- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Ben de merak ediyorum yaMasalim01 ay hala girmemis kizlar iyice merk etmeye basladim insallah hersey yolundadir
Benim bi düşüğüm oldu 2 yıl önce rahim açıklığına bakılmıştı o zaman onun gibi bişeymi acabaBenim bu cuma yapılacak ama çatı muayenesinin tam olarak nasıl yapıldığını bile bilmiyorum . Okumakta istemiyorum açıkçasıEn iyisi bilmeden gitmek sanırım
Evet öyle bır seyBenim bi düşüğüm oldu 2 yıl önce rahim açıklığına bakılmıştı o zaman onun gibi bişeymi acaba
İnşallah iyilerdir ya Rabbim yardımcısı olsunnBen de merak ediyorum ya
Eğer öyleyse çok da kötü değil kızlar bikaç saniye sürmüştü 2 kere muayene edilmiştimEvet öyle bır sey
Fazla dusunmeye gerek yok :) gelıp gececekEğer öyleyse çok da kötü değil kızlar bikaç saniye sürmüştü 2 kere muayene edilmiştim
Amin canım aminİnşallah iyilerdir ya Rabbim yardımcısı olsunn
Evet anı yaşamak gerekkFazla dusunmeye gerek yok :) gelıp gececek
Uyucam uyuyamıyorum yazdı mı ki diyorumŞimdiye kadar yazması lazımdı bu kız her gün doğurdu doğuracak diye aklım çıkıyor kendisi de çok yıprandı
İnşaAllahh iyilerdirŞimdiye kadar yazması lazımdı bu kız her gün doğurdu doğuracak diye aklım çıkıyor kendisi de çok yıprandı
Gecenlerde de cok gec yazmıstı serum gln takıyorlar ya.. yatıs yapacaktır.. ıns bıraz daha bekler bebiklerUyucam uyuyamıyorum yazdı mı ki diyorum
İnşAllah kuzumGecenlerde de cok gec yazmıstı serum gln takıyorlar ya.. yatıs yapacaktır.. ıns bıraz daha bekler bebikler
Kuzum benim eşim ilk doğumda yanımda kaldı anlatayım belki fikir olur. Eve yollayamadık ille kalmak istedi kv de vardı ama oda müsait olduğu için ikisi de kaldı. Gece boyu ah etsem eşim koşarak kalktı koltuktan ona nazım daha çok geçti. Sezaryenli olduğum için hareketlerim ilk zamanlar çok zorlu acıdan ağlıyordum beni tuvalete götürdü getirdi ayrıntı veremem anla üst baş temizleyip değiştirmeye kadar hep o yaptı ve Allah razı olsun ben de hiç utanmamış oldum. Hayatında hiç yenidoğan bebek tutmamıştı ama babalık içgüdüsü ile gayet ilgilendi bebek ile de.. Sadece alt değiştirmeyi bilmiyordu onu kv yaptı.Kızlar doğumda eşi hastanede yanında refakatçi olarak kalacak var mı
Hadi güzel haberlerle gel canım. İlk fırsatta bize de haber verebilirsin inşallah merakla bekleyeceğiz...
Hayirli haberlerle dönün canim...
Inşallah bisey yoktur canım ilk fırsatta bizede haber ver
Ah canim hayirli haberlerle gel insallah
Canım hayırlısı inşallah güzel haber ver bize
Canım naptın
Cnm benmm dualarımız senınle hayrlı haberlerını beklıyoruz
Dualarım seninle canım
Müsait olunca yaz canım aklım sende duam seninle
Canım inşallah güzel haberler ver bizede
Masalim01 canim güzel haberlerle gel insallah ❤❤
Canım hayırlı haberlerle gel inşallahdualarım seninle
Ah canım yaa bı bitmedi şu kasılmalar Allah yardımcın olsun bekliyoruz senden güzel haber dua ediyorum
Masalim01 girince mutlaka yaz senden haber bekliyoruz
Masalim01 canım iyi haberler alırsın inşallah
Masalim01 ay hala girmemis kizlar iyice merk etmeye basladim insallah hersey yolundadir
Masalim girmedi ne oldu acaba insallah iyidir
Şimdiye kadar yazması lazımdı bu kız her gün doğurdu doğuracak diye aklım çıkıyor kendisi de çok yıprandı
Kizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Çok şükür canım sancın kaç çıkıyorKizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Gittim nst sanci cikti serum takip bide oyle bakalim dedi tekrar serumdan sonra nst cekildi. Yaklasik ayni cikti sonuc. Suan hastanede yatmani istemiyorum kritik donem sona yaklastin sancilarin ikiz oldugu icin cikar zaten cok dayanamayacak gibi olursan hemen tekrar gel dedi. Ama heran da dogabilirler dogum riskin yok diyemem ancak baski uyguladiklari icin agriyi cok daha fazla hissediyosun bahsettigin yogunlukta sancin yok dedi. Bakalim geldim eve simdi kizlar durumlar boyle. Cok sukur bebekler iyi.
Şükür canım senin ve yavruların için en doğru zamanda gerçekleşir doğumun inşallah.. Ne kadar uzarsa o kadar iyi ama bir yandan da çok yıpranmana üzülüyorum..Kizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Gittim nst sanci cikti serum takip bide oyle bakalim dedi tekrar serumdan sonra nst cekildi. Yaklasik ayni cikti sonuc. Suan hastanede yatmani istemiyorum kritik donem sona yaklastin sancilarin ikiz oldugu icin cikar zaten cok dayanamayacak gibi olursan hemen tekrar gel dedi. Ama heran da dogabilirler dogum riskin yok diyemem ancak baski uyguladiklari icin agriyi cok daha fazla hissediyosun bahsettigin yogunlukta sancin yok dedi. Bakalim geldim eve simdi kizlar durumlar boyle. Cok sukur bebekler iyi.
Ay canim sukur hadi sabirsz cikti bu ikizlerKizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?