- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Yoksa sende miSağ kasığıma ağrı vuruyo ya
Yatınca hafifledi bugün oğlum çok haraketliydi hiç oturmamı istemiyo yatınca bacağım ağrıyo artık ne yapacağımı şaşırdımYoksa sende mi
Hareketleri belki de rahatsız etmiştir artık çok büyüdüler çok hareketli oldukları zaman acıyor batıyor ağrıyorYatınca hafifledi bugün oğlum çok haraketliydi hiç oturmamı istemiyo yatınca bacağım ağrıyo artık ne yapacağımı şaşırdım
Evet zaten idrar torbasını kum torbası yaptı üstten alttan vuruyo sanırım hareketli olduğu için oralara da ağrı vuruyo 2 gün bacak ağrım olmamıştı dün acısını çıkardı bugünde var maalesef inşallah doğunca bu kadsr olmayacak diye kendimi avutuyorum ayaklarım şişti ve ağrım olmadı ilginç bu gece mesela şişmedi varHareketleri belki de rahatsız etmiştir artık çok büyüdüler çok hareketli oldukları zaman acıyor batıyor ağrıyorŞu bacak seni çok zorladı ya.
nstye bağlandım ilk kez canım..İnanamiyorummNefesimi tutup okududum sayfaları farkında olmadan. Ne oldu bir anda mart bebislerine O kadar heyecan yaptım ki bütün gün usul usul duran beni korkutan bebeğim şuan karnımdan çıkacak gibi durmuyor yerinde.
Canım o halde pazartesi ben sorup sana yazarım.Nstye bağladı mı? Demek 38 dedi bana 39 demişti sanırım bebeğin kilo ve boyuna göre karar veriyor bizimki az geriden geliyorda.
İnşallah açılman güzelce ilerler şuan evdesin sanırım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucakla inşallah bebişi ❤
Aramızda çok az bir zaman var beni çok heyecanlandırdınhaftaya belki haftaya bile kalmadan belki ben de dedirtti bugün bu topik❤
Adıyla yaşasın inşallah eşimin ismi❤ Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Sancıların nasıl oldu arada kaçırdım mı bilmiyorum sanırım düştü demistin değil mi?
Önce hastaneye yatmana şok oldum ani oldu diye sonra sayfaları okudukça gözlerim kocaman açıldı. Hâlâ çok şaşkınım.Sağlıkla kavuşmuşsundur miniklerine inşallah hepiniz iyisinizdir annesi.
Vajinal bölgede çok kımıl kımıl değişik şeyler hissetmeye başladım son zamanlardaEvet zaten idrar torbasını kum torbası yaptı üstten alttan vuruyo sanırım hareketli olduğu için oralara da ağrı vuruyo 2 gün bacak ağrım olmamıştı dün acısını çıkardı bugünde var maalesef inşallah doğunca bu kadsr olmayacak diye kendimi avutuyorum ayaklarım şişti ve ağrım olmadı ilginç bu gece mesela şişmedi var
Aynen hayırlısı olsun canım hakkımızdanstye bağlandım ilk kez canım..muhtemelen dediğin gibi kilosuna göre ayarlıyordur bana da haber verirsen çok sevinirim kuzum olmadı haftaya sorarım artık
Hiç bilmiyorum ki benim şuana kadar bariz Bi şişme olayım olmadı 2 gün üst üste gece şişti o zamn da ağrı hissetmedim ilgisi var mı bilmiyorum hiç sadece sağ ayağım şişti bide bu gün oturmakda çok zorlandım iyiki evde değilim yalnız çok korkardım burda doğumlar başlayınca eskisi kadar soğuk kanlı da olamıyorumVajinal bölgede çok kımıl kımıl değişik şeyler hissetmeye başladım son zamanlardanasıl desem o kadar garip ki bir anda birşeyler akıp gidecek sanıyorum o hareketlilikten.
Az kaldı inşallah doğumdan sonra hafifleyecek ağrıların.Bazen şişiyor ağrımıyor bazen ağrıyor bu da yediğimiz şeye göre değişiyor mudur acaba? Ellerimde ödemden uyuşukluk hissi vardı ayaklarımda da olmaya başladı.
Aynen hayırlısı olsun canım hakkımızdahaber veririm muhakkak.
İnşallah daha fazla ilerlemez sabit kalır ödem olup şiştikçe ağrılar artabiliyor diyorlar. Bugün bende çok tedirgin oldum uykum falan kaçtı her an herşey olabilir diyordum ama şimdi tam o moda girdim. Allah sağlıkla sükunetle atlatmayı nasip etsin şu son zamanlarımızıHiç bilmiyorum ki benim şuana kadar bariz Bi şişme olayım olmadı 2 gün üst üste gece şişti o zamn da ağrı hissetmedim ilgisi var mı bilmiyorum hiç sadece sağ ayağım şişti bide bu gün oturmakda çok zorlandım iyiki evde değilim yalnız çok korkardım burda doğumlar başlayınca eskisi kadar soğuk kanlı da olamıyorum
Aminn inşallah senin yanında birileri varmıydı ben buraya geldim evime nasıl dönücem bilmiyorum çok cesaretli hissediyodum kendimi ama artık kırıldı ya vardiyalı gidiyo eşim de evime de gitmem lazım halıları vermedim perdeler beni bekliyoİnşallah daha fazla ilerlemez sabit kalır ödem olup şiştikçe ağrılar artabiliyor diyorlar. Bugün bende çok tedirgin oldum uykum falan kaçtı her an herşey olabilir diyordum ama şimdi tam o moda girdim. Allah sağlıkla sükunetle atlatmayı nasip etsin şu son zamanlarımızı
Canım inşallah hee şey yolundadırEşim çıktı evden imza için beni şimdi hazırlayacaklar
Biz yaparız sen hiçbir şey yapma diyorlar ama o öyle olmuyor işte ya dediğin gibi canım ama yormucam kendimi valla yapsınlar yaniBu kadar ağırlaşmışken yemekli gelinmesi de ayrı düşüncesizlik
Günayydnn :) misafin mi vvarrBiz yaparız sen hiçbir şey yapma diyorlar ama o öyle olmuyor işte ya dediğin gibi canım ama yormucam kendimi valla yapsınlar yani
Benim sancılar düştü baya..yarına taburcıyum diye umuyorum ama turuncu olan progestandandı sanırımbugün 6 adet falan atmısımdır. İğneler vs öyle durdu gelişi evde bu kadar ilaç kullandırmazlar yükselirse sancım hissetmiyorumda nasıl olacak bilmiyorumİnanamiyorummNefesimi tutup okududum sayfaları farkında olmadan. Ne oldu bir anda mart bebislerine O kadar heyecan yaptım ki bütün gün usul usul duran beni korkutan bebeğim şuan karnımdan çıkacak gibi durmuyor yerinde.
Canım o halde pazartesi ben sorup sana yazarım.Nstye bağladı mı? Demek 38 dedi bana 39 demişti sanırım bebeğin kilo ve boyuna göre karar veriyor bizimki az geriden geliyorda.
İnşallah açılman güzelce ilerler şuan evdesin sanırım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucakla inşallah bebişi ❤
Aramızda çok az bir zaman var beni çok heyecanlandırdınhaftaya belki haftaya bile kalmadan belki ben de dedirtti bugün bu topik❤
Adıyla yaşasın inşallah eşimin ismi❤ Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Sancıların nasıl oldu arada kaçırdım mı bilmiyorum sanırım düştü demistin değil mi?
Önce hastaneye yatmana şok oldum ani oldu diye sonra sayfaları okudukça gözlerim kocaman açıldı. Hâlâ çok şaşkınım.Sağlıkla kavuşmuşsundur miniklerine inşallah hepiniz iyisinizdir annesi.
Aynen yaa aklım kaldı uyuyamadım adam akıllı döndüm durdum güzel haberleri alsak rahatlasakAtart sayfaya girip çıkmaktan şaşı oldum ilk fırsatta yaz canım
Allah kolaylık versinAminn inşallah senin yanında birileri varmıydı ben buraya geldim evime nasıl dönücem bilmiyorum çok cesaretli hissediyodum kendimi ama artık kırıldı ya vardiyalı gidiyo eşim de evime de gitmem lazım halıları vermedim perdeler beni bekliyobakalım nasıl olacak
Düşmesine sevindim canım inşallah tekrar yükselmez. Vakitli gelsin inşallah minik, hakkında hayırlısı olsunBenim sancılar düştü baya..yarına taburcıyum diye umuyorum ama turuncu olan progestandandı sanırımbugün 6 adet falan atmısımdır. İğneler vs öyle durdu gelişi evde bu kadar ilaç kullandırmazlar yükselirse sancım hissetmiyorumda nasıl olacak bilmiyorumYarın yine bildiririm durumu kızlar . Hakkımızda hayırlısı olsun
Aynen canım ben de vallaAynen yaa aklım kaldı uyuyamadım adam akıllı döndüm durdum güzel haberleri alsak rahatlasak
Bende zerre gözümü kırpmadım gerçekten uykum tamamen gittiAynen yaa aklım kaldı uyuyamadım adam akıllı döndüm durdum güzel haberleri alsak rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?