2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim arkadasim sezaryen oldu. Ben batikon suruyo sandim mademse kesiyomus 2 dk sonra cikti bebek hic korkma diyo sen de korkma bence korktugumuz gibi olmayacak insallah
Ondan sonrada ben çocuk emziriyorum gece gündüz kolay mı diye 2 sene idare ederiz
Sonradi da Allah buyuk
36 da alınırsa senin 15 gün atartın 12 günü kalmış oluyor benim 25 gün böyle bakınca çokta kalmamış ya
Ayy 12 15 25 amaniiin gelmis ki zaman

İgrenc bi espri yapim mi ?
Donerse senindir

Benim arkadasim sezaryen oldu. Ben batikon suruyo sandim mademse kesiyomus 2 dk sonra cikti bebek hic korkma diyo sen de korkma bence korktugumuz gibi olmayacak insallah

Sonradi da Allah buyuk

Ayy 12 15 25 amaniiin gelmis ki zaman
Gelmiş valla sonra uykusuz her gece

Doğum anından daha çok doğum sonrası beni korkutuyor zaten doğum anı baskı dışında birşey hissetmeyeceğim (İnşallah)
Dicez kız tabi ne korkacaz herkes bu yoldan geçiyor
Tabii dünyada ilk sezaryen olan biz değiliz sonuçta
İgrenc bi espri yapim mi ?
Donerse senindir
Offf...
Yalnız dönse de dönmese de benim bu hikayede

Minik bir bebek olacak evde bence sonrasina sabretmek kolay olur oyle dusun
Evet her turlu senin ama soyle kaliteli bir espri yapayim dedim

Yalan mı soyleyim olmuş 37 haftalık ama kötü düşünme çabuk toparlanirsin inşallah
Ben çok çabuk toparladım çok şükür bundada öyle olur umarım benimkide dönmüş sezeryan olcaksin dursana ters kafa tam aşağıda ayaklarda yukarda

Minik bir bebek olacak evde bence sonrasina sabretmek kolay olur oyle dusun
Evet her turlu senin ama soyle kaliteli bir espri yapayim dedim
Hahaha beğendim bu kaliteli espriyi akşam ben de eşime yapayım dönerse bizimdir diye

Yaa evett kıyafetlerine bakıp bakıp kurduğum hayaller gerçek olacak yakında içleri minicik bir bedenle dolacak ❤ yalnız ben ağlamaktan gözümdeki yaşlardan bebeği de göremem kesin

Sevdiğim yalanlara inanırım
Yani artık kocaman oldu dönerse büyük şans olur he şöyle birşey hadi diyelim döndü onunla olay bitmiyor ki belki de doğuramayacağım o yüzden hayırlısı olsun inşallah ben de senin ve diğer kolay toparlanan arkadaşlar gibi kolayca atlatanlardan olurum.

Bebekler gıcıklığına yapıyor anladım ben

Hani su kani espire ettikleri zimbirti varya onlardan birer tane goz icimize istesek akacak yasi hüüp diye cekse ay bu kasilma ve agri beni igrenc esprilere surukluyo normalde hic tadim yok fiziken, ruhen masallah künefe gibi tatliyim

Hani su kani espire ettikleri zimbirti varya onlardan birer tane goz icimize istesek akacak yasi hüüp diye cekse ay bu kasilma ve agri beni igrenc esprilere surukluyo normalde hic tadim yok fiziken, ruhen masallah künefe gibi tatliyim
Ahahaha ay ama bu iyiydiii ve bence inanılmaz mantıklı Maşallah kuzum insan bir yerden sonra kendini espriye falan vuruyor heralde

Ay napim valla kafam dagilsin diyorum iyi dagildi bugun agri benim espri yetenegimi ortaya cikardi dogum yakini ben cem yilmaz olur cikarim
Belden uyuşmakta kafa yapıyor mu acaba? Ameliyathane evlere şenlik olur o zaman

Ağrıların nasıl bu arada kuzum biraz hafifledi mi aynı devam mı

Valla 36 olsa 2 hafta kaldı resmen doğumuna hatta 12 gün

Çok heyecanlıyım ama kızım bı aydır kuvvetle muhtemel 2 yaş sendromu denilen illeti bize dibine kadar yaşattığı için korkmuyor da değilim artık senfoni orkestrası olarak üçü bı yandan olağanüstü eserler ortaya çıkarır bizde eşimle başımızda hunilerle orkestra şefi olarak Dell deli yonetiriz onları

Kizlar mrb dunden beri cok degisik agrilar icindeyim regl sansicindan tut cati kemigi agrisina kdr yasiyorm dun gece sabaha kdr kasildi karnim 15 dk dan 10 dk ya dustu hem saat tuttum evde yurudum yarm saat snra uyumusum smdi ayaga kalkinca bacak arasi kemiklerim agriyor belime vuruyor resmen Allah nasip ederse son 20 gunumuz insallah

Ben de inanamıyorum hem çok uzun geçmiş hem çabuk gelmiş gibi oldu ,bu hamilelik beni fiziken çok etkiledi bı de hep evde olunca tadınca yaşayamadım gibi bı yandan bı bebek,ev sorumluluğu da vardı tabi ama riskli zamanları elimiz kalbimizde gittigimiz kontrollerin de artık sağlıkla sonuna geldiğimiz için mutluyum

İnşallah çok inşallah burdaki hıc kimse en ufak olumsuzluk dahi yaşamadan elinde bebe/leri ile evine döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…