2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür canım . Artık doğum olana kadar gidip gidip gelicez sanırım

Kızlar kasıklarımda yoğun bir ağrı hissediyorum . Ayaktayken daha yoğun . hem ağrı, hemde sanki kasığım yırtılıyormuş ,karnım yere düşecekmiş gibi . Muhtemelen bebek yerleşiyo değilmi korkmama gerek var mı .kanama su gelmesi v.s başka birşey yok

Çok şükür canim

Masalim01 canim zamaninda gelsin insallah.
Amin canim insallah hepimizin yavrulari

Çok şükür canım . Artık doğum olana kadar gidip gidip gelicez sanırım
Aynen oyle canim hayirlisi Allah yardim etsin hepimize
Kasilma var mi canim sadece agri mi ve uzaninca geciyo mu
Çok şükür canim
Cok sukur

Evet eşim benimle güzel ilgilenir şüphem yok ama bebekle dediğin gibi tecrübeli birinin ilgilenmesi daha iyi olur die annem gelsin istedik ama annem de bu virüs te tehlikeye atmak istemiyorum. Otobüsle gelecek çünkü 10 12 saatlik yol. Hemşireler ebeler emzirme konusunda falan yardımcı oluyor lar mı acaba özelde.
Çok şükür canım iyisiniz. Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir senin tospik ler
Ben eğer tek kişi derlerse eşimi istiycem. Sonucta hemsireler de var hallederiz bir sekilde. Hem annem 30 sene önce dogurmus o da unutmustur cogu seyi. Ben eşimle daha rahat ederim
Ben her ikisiyle de rahat ederim. Ama işte annemin İstanbula gelmesi sorun. Ayrıca şimdi diyelim ki geldi.. Allah korusun gelip giderken virüs bulaşır ordan bana bulaşır. Her hastane de virüs lü gebe almıyor.şuan zaten annemlerin köyde vaka cok karantina da köy.. Şükür annemlerde yok ama.. eşime kalsa annen gelsin die ısrar edio. Ay ne bileyim ya valla bilmiom. Tecrübeli birinin olmasını cok isterim aslında ama gelemzse de yapacak bşyim yok. İnsan buruk oluyor biraz.

Hemşireler yardım ediyor canım ama gösterip gidiyorlar bizde öyle olmuştu. Sen uyusan bile eşinin uyumaması lazım. Çünkü bebek sürekli emzirilmeli 1.5 2 saatte bir memede olmalı. Gerisi zaten tuvalete kalkma koridorda yürüme şeklinde geçiyor.

Allah inşallah hayırlı doğumlar versin hepimize. Doğumda deil doğumdan sonraya korkmaya başladım. Tecrübeli birinin olmamasına. Hakkımızda hayırlısı bakalım daha var doğuma inşallah Bi yol buluruz..

M Melekogretmencnn canım genelde tek refakatçi alıyo hastaneler ben kendi hastaneme sorduğumda tek kişi alıyoruz dedi benim annem gelecek o kalır yanımda, eşim arada gelip gider ona bir şey diyeceklerini sanmıyorum, hemşireler yardımcı oluyo ama gösterip gidiyorlar bize ilk gece mama hazırlayıp getirdiler kızım çok ağlayınca, yanında deneyimli birinin olması bence senin açından daha rahat olur çünkü normal de olsa sezeryan da olsa dikişlerin olacak tuvalette falan da yardımcı olunması gerekecek kanaman olacak ben annemle daha rahat etmiştim açıkçası

IlkinIlkinde hemşire gösteriyor canim bana çıkar çıkmaz bebeği emzirttiler cagirirsin gece ihtiyaç duyduğunda yardım edeceklerdir

Annenin erken gelme.durumu yok mu su haftalarda gelse otobüste de dikkatli davranır doguma kadar sizinle olur canim. Bu virüsün geçeceği yok mutasyon virüsü daha tehlikeli olacağı hatta mart ay i riskli görüyor uzmanlar.

O geceyi unuttum ben narkozun etkisiyle mi kızıma kavuşmanın mutluluğu ile mi bilmiyorum. Ne ağrılarım ne dikis acısı hiçbirşey kalmadı bellekte. Hayirlisiyla 2..leride kucağımiza alalim.sonra si evimiz de pışpışlamakla geçecek.

Geçmiş olsun canım inşallah 2 hafta daha beklerler sağlıkla gelsinler acele.etmesinler ❣
O kremler çok iğrenç kokuyo kokusundan anlayamazsın ama yeni aldığını kullan bence artık başla 37 haftalık gozukuyosun

Canım şuan gelmesi daha zor çünkü köyleri karantinada 20 gündür. Devamlı vaka çıkınca uzatıyorlar karantinayı. Köyden kimse dışarı cıkamıyor..

Amin canim insallah hepimizin yavrulari

Aynen oyle canim hayirlisi Allah yardim etsin hepimizef

Kasilma var mi canim sadece agri mi ve uzaninca geciyo mu

Cok sukur
Canım kasılma değil . Onu nadiren yaşıyorum şuan . Sadece kasık ağrısı . Uzanırken fazla yok . Sadece ayaktayken ağrıyor . Kasığım yırtılıyor zannediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…