Çok şükür canım . Artık doğum olana kadar gidip gidip gelicez sanırımKizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Gittim nst sanci cikti serum takip bide oyle bakalim dedi tekrar serumdan sonra nst cekildi. Yaklasik ayni cikti sonuc. Suan hastanede yatmani istemiyorum kritik donem sona yaklastin sancilarin ikiz oldugu icin cikar zaten cok dayanamayacak gibi olursan hemen tekrar gel dedi. Ama heran da dogabilirler dogum riskin yok diyemem ancak baski uyguladiklari icin agriyi cok daha fazla hissediyosun bahsettigin yogunlukta sancin yok dedi. Bakalim geldim eve simdi kizlar durumlar boyle. Cok sukur bebekler iyi.
Çok şükür canimKizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Gittim nst sanci cikti serum takip bide oyle bakalim dedi tekrar serumdan sonra nst cekildi. Yaklasik ayni cikti sonuc. Suan hastanede yatmani istemiyorum kritik donem sona yaklastin sancilarin ikiz oldugu icin cikar zaten cok dayanamayacak gibi olursan hemen tekrar gel dedi. Ama heran da dogabilirler dogum riskin yok diyemem ancak baski uyguladiklari icin agriyi cok daha fazla hissediyosun bahsettigin yogunlukta sancin yok dedi. Bakalim geldim eve simdi kizlar durumlar boyle. Cok sukur bebekler iyi.
Amin canim insallah hepimizin yavrulariMasalim01 canim zamaninda gelsin insallah.
Aynen oyle canim hayirlisi Allah yardim etsin hepimizeÇok şükür canım . Artık doğum olana kadar gidip gidip gelicez sanırım
Kasilma var mi canim sadece agri mi ve uzaninca geciyo muKızlar kasıklarımda yoğun bir ağrı hissediyorum . Ayaktayken daha yoğun . hem ağrı, hemde sanki kasığım yırtılıyormuş ,karnım yere düşecekmiş gibi . Muhtemelen bebek yerleşiyo değilmi korkmama gerek var mı .kanama su gelmesi v.s başka birşey yok
Cok sukurÇok şükür canim
Evet eşim benimle güzel ilgilenir şüphem yok ama bebekle dediğin gibi tecrübeli birinin ilgilenmesi daha iyi olur die annem gelsin istedik ama annem de bu virüs te tehlikeye atmak istemiyorum. Otobüsle gelecek çünkü 10 12 saatlik yol. Hemşireler ebeler emzirme konusunda falan yardımcı oluyor lar mı acaba özelde.Kuzum benim eşim ilk doğumda yanımda kaldı anlatayım belki fikir olur. Eve yollayamadık ille kalmak istedi kv de vardı ama oda müsait olduğu için ikisi de kaldı. Gece boyu ah etsem eşim koşarak kalktı koltuktan ona nazım daha çok geçti. Sezaryenli olduğum için hareketlerim ilk zamanlar çok zorlu acıdan ağlıyordum beni tuvalete götürdü getirdi ayrıntı veremem anla üst baş temizleyip değiştirmeye kadar hep o yaptı ve Allah razı olsun ben de hiç utanmamış oldum. Hayatında hiç yenidoğan bebek tutmamıştı ama babalık içgüdüsü ile gayet ilgilendi bebek ile de.. Sadece alt değiştirmeyi bilmiyordu onu kv yaptı.
Hasta olan kadar bakan da perişan oluyor bu bakımdan eşinden çekinmiyorsun. Sana çok destek olur ama bebeği defalarca kucaklayıp sana verecek doğru emzirme pozisyonunu bilmeniz lazım altı devamlı değişmesi lazım. Bu konuda da yanında tecrübeli biri olsa iyi olurdu
Çok şükür canım iyisiniz. Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir senin tospik lerKizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Ben her ikisiyle de rahat ederim. Ama işte annemin İstanbula gelmesi sorun. Ayrıca şimdi diyelim ki geldi.. Allah korusun gelip giderken virüs bulaşır ordan bana bulaşır. Her hastane de virüs lü gebe almıyor.şuan zaten annemlerin köyde vaka cok karantina da köy.. Şükür annemlerde yok ama.. eşime kalsa annen gelsin die ısrar edio. Ay ne bileyim ya valla bilmiom. Tecrübeli birinin olmasını cok isterim aslında ama gelemzse de yapacak bşyim yok. İnsan buruk oluyor biraz.Ben eğer tek kişi derlerse eşimi istiycem. Sonucta hemsireler de var hallederiz bir sekilde. Hem annem 30 sene önce dogurmus o da unutmustur cogu seyi. Ben eşimle daha rahat ederim
Cok sukur canim amin insallahÇok şükür canım iyisiniz. Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir senin tospik ler
Hemşireler yardım ediyor canım ama gösterip gidiyorlar bizde öyle olmuştu. Sen uyusan bile eşinin uyumaması lazım. Çünkü bebek sürekli emzirilmeli 1.5 2 saatte bir memede olmalı. Gerisi zaten tuvalete kalkma koridorda yürüme şeklinde geçiyor.Evet eşim benimle güzel ilgilenir şüphem yok ama bebekle dediğin gibi tecrübeli birinin ilgilenmesi daha iyi olur die annem gelsin istedik ama annem de bu virüs te tehlikeye atmak istemiyorum. Otobüsle gelecek çünkü 10 12 saatlik yol. Hemşireler ebeler emzirme konusunda falan yardımcı oluyor lar mı acaba özelde.
Çok şükür canım iyisiniz. Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir senin tospik ler
Ben her ikisiyle de rahat ederim. Ama işte annemin İstanbula gelmesi sorun. Ayrıca şimdi diyelim ki geldi.. Allah korusun gelip giderken virüs bulaşır ordan bana bulaşır. Her hastane de virüs lü gebe almıyor.şuan zaten annemlerin köyde vaka cok karantina da köy.. Şükür annemlerde yok ama.. eşime kalsa annen gelsin die ısrar edio. Ay ne bileyim ya valla bilmiom. Tecrübeli birinin olmasını cok isterim aslında ama gelemzse de yapacak bşyim yok. İnsan buruk oluyor biraz.
Allah inşallah hayırlı doğumlar versin hepimize. Doğumda deil doğumdan sonraya korkmaya başladım. Tecrübeli birinin olmamasına. Hakkımızda hayırlısı bakalım daha var doğuma inşallah Bi yol buluruz..Hemşireler yardım ediyor canım ama gösterip gidiyorlar bizde öyle olmuştu. Sen uyusan bile eşinin uyumaması lazım. Çünkü bebek sürekli emzirilmeli 1.5 2 saatte bir memede olmalı. Gerisi zaten tuvalete kalkma koridorda yürüme şeklinde geçiyor.
Sagol canim insallah aceleci benim ikizlerMasalim01 canım geçmiş olsun zamanında sağlıkla gelsin miniklerin inşallah biraz daha sabretsin aceleci ufaklıklar
IlkinIlkinde hemşire gösteriyor canim bana çıkar çıkmaz bebeği emzirttiler cagirirsin gece ihtiyaç duyduğunda yardım edeceklerdirEvet eşim benimle güzel ilgilenir şüphem yok ama bebekle dediğin gibi tecrübeli birinin ilgilenmesi daha iyi olur die annem gelsin istedik ama annem de bu virüs te tehlikeye atmak istemiyorum. Otobüsle gelecek çünkü 10 12 saatlik yol. Hemşireler ebeler emzirme konusunda falan yardımcı oluyor lar mı acaba özelde.
Çok şükür canım iyisiniz. Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir senin tospik ler
Ben her ikisiyle de rahat ederim. Ama işte annemin İstanbula gelmesi sorun. Ayrıca şimdi diyelim ki geldi.. Allah korusun gelip giderken virüs bulaşır ordan bana bulaşır. Her hastane de virüs lü gebe almıyor.şuan zaten annemlerin köyde vaka cok karantina da köy.. Şükür annemlerde yok ama.. eşime kalsa annen gelsin die ısrar edio. Ay ne bileyim ya valla bilmiom. Tecrübeli birinin olmasını cok isterim aslında ama gelemzse de yapacak bşyim yok. İnsan buruk oluyor biraz.
Annenin erken gelme.durumu yok mu su haftalarda gelse otobüste de dikkatli davranır doguma kadar sizinle olur canim. Bu virüsün geçeceği yok mutasyon virüsü daha tehlikeli olacağı hatta mart ay i riskli görüyor uzmanlar.Allah inşallah hayırlı doğumlar versin hepimize. Doğumda deil doğumdan sonraya korkmaya başladım. Tecrübeli birinin olmamasına. Hakkımızda hayırlısı bakalım daha var doğuma inşallah Bi yol buluruz..
O geceyi unuttum ben narkozun etkisiyle mi kızıma kavuşmanın mutluluğu ile mi bilmiyorum. Ne ağrılarım ne dikis acısı hiçbirşey kalmadı bellekte. Hayirlisiyla 2..leride kucağımiza alalim.Hemşireler yardım ediyor canım ama gösterip gidiyorlar bizde öyle olmuştu. Sen uyusan bile eşinin uyumaması lazım. Çünkü bebek sürekli emzirilmeli 1.5 2 saatte bir memede olmalı. Gerisi zaten tuvalete kalkma koridorda yürüme şeklinde geçiyor.
Geçmiş olsun canım inşallah 2 hafta daha beklerler sağlıkla gelsinler acele.etmesinler ❣Kizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
O kremler çok iğrenç kokuyo kokusundan anlayamazsın ama yeni aldığını kullan bence artık başla 37 haftalık gozukuyosunKızlar günaydın
Göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan var mı? Bana geçen sene bu zaman doğum yapan arkadaşım kendi kremini verdi (lasinoh). Dün hadi başlayım sürmeye dedim. Kokladım sanki bayat gibi bir koku emin olamadım. Dışarı çıktığımda eczaneden incia nin kremini aldım sıfır paket açtım eve gelince. Kokladım o da aynı kokuyor. Normal mi bu şimdi?
Canım şuan gelmesi daha zor çünkü köyleri karantinada 20 gündür. Devamlı vaka çıkınca uzatıyorlar karantinayı. Köyden kimse dışarı cıkamıyor..Annenin erken gelme.durumu yok mu su haftalarda gelse otobüste de dikkatli davranır doguma kadar sizinle olur canim. Bu virüsün geçeceği yok mutasyon virüsü daha tehlikeli olacağı hatta mart ay i riskli görüyor uzmanlar.
Sagol kuzum insallahGeçmiş olsun canım inşallah 2 hafta daha beklerler sağlıkla gelsinler acele.etmesinler ❣
Canım kasılma değil . Onu nadiren yaşıyorum şuan . Sadece kasık ağrısı . Uzanırken fazla yok . Sadece ayaktayken ağrıyor . Kasığım yırtılıyor zannediyorumAmin canim insallah hepimizin yavrulari
Aynen oyle canim hayirlisi Allah yardim etsin hepimizef
Kasilma var mi canim sadece agri mi ve uzaninca geciyo mu
Cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?