2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kasilmam cok oluyo dedigimde doktor direkt en buyuk dusmani su dedi ki internette de yazar kasilma hissettiginizde bir miktar su icip uzanin diye sen hic icme artik hatta sularini aldir vucuttaki
Valla ya benim artık su gördüm mü kaçmam lazım köşe bucak suyla arama mesafe koydum bundan gayrı benden uzak olsun

Günaydın kızlar. Sarı yazmalar, sarı kıyafetler, sarılık konuşulmuş. Bende ilk doğduğunda sarılı bir takım hazırlamıştım vermek için. Tabi ki sarılık olmasın diye gibi bişey düşünerek değil. Değiştirsem mi onu vermesem mi acaba. Sarılık olmuş gibi mi olur ki.

Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim

Yaa masallah ozaman inş değişmez senin ben hic hazirlik yapmadim hepsi abisinden kalanlar olacak,zaten aralari 17 ay yeni yeni kaldi hepsi.birtek kapı süsümüz yok oda isme karar verince alacağız
Ay aralari kisa olunca abiden kalanlar cok iyi oluyor benim oglum kocaman oldu bide cinsiyetler farkli ilk gebelik gbi oldu benim icin cogu seyi unutmusum valla

Evett çok heyecanlı bende hep acaba diyorum teyzemle halam da erken doğurmuş annem 9 ay 10 gün de doğurmuş beni öylee düşünüyorum soranlara bile şu kadar günüm var ama tabii belli olmaz diyorum heyacan dorukta

Ayyy canimmm o benim odemimdir benim gidişat iyi degil ama şimdi doguma konsantreyim kilo falanda neymiş. ben eğilip bisey alamıyorum aldığımda iğne batırıyor sanki oğlan aşağıdan dürtüyor.
Bence kiloyla alakali değil bende eğilemiyorum ayakkabımi oğluma giydiriyorum
Iyi o zaman gününüde yakalar inşallah bi an once
Inşallah canim
Evet bak o da doğru hihi yine kıdemli olucam şansım batsın
Hahah batmasın kız sansin
Benide annem 42 haftalık doğurmuş ama allahtan ona çekmemiş ilk oglumda 38+5te suyum geldi

Sen biraz daha dursan ordan okula gidecek mişsin o kadsr durmasın bebişim ya hamileliğim de teyzeme benziyo ne mide bulantısı ne bişey annemin varmış onun 25 gün önceden gelmiş annemle gitmişler hastaneye öyle sancısı var diye doktor doğuma almış

Yaa kilo almama gibi bir çabam olmadı aldım ama ideal sınırlar içinde de kalabildim farkında olmadan sanırım Benden ziyade bebiş alsaydı iyiydi. Uf herkes bana dönmez sezaryen yolu göründü diyor Hayırlısı olsun bu fikre de alışmaya çalışıyorum benim için zorda olsa
Sezaryen olacaksam 4 haftam bile yok 17 günüm kalıyor aşağı yukarı
Suya takılmadım ya niyeyse son zamanlarya ondan sanırım
Ay alıntının yarısını sildim kazayla
Sorma kuzum elim sürçtü 2000 küsür yazacağıma 1e basmışım geç fark ettim düzeltemedim de mesajı
Takılmamana sevindim dediğin gibi son zamanlar zaten doğuma kadar idare ederdir muhtemelen
Sonra benide göndermeyin topikten soyleniyorum diye
Hep aynı şeyleri söylenme değişik değişik söylen
Sağlıkla gelsin inşallah geç döllenme mi olmuştu?

Oda maşallah iyi erken doğurmuş
Hahahah iyi fikir yarın başka bi yerim ağrıyo yazarim

17 gün müüü zaman nasıl geçti di mi kuzum ya 9aylık serüvenin sonuna geldik hepimiz, öyle böyle hepimiz kavuşucaz inşallah bebişlerimize kavuşma şeklinden çok sağlıkla kavuşmamız önemli sen de ona odaklan ben demek ki başta sende o ideal kilo ışığını görmüşüm boşuna konuşmam yani bebeğin de kilosu iyiydi hatırladığım kadarıyla kuzum hatta doğana kadar 3ü geçer demiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…