2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde tam tersi göbeğim çok acı veriyordu bacağa geçince rahat ettim hem rahatlıkla görebiliyorum neyse çoğu gitti azı kaldı inşallah acısıyla tatlısıyla

Kuzu bana göre tecrübeli biri kalsa yanında çok daha iyi olur

Kızlar çatı muayeneleriniz başladımı şimdiden korkmaya başladım ben öyle olumsuz yazılar varki. Tecrübesi olanlar çatı muayenesi ile birlikte spekulumlada bakılıyormu

Kız okadar kişi ne die kalmak istio ki kocan kalsın.. la Bi bırakın bizi deseydin

Kızlar çatı muayeneleriniz başladımı şimdiden korkmaya başladım ben öyle olumsuz yazılar varki. Tecrübesi olanlar çatı muayenesi ile birlikte spekulumlada bakılıyormu
Benim bu cuma yapılacak ama çatı muayenesinin tam olarak nasıl yapıldığını bile bilmiyorum . Okumakta istemiyorum açıkçası En iyisi bilmeden gitmek sanırım

Benim bu cuma yapılacak ama çatı muayenesinin tam olarak nasıl yapıldığını bile bilmiyorum . Okumakta istemiyorum açıkçası En iyisi bilmeden gitmek sanırım
Çok kısa sürüyormuş zaten ama insan tedirgin oluyor umarım çok iyi geçer cuma günü bizimlede paylaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…