2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi niyetinizi duanızı enerjinizi o kadar iyi hissettim ki hepiniz şag olun dilerim sizde sağlıcakla kavuşun

Şimdi part 2 anlatayım

Everest, Ağrı,Alp dağları gibi sıralı sancı dalgaları çıktı ki hıc hissetmedim, sonra biliyorsunuz benim fobiyi alttan muayene

Neyse spektrum mu ne onla mecburen baktırdım rahim ağzı açılmıştı, hemen ameliyata o bahsettiğim marjinal ters ama güven veren erkek doktorum ve yaklaşık 8 kişilik ekiple başladık,ben daha önce de spinal olmuştum ama bahsetmiştim belki çok kaygı yapınca en son dikişte uyanmıştım bunda tamamen bilincim açıktı hıc acı yoktu ama en başta böyle bı nefesim kesiliyormis gibi oldum (heyecandan sanırım) oksijen şeyi verdiler istemedim ama çok kustum afedersiniz kafamı yan dönderip en son 4 buçukta yemek yediğim için belki de anestezi etkisi , böyle yukarıdan aşağıya baskıyı hissediyor ama acı hissetmiyorsunuz teker teker ağlama seslerini duydum nasıl ağladım tahmin edersiniz mini miniklerim ikisi de 2000 olmamış bile biri 1900 biri 1800 lerde kuvozdelermis Ama desteksiz nefes alıp veriyorlarmış sabah gorucem inşallah ...

Gece boyunca uyumadım solda serum sağda tansiyon cihazı takıliydi bı de biraz zaman geçince dikiş yeri acıdı ama katlanılmaz değildi , az önce ayağa kalktım bikac adım yürüdüm kızımda çok zor kalkmıştim bunda maşallah dedi ebe ağrı sızı çok hafif

Sütüm gelirse sahip verecekler, eşim 4 e kadar beklemiş dışarıda görmüş kızları çıkmadan da sormuş iyilermis

Ekip,ebe, doktor her şey çok iyiydi ordaki bı kız hariç sorularına o baygın halde cevap veremiyordum bı böyle azarlar gibi konuştu bende tabi bikac cevap verdim onun dışında saatte bir , yarım saate bir ebe geldi tansiyon notları aldı altımi değişti

Refakatçi eksikliğini hıc hissetmedim,az önce su içtim tam 11.40 gibi başladı 00.30 da bitmişti

Benden şimdilik bu kadar pozitif diyebilirim doğumuma bı de kızlarim hemencecik toparlanıp çıksa başka ne isterim

Bundan sonra duam sırası geldikçe bebeğini sağlıkla minimum acı ve siziyla sizlere...

Ha ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyormus bakın sabah 2400 görünen bebek 1980 küsur doğmuş

Duanızı esirgemeyin ben çok iyiyim ama kızlarımla buradan çıkınca tam olucam

Ohhh bee şükür canım sen iyisin bebekler iyi arada bakıp bakıp durdum rüyamda da çişli kakalı bezler durumuna geçmiştinn zamanla kızlarda toparlayacak inşallah eve geçtiğin zamanı da yazarsın buraya Allaha emanet olun

Canım benim yaa ağlattın gerçekten. Gelmiş geçmiş olsun Allahım inşallah en kısa zamanda kuvözden sağlıkla çıkar yavruların dualarımız kalbimiz hep seninle

2 si daracık yerde aylar geçirdi doğuştan survivor onlar kuvözden de hemen çıkarlar inancım tam tüm pozitif enerji&dualar sizlere aksın bir an önce bebeklerle evinize gidin

Ay ne tatlısınız hepiniz ve nasıl da hepimiz birinin heyecanını, mutluluğunu böyle taa içten hissediyoruz müthiş bir şey!

Oy rüyan gerçek olsun inşallah eve geçelim de isterse evi kokuları götürsün

2 si daracık yerde aylar geçirdi doğuştan survivor onlar kuvözden de hemen çıkarlar inancım tam tüm pozitif enerji&dualar sizlere aksın bir an önce bebeklerle evinize gidin
İnşallah kuşum benim inşallah enerjim çok yüksek inancım da çok sizkerinki de o kadar iyi hissediyorum ki bu beni çok mutlu ediyor darısı sırasıyla hepinize

Oh be rahat uyku uyuyim bir kaç saat ben de gözün aydın canım çok sevindim çok ama dediğin gibi ultrason baya yanıltıcı olmuş olsun çok şükür geçti gitti bebişler de kendi nefes alıyorsa zaten hemen çıkarsınız canım

Canım benim yaa ağlattın gerçekten. Gelmiş geçmiş olsun Allahım inşallah en kısa zamanda kuvözden sağlıkla çıkar yavruların dualarımız kalbimiz hep seninle
Oyyy canım bende bu kez canlı canlı hissettiğim için çok ağladım o cılız ağlama sesi dünyanın en güzel sesi

Burdan birlikte hep birlikte çıkarsam dünyanın en mutlu annesi de ben olurum çok mimik doğdular toparlayacaklar inşallah

Ya kıyamam size benle birlikte dogurdunuz resmen heyecan dorukta uyu kuzum uyu doktorlar hep diyordu yanıltıcı olur hep tahmini diye ama şuna biraz sevindim ikisi arasında fark yok neredeyse, biri çok üst alt kalsaydı üzülürdüm

8 ay boyunca kustum doğru düzgün de yemedim bir şey ama inşallah çok iyi besleyerek büyürler hemen doğum hikayemi kopyalayıp ikizler topiginde paylaşayım

Çok sevindim maşallah geceden beri ara ara girip baktım, neyseki solunum sıkıntısı da yoksa hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle, bir an önce toparlanıp bebeklerinizle evinize dönün inşallah

Çok sevindim maşallah geceden beri ara ara girip baktım, neyseki solunum sıkıntısı da yoksa hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle, bir an önce toparlanıp bebeklerinizle evinize dönün inşallah

Çok şükür çok teşekkür ederim inşallah 9 gibi görücem pediatrist inşallah güzel şeyler söyler

Şükürler olsun iyi haberini aldık Bebekler de en en kısa zamanda toparlanıp çıkacaklar inş desgeksiz nefes almaları çok iyi kısa sürede toparlanırlar inş

Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda kızlarınıza kavuşun sağlıkla evinize dönün inşallah

Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda kızlarınıza kavuşun sağlıkla evinize dönün inşallah
Çok teşekkür ederim canım.Birbirini tanımayan insanların birbirlerine yaptıkları güzel dualar olumlu temenniler gerçek olurmuş çok içten hissedip bende alıyorum bunu güç verdiniz bana resmen Allah im çok güzel doğum hikayeleri okumayı göstersin burda herkese

Gözlerm dolu dolu oldu okurken çok duygulandım.Gece boyunca kalkıp kalkıp sayfayı kontrol ettim ve sana kızlara dua ettim.Şükürler olsun canım hoşgeldiler minik prensesler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…