2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iciyorum canm ama bazen diyorm bu kadar kasilmaya bir mucize olsada Allahm keske normal yolla gelse kalsilma sıkligi artinca acilma oluyor ya evde ssvd yaprmisim ay
normal dogumla gelir mi gelir bu bebelere belli olmaz. bende artik normal dogum da olabilir diyorum

Donupte saatlerce şancı çekip acilman olmicaksa direk sezeryan olur inşallah kuzum ama kolay bi doğum olcaksa inşallah döner
ayy bu benim annemin tesellisi endişe ettiğimden bahsettiğim zaman der. İçinde kalmaz merak etme diyo
Haha öyle ama ne diyim kendimide öyle teselli ediyorum mecbur çıkacak bu cocuk kurtuluş yok
Senin ikinci değil miydi canım ilk normal mı sezeryan mi

Sezaryen canim ilki 2. Ben gönüllü istiyorum sezaryeni normalde 38 de almaya başlıyorlar doktor 40 i bekleyebiliriz diyor . Beklerken normal dogumla gelebilir.

Ya bu kadar sanciya insan istemiyor degil valla nasil olsa cekiyorm bel agrisi kasik agrisi kasilmalar bari bosa cikmasa herseyin hayirlisi
Benimde sancim var sanirim cok büyük degil değil ama.kasilma.mi tereddütteyim. Haftaya nst başlayacak bakalim

Sezaryen canim ilki 2. Ben gönüllü istiyorum sezaryeni normalde 38 de almaya başlıyorlar doktor 40 i bekleyebiliriz diyor . Beklerken normal dogumla gelebilir.
Neden 40 hafta bekletiyor seni benm 6 sene olucak 2 doktorda 38 olunca alicaz dedi ic dikisler geriliyor fln diye fazla bekletmiyorlar bide benm apandist amleytm oldu gecen sene aklim ckiyor icrrden ayrilma olur diye

Valla bu nasıl bi kararlılık her konuda böyle misin canım ben kesin yerdim bişeyler

İnşallah canım yaa ücretlimiymiş söylediğin iyi oldu canım bilmiyordum. Nerede bağlandın -1. Katta mı özel odalar var orasımı acaba
-1de değil aynı katta çekiliyor özel odalarda kuzucum
Maşallah canım sağlıkla gelsin
İnsallah kuzu epey zorladilar beni ben katlanirim dert degil de 36 olsun minikler endisem o yuzden

İnsallah hepimiz de cok guzel seyler yasariz
Görecekler inşallah annesi❤ Vakitli sağlıklı gelsin minikler inşallah
Nasil şekilden şekilde giriyorlar kıvrım.kivrim benimdebasi aşağıda göbeği göbeğinde
Evet ya aynen öyle seninki olması gerektiği gibiymiş
Donupte saatlerce şancı çekip acilman olmicaksa direk sezeryan olur inşallah kuzum ama kolay bi doğum olcaksa inşallah döner
Aynen öyle kuzucum ağzın bal yesin bolca amiiin

Bende öyle sıcaklıyorumm yaa normal gerçekten üstüm açık yatıyorum

Haftana göre normal gibi görünüyor canım birkaç kere çıkmış.. 50 altı önemsiz. Doktoruna göstermedin mi
Nst de ki kadın düzensiz sancın var dedi doktor şimdilik bişey yok diyor ama öğleden beri sancım var dinlenince felan geçmedi ondan şüphede kaldım belki panikletmemek için söylememiştir diye düşündüm

Bir sonraki kontrolün haftaya mı peki canım. Merek etme 38 haftalıksın ara ara sancı çıkması normal. Zaten doğum sancısı olmasa da bu haftalarda rahat yürüyemez nesef alamaz rahat oturamazsın. Bir de yorulduysan o da etkilemiştir.

Neden 40 hafta bekletiyor seni benm 6 sene olucak 2 doktorda 38 olunca alicaz dedi ic dikisler geriliyor fln diye fazla bekletmiyorlar bide benm apandist amleytm oldu gecen sene aklim ckiyor icrrden ayrilma olur diye
Herşey normal gidince bebek ne zaman gelirse o zaman alıyor canim ne.kadar icerde kaldi o kadar iyi dedi.
ilkinde de hic bana ilk olarak sezaryen yapacagiz demedi ñormal icin bekledik son kararı yine bize bıraktı. suni sancı veya vakum yapariz en kotu dedi ben kabul.etmedim şunu sanciyi. doktorum cok sakin relax bir şekilde çıkıyorum ellerimin uyusmasını bile.unutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…