İlkinde 60i gordugu oldu ikincide en cok 40 oldu kuzuÇok şükür canım sancın kaç çıkıyor
İnsallah canim benim. Onlar iyi olsun da ben dayanirim ama dedigin gibi halen mesela ciddi agri giriyor hayirlisiŞükür canım senin ve yavruların için en doğru zamanda gerçekleşir doğumun inşallah.. Ne kadar uzarsa o kadar iyi ama bir yandan da çok yıpranmana üzülüyorum..
Hic sorma canim durun iste guzel sicacik yer yaramaz cikti benimkilerAy canim sukur hadi sabirsz cikti bu ikizler2 haftacik daha bekleseler insallah 34 haftaliksin daha demi insallah zamannda dogarlar
Ayy insallah canim insallahCok sukur haberini aldi kMasalim01 sancıların azalıp biraz daha bekler insallah ikizler. Hayirlisi olsun hakkinizda canim
Biraz daha dursun kusurlar inşallah canımİlkinde 60i gordugu oldu ikincide en cok 40 oldu kuzu
İnsallah canim benim. Onlar iyi olsun da ben dayanirim ama dedigin gibi halen mesela ciddi agri giriyor hayirlisi
Hic sorma canim durun iste guzel sicacik yer yaramaz cikti benimkiler
Ayy insallah canim insallah
İnsallah kuzum insallahBiraz daha dursun kusurlar inşallah canım
İlkinde 60i gordugu oldu ikincide en cok 40 oldu kuzu
İnsallah canim benim. Onlar iyi olsun da ben dayanirim ama dedigin gibi halen mesela ciddi agri giriyor hayirlisi
Hic sorma canim durun iste guzel sicacik yer yaramaz cikti benimkiler
Ayy insallah canim insallah
Çok şükür çok sevindim ikizlerin baskısı daha sancilidir sağ sağlim kucağını al canım çok az kaldı ALLAHin izni ileKizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Gittim nst sanci cikti serum takip bide oyle bakalim dedi tekrar serumdan sonra nst cekildi. Yaklasik ayni cikti sonuc. Suan hastanede yatmani istemiyorum kritik donem sona yaklastin sancilarin ikiz oldugu icin cikar zaten cok dayanamayacak gibi olursan hemen tekrar gel dedi. Ama heran da dogabilirler dogum riskin yok diyemem ancak baski uyguladiklari icin agriyi cok daha fazla hissediyosun bahsettigin yogunlukta sancin yok dedi. Bakalim geldim eve simdi kizlar durumlar boyle. Cok sukur bebekler iyi.
Ohh cok sukur canımKizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Gittim nst sanci cikti serum takip bide oyle bakalim dedi tekrar serumdan sonra nst cekildi. Yaklasik ayni cikti sonuc. Suan hastanede yatmani istemiyorum kritik donem sona yaklastin sancilarin ikiz oldugu icin cikar zaten cok dayanamayacak gibi olursan hemen tekrar gel dedi. Ama heran da dogabilirler dogum riskin yok diyemem ancak baski uyguladiklari icin agriyi cok daha fazla hissediyosun bahsettigin yogunlukta sancin yok dedi. Bakalim geldim eve simdi kizlar durumlar boyle. Cok sukur bebekler iyi.
Çok şükür canım Allah hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin sağlıkla kucağına almayıKizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Refakatçi kaç kişi kalabiliyor sormuş muydun canım? Ben bu gidişimde soracağım. Eşimin kalmasını çok isterim ama tecrübeli biri olsa daha iyi olur annem kalacak yüksek ihtimalle. Eğer 2 refakatçi olursa eşimle annem kalır diyorum..Benn varım bizim öyle olacak inşallah çok da cahil ve tecrübesiziz annem de olacak ama canım
Ah kuzum valla mesajların sonunu inşallah doğuma gitmemiştir diye diye okuyarak bitirdim şükür ki iyisiniz inşallah biraz daha sabreder miniklerin.Kizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Genellikle tek refakatçi canim kabul.ediyorlar h.sonu ben dogum yapacağım hastanede kan verdim gelen çiçekler bile girişte bekletilmiş çıkarken aliyrolar biri doğurmuş çıkıyordu 3 kişilerdi. .Refakatçi kaç kişi kalabiliyor sormuş muydun canım? Ben bu gidişimde soracağım. Eşimin kalmasını çok isterim ama tecrübeli biri olsa daha iyi olur annem kalacak yüksek ihtimalle. Eğer 2 refakatçi olursa eşimle annem kalır diyorum..
Ah kuzum valla mesajların sonunu inşallah doğuma gitmemiştir diye diye okuyarak bitirdim şükür ki iyisiniz inşallah biraz daha sabreder miniklerin.Bugün diyordun zaten çok ağrım var diye inşallah hafifler
Canım doktor dediki eşin dışında bi kişiye izin veriliyor eğer yanlış anlamadıysammRefakatçi kaç kişi kalabiliyor sormuş muydun canım? Ben bu gidişimde soracağım. Eşimin kalmasını çok isterim ama tecrübeli biri olsa daha iyi olur annem kalacak yüksek ihtimalle. Eğer 2 refakatçi olursa eşimle annem kalır diyorum..
Ah kuzum valla mesajların sonunu inşallah doğuma gitmemiştir diye diye okuyarak bitirdim şükür ki iyisiniz inşallah biraz daha sabreder miniklerin.Bugün diyordun zaten çok ağrım var diye inşallah hafifler
İnsallah zumrem biraz aceleciler ama 2 hafta daha durun bari dedim insallah dinlerler beniCanım hadi geçmiş olsun geçen benim de Koca bı dağ gibi çıkmıştı ama hissetmemistim sancı nasıl bı şey bilmediğim için, inşallah biraz daha beklesin senin kizceler de
Doktor da oyle dedi tek bebek gibi olacagini dusunme yukun agir dedi aminn insallahÇok şükür çok sevindim ikizlerin baskısı daha sancilidir sağ sağlim kucağını al canım çok az kaldı ALLAHin izni ile
Cok sukur canimOhh cok sukur canım
Amin canim hepimize insallahÇok şükür canım Allah hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin sağlıkla kucağına almayı
Cok sukur kuzu insallah. Agri halen cok var ama demekki normal diyorum en azindan insallah.beklerler biraz dahaAh kuzum valla mesajların sonunu inşallah doğuma gitmemiştir diye diye okuyarak bitirdim şükür ki iyisiniz inşallah biraz daha sabreder miniklerin.Bugün diyordun zaten çok ağrım var diye inşallah hafifler
Cok geçmiş olsun canımKizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Geçmiş olsun kuzucumİnsallah zumrem biraz aceleciler ama 2 hafta daha durun bari dedim insallah dinlerler beni
Doktor da oyle dedi tek bebek gibi olacagini dusunme yukun agir dedi aminn insallah
Cok sukur canim
Amin canim hepimize insallah
Cok sukur kuzu insallah. Agri halen cok var ama demekki normal diyorum en azindan insallah.beklerler biraz daha
Çok geçmiş olsun canımm inşallah zamanını bekler miniklerr dikkat et kendineİnsallah zumrem biraz aceleciler ama 2 hafta daha durun bari dedim insallah dinlerler beni
Doktor da oyle dedi tek bebek gibi olacagini dusunme yukun agir dedi aminn insallah
Cok sukur canim
Amin canim hepimize insallah
Cok sukur kuzu insallah. Agri halen cok var ama demekki normal diyorum en azindan insallah.beklerler biraz daha
Sagol canimCok geçmiş olsun canım
Sagol kuzuGeçmiş olsun kuzucum
Sagol canim benim insallahÇok geçmiş olsun canımm inşallah zamanını bekler miniklerr dikkat et kendine
Ben eğer tek kişi derlerse eşimi istiycem. Sonucta hemsireler de var hallederiz bir sekilde. Hem annem 30 sene önce dogurmus o da unutmustur cogu seyi. Ben eşimle daha rahat ederimKızlar doğumda eşi hastanede yanında refakatçi olarak kalacak var mı
Eğer açılmıssa kullanmayın 1 sene gectıyse.. etkısı belkı kalmamıs olabılır yenı aldıgınızla devam etmekte fayda varKızlar günaydın
Göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan var mı? Bana geçen sene bu zaman doğum yapan arkadaşım kendi kremini verdi (lasinoh). Dün hadi başlayım sürmeye dedim. Kokladım sanki bayat gibi bir koku emin olamadım. Dışarı çıktığımda eczaneden incia nin kremini aldım sıfır paket açtım eve gelince. Kokladım o da aynı kokuyor. Normal mi bu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?