- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
normal dogumla gelir mi gelir bu bebelere belli olmaz.Iciyorum canm ama bazen diyorm bu kadar kasilmaya bir mucize olsada Allahm keske normal yolla gelsekalsilma sıkligi artinca acilma oluyor ya evde ssvd yaprmisim ay
Donupte saatlerce şancı çekip acilman olmicaksa direk sezeryan olur inşallah kuzum ama kolay bi doğum olcaksa inşallah dönerSevdiğim yalanlara inanırım
Yani artık kocaman oldu dönerse büyük şans olur he şöyle birşey hadi diyelim döndü onunla olay bitmiyor ki belki de doğuramayacağım o yüzden hayırlısı olsuninşallah ben de senin ve diğer kolay toparlanan arkadaşlar gibi kolayca atlatanlardan olurum.
Bebekler gıcıklığına yapıyor anladım ben
Haha öyle ama ne diyimayy bu benim annemin tesellisiendişe ettiğimden bahsettiğim zaman der. İçinde kalmaz merak etme diyo
Senin ikinci değil miydi canım ilk normal mı sezeryan miŞimdi çıktım kontrolden kizlar bebek 36 haftalık 2900 kilosu 27 şubat sonrasi dogum derken 1/7 mart arası diyor doktorum.tam 40 haftalik.olacak dediği tarihler.olursa. karaciğer değerlerim icin dikkat edeceğimi söyledi oyle yani. Bebeğin başı aşağıda suyu plasentasi da guzel dedi. Normal.dogurcam heralde doktorumun rahatlığı ilr
Ya bu kadar sanciya insan istemiyor degil valla nasil olsa cekiyorm bel agrisi kasik agrisi kasilmalar bari bosa cikmasanormal dogumla gelir mi gelir bu bebelere belli olmaz.bende artik normal dogum da olabilir diyorum
Sezaryen canim ilki 2. Ben gönüllü istiyorum sezaryeni normalde 38 de almaya başlıyorlar doktor 40 i bekleyebiliriz diyor . Beklerken normal dogumla gelebilir.Donupte saatlerce şancı çekip acilman olmicaksa direk sezeryan olur inşallah kuzum ama kolay bi doğum olcaksa inşallah döner
Haha öyle ama ne diyimkendimide öyle teselli ediyorum mecbur çıkacak bu cocuk kurtuluş yok
Senin ikinci değil miydi canım ilk normal mı sezeryan mi
Benimde sancim var sanirim cok büyük degil değil ama.kasilma.mi tereddütteyim. Haftaya nst başlayacak bakalimYa bu kadar sanciya insan istemiyor degil valla nasil olsa cekiyorm bel agrisi kasik agrisi kasilmalar bari bosa cikmasaherseyin hayirlisi
Neden 40 hafta bekletiyor seni benm 6 sene olucak 2 doktorda 38 olunca alicaz dedi ic dikisler geriliyor fln diye fazla bekletmiyorlar bide benm apandist amleytm oldu gecen sene aklim ckiyor icrrden ayrilma olur diyeSezaryen canim ilki 2. Ben gönüllü istiyorum sezaryeni normalde 38 de almaya başlıyorlar doktor 40 i bekleyebiliriz diyor . Beklerken normal dogumla gelebilir.
Valla bu nasıl bi kararlılık her konuda böyle misin canımBu ara benimde açıldı iştahım gece 2de kalktım tuvalete karnım çok açtı ama yemeden yattım hayatta o saatte bisey hazırlayamam uykum acilir
Benimde gobegimin üstü tam göğüslerin altı kasiniyo tirnagimi degdigim an kan.oturuyo yırtık olmuyo böyle oluyo sonra geciyo anlamadim
-1de değil aynı katta çekiliyor özel odalarda kuzucumİnşallah canımyaa ücretlimiymiş söylediğin iyi oldu canım bilmiyordum. Nerede bağlandın -1. Katta mı özel odalar var orasımı acaba
Maşallah canım sağlıkla gelsinŞimdi çıktım kontrolden kizlar bebek 36 haftalık 2900 kilosu 27 şubat sonrasi dogum derken 1/7 mart arası diyor doktorum.tam 40 haftalik.olacak dediği tarihler.olursa. karaciğer değerlerim icin dikkat edeceğimi söyledi oyle yani. Bebeğin başı aşağıda suyu plasentasi da guzel dedi. Normal.dogurcam heralde doktorumun rahatlığı ilr
Görecekler inşallah annesiİnsallah kuzu epey zorladilar beni ben katlanirim dert degil de 36 olsun minikler endisem o yuzden
İnsallah hepimiz de cok guzel seyler yasariz
Evet ya aynen öyleNasil şekilden şekilde giriyorlar kıvrım.kivrimbenimdebasi aşağıda göbeği göbeğinde
Aynen öyle kuzucum ağzın bal yesin bolca amiiinDonupte saatlerce şancı çekip acilman olmicaksa direk sezeryan olur inşallah kuzum ama kolay bi doğum olcaksa inşallah döner
Bende öyle sıcaklıyorumm yaa normal gerçekten üstüm açık yatıyorumBenim farkettiğim olmadı hiç canım ya da ben henüz farketmedim
Ben de bu hafta fazla hararetliyimm. Normalde de sıcağa gelemezdim gece üzerime yorganı alamıyorum resmen ya normal demekkikayınvalidem de sürekli tembih ediyor doğumun zor olur aman ayaklarını sıcak tut diye ama dayanamıyorum Napıyım
Haftana göre normal gibi görünüyor canım birkaç kere çıkmış.. 50 altı önemsiz. Doktoruna göstermedin miEki Görüntüle 2778981 kızlar sizce sancı varmı sabah çektirdim öğleden beri belimde adet sancısı var
Nst de ki kadın düzensiz sancın var dedi doktor şimdilik bişey yok diyor ama öğleden beri sancım var dinlenince felan geçmedi ondan şüphede kaldım belki panikletmemek için söylememiştir diye düşündümHaftana göre normal gibi görünüyor canım birkaç kere çıkmış.. 50 altı önemsiz. Doktoruna göstermedin mi
Bir sonraki kontrolün haftaya mı peki canım. Merek etme 38 haftalıksın ara ara sancı çıkması normal. Zaten doğum sancısı olmasa da bu haftalarda rahat yürüyemez nesef alamaz rahat oturamazsın. Bir de yorulduysan o da etkilemiştir.Nst de ki kadın düzensiz sancın var dedi doktor şimdilik bişey yok diyor ama öğleden beri sancım var dinlenince felan geçmedi ondan şüphede kaldım belki panikletmemek için söylememiştir diye düşündüm
Hadi güzel haberlerle gel canım. İlk fırsatta bize de haber verebilirsin inşallah merakla bekleyeceğiz...Kizlar acile gidiyorum cok kasilmam agrim var
Herşey normal gidince bebek ne zaman gelirse o zaman alıyor canim ne.kadar icerde kaldi o kadar iyi dedi.Neden 40 hafta bekletiyor seni benm 6 sene olucak 2 doktorda 38 olunca alicaz dedi ic dikisler geriliyor fln diye fazla bekletmiyorlar bide benm apandist amleytm oldu gecen sene aklim ckiyor icrrden ayrilma olur diye
Hayirli haberlerle dönün canim...Kizlar acile gidiyorum cok kasilmam agrim var
Rahat ol canim.stres yapma dinlen ılık bir dus al bakalim.Evet bir sonraki haftaya kontrol sabahtı yorgun değildim ama yalancı sancı da olabilir tabi bekleyelim bakalım
Inşallah bisey yoktur canım ilk fırsatta bizede haber verKizlar acile gidiyorum cok kasilmam agrim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?