2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben muayenemi oldum çıktım. Doktor 10 gün sonrasına tekrar çağırdı. Benim sat 31 mayıs ama en başından beri ultrasonda satla uyumsuz gidiyordu, başlarda fark daha azdı doğum martın 21 24 gibi görünüyordu ama şimdi ayın martın 29 u veya nisanın ilk haftası gibi çıkıyor. Doktor herşeyi iyi yerinde ama satınla uyumsuz gitmesi karışıklık yaratıyor dedi. Haftaya nst yapmamız gerek sana artık dedi. 2 kg 46 cm de boyu.

Bence yaşadığın yerde doğum yapman daha mantıklı kuzu. Kayseride ki şehir has bence her yere çok uzak
Hoşbuldum cnaım
Maşallah canım bebişine . Benim suyumda az ,doktor doğuma kadar yeter dedi . Bende sordum idrar yaparken ya da duş yaparken gelirde anlamazsam ya diye . Su gelirse ,sürekli gelir sızıntı, anlarsın onu mutlaka demişti
2 hafta nasıl azaldı peki ben anlayamadım. En son bişey yoktu azlık falan

Aa evet benim 9 haziran sat ilk zaman 2 gün oynuyordu buraya öyle kaydetmiştim 11 haziran diye şimdi önde cikiyo adetin düzensiz mı oluyodu peki belki ondan olabilir

Canım çatlağa herhangi bir şeyin engel olabileceğini hiç düşünmüyorum . Sadece kaşıntı ve yanmayı hafifletir heralde kullanılan ürünler . O yüzden hiçbirşey kullanmadım şimdiye kadar . Daha yeni hafif çatladığımı farkettim bende . Onu da tesadüf gördüm Aynadan yansıyan ışıktan .normal bakınca belli bile olmuyor . Doğumdan sonra karın inince belli olur heralde iyice .

Bence yaşadığın yerde doğum yapman daha mantıklı kuzu. Kayseride ki şehir has bence her yere çok uzak

Hoşbuldum cnaım

Kayseride yaparsam zaten özel hast yapcam burda yazmak istemkyorum kardeşim orda ebe staji yapti uzak gitmeyin uzak

Aa evet benim 9 haziran sat ilk zaman 2 gün oynuyordu buraya öyle kaydetmiştim 11 haziran diye şimdi önde cikiyo adetin düzensiz mı oluyodu peki belki ondan olabilir
Aslında hamile kalmadan 3 ay önce polip ameliyatı olmuştum. Bazen 2 3 gün geciktiği oluyordu. Bazen de daha fazla. Ama yaz aylarında mevsim geçişlerinde 10 günü geçtiği oluyordu.

Hoşbuldum cnaım

Canım hiçbir fikrim yok valla . Bana 1 hafta az dedi . Ertesi hafta tekrar baktı artmış dedi . Son kontrolde bak şuralarda suyu var doğuma kadar da yeter bu artık dedi . Demekki sürekli değişebiliyor heralde. Artmış dediği hafta bebişin yüzünü görebilmiştik . En son gittiğimde yüzü tam dönük olmasına rağmen görünmüyordu . Suyu az olunca net görünmüyormuş öyle dedi

Gece okudum.cok üzüldüm bir tülbent cok.mu önemliymiş yazık etti kıyafetleri neyse canınıza sağlık canim. Bizimkide sarı.tulbent ortelim dedi biz odada sarı ışık.kullaniyoruz zaten birde sarı tülbent çocuğu sapsarı yapmaya ne gerek var ben örtmedim. Daha cok sarılığı ilerledi sanacaktım. Benimki cok baskın degildir söyler çekilir.

Benim şuan kırmızı kırmızı belli oluyor.

Aslında hamile kalmadan 3 ay önce polip ameliyatı olmuştum. Bazen 2 3 gün geciktiği oluyordu. Bazen de daha fazla. Ama yaz aylarında mevsim geçişlerinde 10 günü geçtiği oluyordu.
Onlar çok adet düzensizliği sayilmiyo 2 3 ay.olmayanlar var mesela ben onu kastetmistim neyse doktorun bi sorun gormuyosa sıkıntı yapma bence

Benimki çok baskın ve çok patavatsızdır.

Benden daha az kilo alanlar var ama lütfen 5. Kilomuda almışım bugün itibariyle
Ayyy canimmm o benim odemimdir benim gidişat iyi degil ama şimdi doguma konsantreyim kilo falanda neymiş. ben eğilip bisey alamıyorum aldığımda iğne batırıyor sanki oğlan aşağıdan dürtüyor.

Onlar çok adet düzensizliği sayilmiyo 2 3 ay.olmayanlar var mesela ben onu kastetmistim neyse doktorun bi sorun gormuyosa sıkıntı yapma bence
Yook bir sıkıntı yapmıyorum. Ameliyattan önce yazları 1 ay olmadığım oluyordu. Hele kanım düşüyorsa daha da uzun süre olmadığım oluyordu ama yılda 1 2 kere belki. Doktor sıkıntı olmadığını suyunun vs herşeyinin iyi olduğunu hep söyledi. Diğer doktorlar da aynı şekilde. O yüzden sıkıntı yapmıyorum.

Benim 20 gunum kaldi odamiz toz pembe
Yaa masallah ozaman inş değişmez senin ben hic hazirlik yapmadim hepsi abisinden kalanlar olacak,zaten aralari 17 ay yeni yeni kaldi hepsi.birtek kapı süsümüz yok oda isme karar verince alacağız

Kayseride yaparsam zaten özel hast yapcam burda yazmak istemkyorum kardeşim orda ebe staji yapti uzak gitmeyin uzak
Baş harfleri yaz bakem
Kazasız belasız doğurur inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…