2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Heyecandan uyuyamıyorum biliyor musun açımı bile hissetmiyorum eşim geliyor yolda inşallah beni de giydirip yürüterek götürsünler istiyorum

Bende heyecanla beklicem sizinkileri

Bende yaşarken çok duygulandım valla çiçeğim darısı daha güzel doğum hikayeleri ile sizlere başkan olarak 3. Olmaya niyet edip çalışmalara başlayabilirsin bence

Yaaaa gozlerim dolu dolu okudum aklim hep sendeydi derin bi oh cektim canim benim cok sukur iyisiniz nefes problemleri yoksa kilo hic sorun degil 40.haftalarina kadar toparlar yasitlarini yakalarlar. Minnak bebisler bize surpriz degil aglama sesleri ay Rabbim ya nasil bi mucizeler masallah onlara da sana da bebisleri gorunce mutlaka yaz

Bende yaşarken çok duygulandım valla çiçeğim darısı daha güzel doğum hikayeleri ile sizlere başkan olarak 3. Olmaya niyet edip çalışmalara başlayabilirsin bence
Ben gidip sıcak suyu oturuyum en iyiisi

Çok şükür canım benim solunum sıkıntısı yaşamasın bebişler hemen toplanacaklar küvezdende hemencecik çıkacaklar sütun de gelecek inśALLAH çok şükür ALLAHa bin şükür.

Atart cok sevindim saglikla doğmuşlar, insallah en kısa sürede kuvezden de çıkarlar zaten cok şükür ki kendi kendilerine nefes alıyorlarmış. Bebekleri görünce bizi de haberdar et. Sen ne durumdasın ne kadar tutarlar acaba hastanede?

Atart çok şükür sağlıklı bir şekilde doğmuşlar inşallah kilo alıp hemen annesinin yanına gelir yavruların. Çok duygulandık, çok dua ettik sana sürprizci cıktı kızların

Canım benim çok şükür zor olan kısmı tamamladın stres korku heyecan vs derken sağlıklı bir doğum gerçekleştirdin darısı bizlere inşallah vakti gelince. Kilo farkları olmamasına ben de çok sevindim canım benim

Çok güzel doğum hikayen hepimizin aklı sendeydi
Minislerinde toparlancak hep beraber çıkacaksınız inşallah hastaneden
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün
Kendim doğum yapmış kadar sevindim ❤

Oyy maşallah sizee
Kızlar ne yapacağını çok iyi biliyor desteksiz nefes alıyorlar demek ki orada durmaya çok niyetli değiller hemen ablaları ile kavuşmak istiyorlar belliki Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin gözünüz aydın çok sevindim iyi olmanıza

İnşallah toparlayacaklar kuzum hiç merak etme onlar çok güçlü. Hep duamdasınız

B BAM94
Ya bu hafta içinde halledip bitireceğim inşallah annem de desteğe gelecek ona güvendim sanırım.
Ama bebişe güvenemedim dünden sonra
Hayırlısı olsun

Cok sukur saglıkla büyüsünler insallah rabbim biran once evinize dönmeyi analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Iki mucizemiz daha geldiiii gözüm aydın olsun canimm yataktan fırladım yazıyı görünce darısı bizlere insallah

M Muallimezzz ilknurrr22 Uykusuz Koala H history1985 S Sogancucugu Allah razı olsun canım kizceler darısı en güzel şekilde size olsun..yarım saat önce gidio gördüm yoğun bakımdan minicikler o kadar ufaklar ki şanki minyatür bebekler yine beni bı ağlama tuttu birine eğilip canım kızım annen burda dedim sanki duydu sabit duran eli kipirdadi makineye bağlı değiller doktor öğleden sonra 2/3 gibi gelirmiş o zaman konuşcam yarım saat sonra da süt sagmaya inicem

Benden şimdilik bu kadar olsun katı şeyler yemem için gazı çıkarmam lazımmış ama yok ki ve çok acıktım direni şimdi çıkardılar sonda duruyor hala

Goruceksin elbet kızlarını seni elbette duyuyorlar en güçlü en özel anne onlara ait sütun bol bol olsun çok şükür makinaya bağlı değiller ne kadar güçlüler baksana herşey güzel olacak inşALLAH kalbimiz dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…