2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür canım sancın kaç çıkıyor
İlkinde 60i gordugu oldu ikincide en cok 40 oldu kuzu
Şükür canım senin ve yavruların için en doğru zamanda gerçekleşir doğumun inşallah.. Ne kadar uzarsa o kadar iyi ama bir yandan da çok yıpranmana üzülüyorum..
İnsallah canim benim. Onlar iyi olsun da ben dayanirim ama dedigin gibi halen mesela ciddi agri giriyor hayirlisi
Ay canim sukur hadi sabirsz cikti bu ikizler 2 haftacik daha bekleseler insallah 34 haftaliksin daha demi insallah zamannda dogarlar
Hic sorma canim durun iste guzel sicacik yer yaramaz cikti benimkiler
Cok sukur haberini aldi k Masalim01 sancıların azalıp biraz daha bekler insallah ikizler. Hayirlisi olsun hakkinizda canim
Ayy insallah canim insallah

Biraz daha dursun kusurlar inşallah canım

Canım hadi geçmiş olsun geçen benim de Koca bı dağ gibi çıkmıştı ama hissetmemistim sancı nasıl bı şey bilmediğim için, inşallah biraz daha beklesin senin kizceler de

Çok şükür çok sevindim ikizlerin baskısı daha sancilidir sağ sağlim kucağını al canım çok az kaldı ALLAHin izni ile

Ohh cok sukur canım

Çok şükür canım Allah hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin sağlıkla kucağına almayı

Benn varım bizim öyle olacak inşallah çok da cahil ve tecrübesiziz annem de olacak ama canım
Refakatçi kaç kişi kalabiliyor sormuş muydun canım? Ben bu gidişimde soracağım. Eşimin kalmasını çok isterim ama tecrübeli biri olsa daha iyi olur annem kalacak yüksek ihtimalle. Eğer 2 refakatçi olursa eşimle annem kalır diyorum..
Ah kuzum valla mesajların sonunu inşallah doğuma gitmemiştir diye diye okuyarak bitirdim şükür ki iyisiniz inşallah biraz daha sabreder miniklerin. Bugün diyordun zaten çok ağrım var diye inşallah hafifler

Genellikle tek refakatçi canim kabul.ediyorlar h.sonu ben dogum yapacağım hastanede kan verdim gelen çiçekler bile girişte bekletilmiş çıkarken aliyrolar biri doğurmuş çıkıyordu 3 kişilerdi. .
Eşimin manevi olarak.destegini görmek.isterim ama ben o haldeyken bana en cok annem yardim edebilir en azindan bebeğin bakımını düşünmem.esim panik yapabilir benim.hafif ağrını bile.

Canım doktor dediki eşin dışında bi kişiye izin veriliyor eğer yanlış anlamadıysamm o yüzden annem de gelir diye düşündüm eğer bir kişi gelebilecekse kime karar veririm ben de bilemiyorum

Canım hadi geçmiş olsun geçen benim de Koca bı dağ gibi çıkmıştı ama hissetmemistim sancı nasıl bı şey bilmediğim için, inşallah biraz daha beklesin senin kizceler de
İnsallah zumrem biraz aceleciler ama 2 hafta daha durun bari dedim insallah dinlerler beni
Çok şükür çok sevindim ikizlerin baskısı daha sancilidir sağ sağlim kucağını al canım çok az kaldı ALLAHin izni ile
Doktor da oyle dedi tek bebek gibi olacagini dusunme yukun agir dedi aminn insallah
Ohh cok sukur canım
Cok sukur canim
Çok şükür canım Allah hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin sağlıkla kucağına almayı
Amin canim hepimize insallah
Ah kuzum valla mesajların sonunu inşallah doğuma gitmemiştir diye diye okuyarak bitirdim şükür ki iyisiniz inşallah biraz daha sabreder miniklerin. Bugün diyordun zaten çok ağrım var diye inşallah hafifler
Cok sukur kuzu insallah. Agri halen cok var ama demekki normal diyorum en azindan insallah.beklerler biraz daha

Cok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun kuzucum

Çok geçmiş olsun canımm inşallah zamanını bekler miniklerr dikkat et kendine

Kızlar doğumda eşi hastanede yanında refakatçi olarak kalacak var mı
Ben eğer tek kişi derlerse eşimi istiycem. Sonucta hemsireler de var hallederiz bir sekilde. Hem annem 30 sene önce dogurmus o da unutmustur cogu seyi. Ben eşimle daha rahat ederim

Kızlar günaydın
Göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan var mı? Bana geçen sene bu zaman doğum yapan arkadaşım kendi kremini verdi (lasinoh). Dün hadi başlayım sürmeye dedim. Kokladım sanki bayat gibi bir koku emin olamadım. Dışarı çıktığımda eczaneden incia nin kremini aldım sıfır paket açtım eve gelince. Kokladım o da aynı kokuyor. Normal mi bu şimdi?

Eğer açılmıssa kullanmayın 1 sene gectıyse.. etkısı belkı kalmamıs olabılır yenı aldıgınızla devam etmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…