Benim arkadasim sezaryen oldu. Ben batikon suruyo sandim mademse kesiyomus 2 dk sonra cikti bebek hic korkma diyo sen de korkma bence korktugumuz gibi olmayacak insallahKuzucum ben en başından beri sezaryen olma fikrinden çok korkuyordum bu yüzden sanırım şuan daha çok korku doluyum.bütün hislerim birbirine karıştı hem doğum videoları izleyip kavuşma anlarına hüngür hüngür ağlıyorum hem doğumdan korkuyorum Hayırlısı olsun miniğimi koklamaya 3 hafta kaldı inşallah ❤
Bence seni nst ye bağlar çünkü ben de gittiğimde 36 haftalıktım tam ve nst istedi ilk kez cumartesi girdim yani
Sonradi da Allah buyukOndan sonrada ben çocuk emziriyorum gece gündüz kolay mı diye 2 sene idare ederiz
Ayy 12 15 25 amaniiin gelmis ki zaman36 da alınırsa senin 15 gün atartın 12 günü kalmış oluyorbenim 25 gün böyle bakınca çokta kalmamış ya
Dicez kız tabi ne korkacaz herkes bu yoldan geçiyorAmiin kuzucum inşallah öyle derim, deriz.
İgrenc bi espri yapim mi ?Sağol çok güzel motive ettin döner desene
Doktora da diyorum döner mi? Sen mutlu olacaksan döner diyim ama zor ihtimal dedi.
Sancıyla dönüyormuş diyorlar dedim de öyle birşey yok demişti.Tabii kuzucum her türlü çıkacak artık ne yapalım. Benim minik ikiye katlanmış şekilde duruyor tam. Ayaklar ve kafası yukarıda poposu tam aşağıda
Gelmiş valla sonra uykusuz her geceBenim arkadasim sezaryen oldu. Ben batikon suruyo sandim mademse kesiyomus 2 dk sonra cikti bebek hic korkma diyo sen de korkma bence korktugumuz gibi olmayacak insallah
Sonradi da Allah buyuk
Ayy 12 15 25 amaniiin gelmis ki zaman
Uykuya da hic dayanamamGelmiş valla sonra uykusuz her gece
Doğum anından daha çok doğum sonrası beni korkutuyor zaten doğum anı baskı dışında birşey hissetmeyeceğim (İnşallah)Benim arkadasim sezaryen oldu. Ben batikon suruyo sandim mademse kesiyomus 2 dk sonra cikti bebek hic korkma diyo sen de korkma bence korktugumuz gibi olmayacak insallah
Tabii dünyada ilk sezaryen olan biz değiliz sonuçtaDicez kız tabi ne korkacaz herkes bu yoldan geçiyor
Offf...İgrenc bi espri yapim mi ?
Donerse senindir
Minik bir bebek olacak evde bence sonrasina sabretmek kolay olur oyle dusunDoğum anından daha çok doğum sonrası beni korkutuyor zaten doğum anı baskı dışında birşey hissetmeyeceğim (İnşallah)
Tabii dünyada ilk sezaryen olan biz değiliz sonuçta
Offf...
Yalnız dönse de dönmese de benim bu hikayede
Yalan mı soyleyimSağol çok güzel motive ettin döner desene
Doktora da diyorum döner mi? Sen mutlu olacaksan döner diyim ama zor ihtimal dedi.
Sancıyla dönüyormuş diyorlar dedim de öyle birşey yok demişti.Tabii kuzucum her türlü çıkacak artık ne yapalım. Benim minik ikiye katlanmış şekilde duruyor tam. Ayaklar ve kafası yukarıda poposu tam aşağıda
Hahaha beğendim bu kaliteli espriyi akşam ben de eşime yapayım dönerse bizimdir diyeMinik bir bebek olacak evde bence sonrasina sabretmek kolay olur oyle dusun
Evet her turlu senin ama soyle kaliteli bir espri yapayim dedim
Aynen öyleBenim arkadasim sezaryen oldu. Ben batikon suruyo sandim mademse kesiyomus 2 dk sonra cikti bebek hic korkma diyo sen de korkma bence korktugumuz gibi olmayacak insallah
Sonradi da Allah buyuk
Ayy 12 15 25 amaniiin gelmis ki zaman
Sevdiğim yalanlara inanırımYalan mı soyleyimolmuş 37 haftalık ama kötü düşünme çabuk toparlanirsin inşallah
Ben çok çabuk toparladım çok şükür bundada öyle olur umarım benimkide dönmüş sezeryan olcaksin dursana terskafa tam aşağıda ayaklarda yukarda
Hahaha beğendim bu kaliteli espriyi akşam ben de eşime yapayım dönerse bizimdir diye
Yaa evett kıyafetlerine bakıp bakıp kurduğum hayaller gerçek olacak yakında içleri minicik bir bedenle dolacak❤ yalnız ben ağlamaktan gözümdeki yaşlardan bebeği de göremem kesin
Ahahaha ay ama bu iyiydiii
Hani su kani espire ettikleri zimbirti varya onlardan birer tane goz icimize istesek akacak yasi hüüp diye cekseay bu kasilma ve agri beni igrenc esprilere surukluyo normalde hic tadim yok fiziken, ruhen masallah künefe gibi tatliyim
Ay napim valla kafam dagilsin diyorum iyi dagildi bugun agri benim espri yetenegimi ortaya cikardi dogum yakini ben cem yilmaz olur cikarimAhahaha ay ama bu iyiydiiive bence inanılmaz mantıklı Maşallah kuzum insan bir yerden sonra kendini espriye falan vuruyor heralde
Belden uyuşmakta kafa yapıyor mu acaba? Ameliyathane evlere şenlik olur o zamanAy napim valla kafam dagilsin diyorum iyi dagildi bugun agri benim espri yetenegimi ortaya cikardi dogum yakini ben cem yilmaz olur cikarim
Valla 36 olsa 2 hafta kaldı resmen doğumunahatta 12 gün
AminnKafayı yerleştirip doğum pozisyonuna giriyor olabilir bence.
Günaydın kuzular çok güzel bir hafta olsun ağrısız sancısız geçsin inşallah
İnan ki oyle kuzu 10 gun onceyle cok fark var gun gun agirlasiyosun
O da var gerci ben 24te ayrildim bana ne kizmislardir ama
Heyecan var erken dogum korkusu var agri sanci kasilma beni zorluyor cok degisik duygularim sona geldigimize inanamiyorum bazen
Dogum yaptim bana bise demeyin dersin o zaman da bir sure gider kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?