Bugün kontrol vsrdi önce haftaya cuma yatış,22 Şubat pazartesi de alınacakti ama geriden gelen bebek aradaki farkı çok açmasın ki 400 Gr olmuş diye profesör ile konuşuyo doktor eve gelirken aradı bugün yatış bu pazar ya da pazartesi alınacak inşallah dua edin kızlar 2 saattir ağlıyorum çok ani oldu evet sürpriz olur bekliyorduk ama çok heyecanlıyım sağ salim kavusayim dua edin
Bende izlemiyorum ama abim ikidebir okuyo eşim gece vardiyasında ben annemdeyim çantam da burda annem gekecek diye buraya bıraktım o benim yanıma gelemiyo ben geldim o yüzden prenses gibi yatıyorum aşağa
Bende izlemiyorum ama abim ikidebir okuyo eşim gece vardiyasında ben annemdeyim çantam da burda annem gekecek diye buraya bıraktım o benim yanıma gelemiyo ben geldim o yüzden prenses gibi yatıyorum aşağa
Ben de kizimi.uyuturken şancı yaşadim ya göbek deliğimden birsey çekiyor sanki vajinaya doğru bir sanci yasadim ara ara korkudan eşimin yanına salona kaçtım..
Ben de kizimi.uyuturken şancı yaşadim ya göbek deliğimden birsey çekiyor sanki vajinaya doğru bir sanci yasadim ara ara korkudan eşimin yanına salona kaçtım..