2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yatınca hafifledi bugün oğlum çok haraketliydi hiç oturmamı istemiyo yatınca bacağım ağrıyo artık ne yapacağımı şaşırdım
Hareketleri belki de rahatsız etmiştir artık çok büyüdüler çok hareketli oldukları zaman acıyor batıyor ağrıyor Şu bacak seni çok zorladı ya.

Hareketleri belki de rahatsız etmiştir artık çok büyüdüler çok hareketli oldukları zaman acıyor batıyor ağrıyor Şu bacak seni çok zorladı ya.
Evet zaten idrar torbasını kum torbası yaptı üstten alttan vuruyo sanırım hareketli olduğu için oralara da ağrı vuruyo 2 gün bacak ağrım olmamıştı dün acısını çıkardı bugünde var maalesef inşallah doğunca bu kadsr olmayacak diye kendimi avutuyorum ayaklarım şişti ve ağrım olmadı ilginç bu gece mesela şişmedi var

nstye bağlandım ilk kez canım.. muhtemelen dediğin gibi kilosuna göre ayarlıyordur bana da haber verirsen çok sevinirim kuzum olmadı haftaya sorarım artık

Vajinal bölgede çok kımıl kımıl değişik şeyler hissetmeye başladım son zamanlarda nasıl desem o kadar garip ki bir anda birşeyler akıp gidecek sanıyorum o hareketlilikten.
Az kaldı inşallah doğumdan sonra hafifleyecek ağrıların. Bazen şişiyor ağrımıyor bazen ağrıyor bu da yediğimiz şeye göre değişiyor mudur acaba? Ellerimde ödemden uyuşukluk hissi vardı ayaklarımda da olmaya başladı.
nstye bağlandım ilk kez canım.. muhtemelen dediğin gibi kilosuna göre ayarlıyordur bana da haber verirsen çok sevinirim kuzum olmadı haftaya sorarım artık
Aynen hayırlısı olsun canım hakkımızda haber veririm muhakkak.

Hiç bilmiyorum ki benim şuana kadar bariz Bi şişme olayım olmadı 2 gün üst üste gece şişti o zamn da ağrı hissetmedim ilgisi var mı bilmiyorum hiç sadece sağ ayağım şişti bide bu gün oturmakda çok zorlandım iyiki evde değilim yalnız çok korkardım burda doğumlar başlayınca eskisi kadar soğuk kanlı da olamıyorum

İnşallah daha fazla ilerlemez sabit kalır ödem olup şiştikçe ağrılar artabiliyor diyorlar. Bugün bende çok tedirgin oldum uykum falan kaçtı her an herşey olabilir diyordum ama şimdi tam o moda girdim. Allah sağlıkla sükunetle atlatmayı nasip etsin şu son zamanlarımızı

Aminn inşallah senin yanında birileri varmıydı ben buraya geldim evime nasıl dönücem bilmiyorum çok cesaretli hissediyodum kendimi ama artık kırıldı ya vardiyalı gidiyo eşim de evime de gitmem lazım halıları vermedim perdeler beni bekliyo bakalım nasıl olacak

Benim sancılar düştü baya..yarına taburcıyum diye umuyorum ama turuncu olan progestandandı sanırımbugün 6 adet falan atmısımdır. İğneler vs öyle durdu gelişi evde bu kadar ilaç kullandırmazlar yükselirse sancım hissetmiyorumda nasıl olacak bilmiyorum Yarın yine bildiririm durumu kızlar . Hakkımızda hayırlısı olsun

Allah kolaylık versin
Eşim var eşimin ailesi ve benim ailemde burada çok yakın oturuyoruz. Perdeleri yıkamıştım 2 hafta önce falan. Halıları da yakın zamanda yıkatmıstık şuan sadece silinse yeter yani halı koltuk silinecek annem ben yaparım dedi de çalışıyor ona yük olmamak adına ben mi yapsam diyorum en azından koltukları ben silsem doğumu erken başlatırım diye de korkuyorum bir yandan. Mutfak dolaplarını inceden temizleyeceğim. Azdaha zaman geçsin diye diye çok sona kaldım sanırım. Ben de bunların hepsi nasıl olacak çok merak ediyorum stres oldum.

Düşmesine sevindim canım inşallah tekrar yükselmez. Vakitli gelsin inşallah minik, hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…