2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözlerm dolu dolu oldu okurken çok duygulandım.Gece boyunca kalkıp kalkıp sayfayı kontrol ettim ve sana kızlara dua ettim.Şükürler olsun canım hoşgeldiler minik prensesler

Çok farklı duygu on kere dogursan her doğum İlk heyecan , mutluluk heyecan acı iç içe biliyorum çok ettiğinizi o kadar enerjik hissediyorum ki geçti çünkü Voltran yüksek oldu şimdi dua sırası bende sizler için

Maşallah cnmmm savaşcıdır onlar en tez zMan da evınızıe döneceksınız ınsallah cok sevındım dualarım senınle, hosgeldiniz minnaklar

Geç bırakmışsın biraz ya kuzum nasıl yapacaksın ki haftan da ilerde bende ben kendimi düşünüyorum heralde hiç yapamam

En kısa zamanda kızlarınla evinde olursun umarım

Gözün aydın canım benim doğum kısmı bitti kucağına alıp eve götürme kısmıda istediğin gibi olur inşallah sana da bebişlerede manşallah Sağ salim olduktan sonra gerisi de gelir Hoş geldiler minik kızçeler darısı bizim başımıza artık

Maşallah cnmmm savaşcıdır onlar en tez zMan da evınızıe döneceksınız ınsallah cok sevındım dualarım senınle, hosgeldiniz minnaklar

Hoşgeldiler artık sırayla kardeşlerini bekleyecekler evde oturup çok şükür soklardan şok beğenip sırasıyla yaşadığım bi muhteşem Friday oldu

Gelsin sıradaki

Ah kuzum derin bir nefes aldım çok şükür bin şükür kavuştun yavrularına çok dua etmiştim sizin için ❤ hiç merak etme onlar o kadar güçlüler ki Allahin izniyle çabucak toparlayacaklar ve annelerinin yanına gelecekler çok geçmiş olsun canım şimdi sen dinlen artık uyu enerji topla 3ünüzü de öpüyorum

Teşekkür ederim canımcim valla hedefe daha ulaşamadık ama Ufukta görünüyor güzel şeyler inşallah sizleri takip edicem bende artık heyecanla

Cok sukur iyisiniz Allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin biran once kavusun evinize gidin doya doya saril kuzularina

Ohhh gözün aydın canım. Bütün gece sürekli kalktım istemsiz, acaba yazdı mı, acaba doğdular mı diye.. çok çok sevindim, hayırlısı olsun ,hoşgelmiş prensesler ❤❤ desteksiz nefes almaları harika, çok güçlü bebekler maşallah en kısa zamanda kucağını doldur, al bebişlerini, dön evine inşallah..ooh sen sıranı savdın, şimdi bizde sıra

Yaaaa evet bende çoğu zaman burda haberini beklediğim durumlar yüzünden ya kesik kesik uyuyorum ya rüyama giriyor

Bakalım toparlayacaklar benim minyatür bebikler de çabuk olsun inşallah bı saate görürüm hem ilk üçe girdim hem sıramı savdim valla

Cok sukur iyisiniz Allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin biran once kavusun evinize gidin doya doya saril kuzularina

Amin amin inşallah en çok istediğim şey ben muhtemelen pazar çıkarım da onlar da ya benle ya en geç hafta ortasına gelsin eve

Gözün aydın canımm, sağlıkla büyüsünler küvezden de hemen çıkarlar inşallah

Atart çok geçmiş olsun, Allah sağlıklı ömürler versin kuzucuklarla inşallah :) sağlıcakla kavuşmuş oldunuz, darısı kalanlarımıza
Amin canım çok amin kalpten diliyorum hepimiz çile çektik ,acı çektik ,uyumadık ama bunun mükafatı da paha biçilmez melekler işte
Gözün aydın canımm, sağlıkla büyüsünler küvezden de hemen çıkarlar inşallah

Sağ ol Pelincim Mart anneleri yarı yarıya Şubat'ı da yüklendi valla

Yaaa Atart okurken çok duygulandım çok güzel yaaa. İnşallah sağlıkla hayırla çıkarsınız evinize gidersiz geçmiş olsun hoş gelmiş küçük prensesler Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ablaları ile birlikte inşallah

Günaydın herkese Atart çok sevindim Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına. Ufak doğanlar daha çabuk toparlanıyor canları içinde olsun yeter ki

Aynen canım solunum sıkıntıları olmasın da kilo açığını bı şekilde kapatırız çok teşekkür ederimm

Ah ne güzel hemencecik yanınıza gelir umarım bebekleriniz, çok tebrik ederim. Cok mutlu olun ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…