2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy neler olmuş Atart sanırım şimdiye doğmuştur minikler, umarım hiçbi sıkıntı olmamıştır, Rabbim sağlık sıhhat, uzun hayırlı ömürler versin inşallah

gampili hayırlı uğurlu olsun, Allah bağışlasın inşallah, ablalarıyla beraber mutlu mesut hayırlı bir ömür dilerim

Anlamıyorum son zamanlarda misafirlik nedir gelip kendileri bile hazırlasa ne kadar zor oluyor
Yaniii kendi evln sonuçta Bi köşede yatamazsın benim eşim de tutturuyo annemler gelsin diye ben kendime bakamıyorum annemde yan gelip yatıyorum ama yine bile zor geziyorum vallaha

Yaniii kendi evln sonuçta Bi köşede yatamazsın benim eşim de tutturuyo annemler gelsin diye ben kendime bakamıyorum annemde yan gelip yatıyorum ama yine bile zor geziyorum vallaha
Evet yatılmaz gerçekten.. İnsanın kendi annesi bile olsa yatayım oturayım diyemiyor. Yani ben diyemiyorum son zamanlarımızda misafir iyice külfet oldu. Azcık anlayış lazım

Evet yatılmaz gerçekten.. İnsanın kendi annesi bile olsa yatayım oturayım diyemiyor. Yani ben diyemiyorum son zamanlarımızda misafir iyice külfet oldu. Azcık anlayış lazım
Kesinlikle bu aralar altta baskılar da arttı ağırlaştığımı hissediyorum misafir edebilecek gibi değilim

Bnmki henuz bebek ( 5.5 aylik. Bi gelisim geriligi yok suan ama olacak diye korkuyrm 2 ayliktan itibaren beslenmeyi reddetti. Kilo alimi dustu haliyle.. kac dr goturdum gastro alerji bisi yok dediler
.kusma yok gizli reflu olabilir mi diye kendimi paraladim hic biri onemsemedi olmaz dedi zorla bi gaviscon istedm 1 paket kullandim ama pek fayda da etmedi.

İnanamiyorumm Nefesimi tutup okududum sayfaları farkında olmadan. Ne oldu bir anda mart bebislerine O kadar heyecan yaptım ki bütün gün usul usul duran beni korkutan bebeğim şuan karnımdan çıkacak gibi durmuyor yerinde.
Canım o halde pazartesi ben sorup sana yazarım. Nstye bağladı mı? Demek 38 dedi bana 39 demişti sanırım bebeğin kilo ve boyuna göre karar veriyor bizimki az geriden geliyorda.
Kizlar sancilar yarim saatte bire dustu hastaneye gidiyorum.
İnşallah açılman güzelce ilerler şuan evdesin sanırım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucakla inşallah bebişi ❤
Aramızda çok az bir zaman var beni çok heyecanlandırdın haftaya belki haftaya bile kalmadan belki ben de dedirtti bugün bu topik❤
Adı Ali oldu. darısı sizlerin başına inşallah. Uyuşukluk azalıyor hafif ağrı hissetmeye başladım ama normal o kadar yüzüne bakınca insan hiç ağrı hissetmiyor
Adıyla yaşasın inşallah eşimin ismi❤ Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Kızlar benim bugün kontrolüm vardı .nstde sancı cıktı ve yatış verdiler.bizim için daha erken dua edin
Sancıların nasıl oldu arada kaçırdım mı bilmiyorum sanırım düştü demistin değil mi?
Dağ gibi sancılar çıktı kızlar alttan çubukla açılmaya da baktı acil sezeryane alınıyorum şok üstüne şok lütfen bana dua edin
Önce hastaneye yatmana şok oldum ani oldu diye sonra sayfaları okudukça gözlerim kocaman açıldı. Hâlâ çok şaşkınım. Sağlıkla kavuşmuşsundur miniklerine inşallah hepiniz iyisinizdir annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…