2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sezaryen canim ilki 2. Ben gönüllü istiyorum sezaryeni normalde 38 de almaya başlıyorlar doktor 40 i bekleyebiliriz diyor . Beklerken normal dogumla gelebilir.
Allah allah 40i beklemek istemem sorun yoksa nefes alamiyorum zaten
Valla bu nasıl bi kararlılık her konuda böyle misin canım ben kesin yerdim bişeyler
Yok her konuda böyle değilim ama gece uykumdan uyanıp yemek yemem uyuyamicak kadar açsam hic bi şekilde uyuyamiyosam o zaman yerim

Bugün ilk defa hareket ederken videoya çekebildim mete beyi
Ne zaman kamerayı açsam asla kipirdamiyodu
Ah ne guzel bende 2 3 video var 28 li haftalardan kalma artik hareket etmiyor benm kiz hergun hickiriyor onu anliyorm booool bolll kasiliyoruz bide saat 10 a kdr ac kalirsam deli gbi oynuyor kahvalti yapinca beni rahat birakiyor sonrasnda hic oynamiyor tikliyorm ittriyor haffce okdr

Benimki gece yatmadan önce genelde çok hareketli onun dışında az ama asla videoya çekerken hareket etmiyodu

Anladm canm hayirlisi neyse o olsun saglikla gelsin bebisin

Bizde esimle.konusuyoruz birinin yaş sendromlarını atlattık derken ablasının ergenlik gerginliği çıkacak eve gitmek yerine işyerine kamp kurariz

Sendromlar bitiyor mu ki sonrası ergenlik sonrası iş bulma sendromu,30 yaş sendromu,40 yaş bunalımı derken ömrümüz bunlarla geçecek şuan ikimizde biri ile zor başa çıkıyoruz , ikinci hatta üçünculeri bekleyen bize peygamber sabrı, Superman gücü ve doğaüstü yetenekler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…