Valla ya benim artık su gördüm mü kaçmam lazım köşe bucak suyla arama mesafe koydum bundan gayrı benden uzak olsunKasilmam cok oluyo dedigimde doktor direkt en buyuk dusmani su dedi ki internette de yazar kasilma hissettiginizde bir miktar su icip uzanin diyesen hic icme artik hatta sularini aldir vucuttaki
Evet bak o da doğruHadi inşallah ama sen 40ida doldursan çoğumuzdan önce doğum yapcaksin
Anlamadim kizInşallah açılmanın degildir
Ayy gercek olmasinValla oyne okudum bende blmiyorm yarin kontrolm var gidince sorcm varmi oyle bisey subata annecikleri yazmis
Aynen su yok bitti sen komple kati beslenValla ya benim artık su gördüm mü kaçmam lazım köşe bucak suyla arama mesafe koydum bundan gayrı benden uzak olsun
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederimGünaydın kuzular
K KurkmantoluS hoşgeldin canım. Yokluğun baya farkediliyor özledik muhabbetini
Kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
ilknurrr22 senin oğlanla benim kız aynı gidiyor neredeyse takipteyim. inşallah çok güzel şeyler duyarsın canım
Ay aralari kisa olunca abiden kalanlar cok iyi oluyor benim oglum kocaman oldu bide cinsiyetler farkli ilk gebelik gbi oldu benim icin cogu seyi unutmusum vallaYaa masallah ozaman inş değişmez seninben hic hazirlik yapmadim hepsi abisinden kalanlar olacak,zaten aralari 17 ay yeni yeni kaldi hepsi.birtek kapı süsümüz yok oda isme karar verince alacağız
Umarim degildir cnki ben ayilamiyorm genel anesteziden detox yaparim heralde son 2 gun bide yururum odem atmak icinAnlamadim kiz
Ayy gercek olmasin
Aynen su yok bitti sen komple kati beslen
Evett çok heyecanlı bende hep acaba diyorumEvet bu haftalarda kilo alımı fazla oluyo zaten her yerime batıyo artık kemikleri oturup kalkamiyorum
Hadi yaa çok ödem var mı sende
Normal doğumu beklemek daha zor sanki supriz.ne zaman geleceği belli degilama çok heycanli
Hahahahah ben 2 yi bile zor içiyorumNaptın melek ya 4 Lt su böbreklerın çöker valla
Bence kiloyla alakali değil bende eğilemiyorum ayakkabımi oğluma giydiriyorumAyyy canimmm o benim odemimdirbenim gidişat iyi degil ama şimdi doguma konsantreyim kilo falanda neymiş. ben eğilip bisey alamıyorum aldığımda iğne batırıyor sanki oğlan aşağıdan dürtüyor.
Iyi o zaman gününüde yakalar inşallah bi an onceYook bir sıkıntı yapmıyorum. Ameliyattan önce yazları 1 ay olmadığım oluyordu. Hele kanım düşüyorsa daha da uzun süre olmadığım oluyordu ama yılda 1 2 kere belki. Doktor sıkıntı olmadığını suyunun vs herşeyinin iyi olduğunu hep söyledi. Diğer doktorlar da aynı şekilde. O yüzden sıkıntı yapmıyorum.
Inşallah canimGünaydın kuzular
K KurkmantoluS hoşgeldin canım. Yokluğun baya farkediliyor özledik muhabbetini
Kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
ilknurrr22 senin oğlanla benim kız aynı gidiyor neredeyse takipteyim. inşallah çok güzel şeyler duyarsın canım
HahahEvet bak o da doğruhihi yine kıdemli olucam şansım batsın
Benide annem 42 haftalık doğurmuş ama allahtan ona çekmemiş ilk oglumda 38+5te suyum geldiEvett çok heyecanlı bende hep acaba diyorumteyzemle halam da erken doğurmuş annem 9 ay 10 gün de doğurmuş beni öylee düşünüyorum soranlara bile şu kadar günüm var ama tabii belli olmaz diyorum heyacan dorukta
Hoşbuldum bebişimSero canımm başkanım hosgeldin
Sen biraz daha dursan ordan okula gidecek mişsinBence kiloyla alakali değil bende eğilemiyorum ayakkabımi oğluma giydiriyorum
Iyi o zaman gününüde yakalar inşallah bi an once
Inşallah canim
Hahahbatmasın kız sansin
Benide annem 42 haftalık doğurmuş ama allahtan ona çekmemiş ilk oglumda 38+5te suyum geldi
Yaa kilo almama gibi bir çabam olmadı aldım ama ideal sınırlar içinde de kalabildim farkında olmadan sanırımAyy çok güzel ya 10kilo nedir süper şunun şurasında en fazla 4 haftan kaldı en fazla 2 alırsın ve benim iddiam tutmuş olur olleyyysana sezeryan yolları gözüküyo sanki kuzum hayırlısıyla gelsin bakalım miniğin doğumlar yaklaşıyo heyecan tırmanıyo
Ay alıntının yarısını sildim kazaylaSuya takılmadım ya niyeyse son zamanlarya ondan sanırım
Hep aynı şeyleri söylenme değişik değişik söylenSonra benide göndermeyin topikten soyleniyorum diye
Sağlıkla gelsin inşallah geç döllenme mi olmuştu?Ben muayenemi oldum çıktım. Doktor 10 gün sonrasına tekrar çağırdı. Benim sat 31 mayıs ama en başından beri ultrasonda satla uyumsuz gidiyordu, başlarda fark daha azdı doğum martın 21 24 gibi görünüyordu ama şimdi ayın martın 29 u veya nisanın ilk haftası gibi çıkıyor. Doktor herşeyi iyi yerinde ama satınla uyumsuz gitmesi karışıklık yaratıyor dedi. Haftaya nst yapmamız gerek sana artık dedi. 2 kg 46 cm de boyu.
Oda maşallah iyi erken doğurmuşSen biraz daha dursan ordan okula gidecek mişsino kadsr durmasın bebişim ya hamileliğim de teyzeme benziyo ne mide bulantısı ne bişey annemin varmış onun 25 gün önceden gelmiş annemle gitmişler hastaneye öyle sancısı var diye doktor doğuma almış
HahahahYaa kilo almama gibi bir çabam olmadı aldım ama ideal sınırlar içinde de kalabildim farkında olmadan sanırımBenden ziyade bebiş alsaydı iyiydi. Uf herkes bana dönmez sezaryen yolu göründü diyor Hayırlısı olsun bu fikre de alışmaya çalışıyorum benim için zorda olsa
Sezaryen olacaksam 4 haftam bile yok 17 günüm kalıyor aşağı yukarı
Ay alıntının yarısını sildim kazayla
Sorma kuzum elim sürçtü2000 küsür yazacağıma 1e basmışım geç fark ettim düzeltemedim de mesajı
Takılmamana sevindim dediğin gibi son zamanlar zaten doğuma kadar idare ederdir muhtemelen
Hep aynı şeyleri söylenme değişik değişik söylen
Sağlıkla gelsin inşallah geç döllenme mi olmuştu?
Heh öyle olurHahahahiyi fikir yarın başka bi yerim ağrıyo yazarim
2.50de zaman geçsin diye oyalanarak ev topluyorumHeh öyle olur
Senin kontrol kaçta
17 gün müüüYaa kilo almama gibi bir çabam olmadı aldım ama ideal sınırlar içinde de kalabildim farkında olmadan sanırımBenden ziyade bebiş alsaydı iyiydi. Uf herkes bana dönmez sezaryen yolu göründü diyor Hayırlısı olsun bu fikre de alışmaya çalışıyorum benim için zorda olsa
Sezaryen olacaksam 4 haftam bile yok 17 günüm kalıyor aşağı yukarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?