama ben çooook korkuyorum Doktora da dedim korkuyorum diye sağolsun rahatlatmaya çalıştı kendince ama cık olmadı o da anlık bir rahatlamaydı çok gerginim

Kuzum her şey yolunda giderse 37+0 da mı alacak 38 de mi

Ay ben de neden hiç korku yok muhtemelen o an olur doruklarda yaşarım tüm korkuyu ama şu an baya heyecan var daha erken geleceği için sevinirmişim gibi geliyor nst ye bağlarmı acaba diye merak ediyorum daha hiç girmedim. Gidişimde 37. Haftanın içinde olucam

Aynen canım gün gün ağırlaşıyoruz benden 10 gün öndesin 10 gün ikizler için ne kadar uzun bir süre birgün bile bir günü tutmuyor
İnan ki oyle kuzu 10 gun onceyle cok fark var gun gun agirlasiyosun
O da var gerci ben 24te ayrildim bana ne kizmislardir ama
Heyecan var erken dogum korkusu var agri sanci kasilma beni zorluyor cok degisik duygularim sona geldigimize inanamiyorum bazen
Zaten her şeye bahanem ben hamileyim bana bisey demeyin yapamam nasıl yapıyım hamileyim ben doğurunca napcaksam
Dogum yaptim bana bise demeyin dersin o zaman da bir sure gider kuzu

Az kaldı sabır canım 20 güne gelir sanırım ikizler
Kuzum her şey yolunda giderse 37+0 da mı alacak 38 de mi

Her şey yolunda giderse keşke 37 olsa bu gidişimde soylicem , ama bi ay önce 36 da alırız demişti o günden bu yana cookk şükür olsun olumsuz bı durum yaşamadık birisi geç arkadan geliyor ama 250 Gr lik fark gibi duruyor çok önemli değil bakalım hayırlısı sana bir şey dediler mı

Benimki 36+0 da alırız dedi canım ilki de sezaryen olunca ikiz gebelik karın daha çok geriliyor ya dikişleri de riske atamam dedi. Aradaki fark açılmamış tı artık açılmaz kritik haftayı aştık dedi 32 den sonra açılmıyormuş yani 500 ü aşmaz erdi senin kontrol ne zaman

Kuzucum ben en başından beri sezaryen olma fikrinden çok korkuyordum bu yüzden sanırım şuan daha çok korku doluyum. bütün hislerim birbirine karıştı hem doğum videoları izleyip kavuşma anlarına hüngür hüngür ağlıyorum hem doğumdan korkuyorum Hayırlısı olsun miniğimi koklamaya 3 hafta kaldı inşallah

Bence seni nst ye bağlar çünkü ben de gittiğimde 36 haftalıktım tam ve nst istedi ilk kez cumartesi girdim yani

Valla 36 olsa 2 hafta kaldı resmen doğumuna hatta 12 gün

Korkma kız sezeryan sonrası inşallah bu muymuş dersin

Donmez artik
Sanciyla bile donuyomus öyle diyolar ama yok benimki donmedi hep tersti ama korkma her turlu cikcak bu çocuk karnından

Ondan sonrada ben çocuk emziriyorum gece gündüz kolay mı diye 2 sene idare ederiz

36 da alınırsa senin 15 gün atartın 12 günü kalmış oluyor benim 25 gün böyle bakınca çokta kalmamış ya

Donmez artik
Sanciyla bile donuyomus öyle diyolar ama yok benimki donmedi hep tersti ama korkma her turlu cikcak bu çocuk karnından
Sağol çok güzel motive ettin döner desene
Doktora da diyorum döner mi? Sen mutlu olacaksan döner diyim ama zor ihtimal dedi.
Sancıyla dönüyormuş diyorlar dedim de öyle birşey yok demişti. Tabii kuzucum her türlü çıkacak artık ne yapalım. Benim minik ikiye katlanmış şekilde duruyor tam. Ayaklar ve kafası yukarıda poposu tam aşağıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…