Amin amin inşallah canım teşekkür ederimIki mucizemiz daha geldiiiigözüm aydın olsun canimm yataktan fırladım yazıyı görünce darısı bizlere insallah
Allah minik kızlara güç versin hemen seninle birlikte çıksınlar inşallah hastanedenM Muallimezzzilknurrr22 @Pembeumutlar H history1985 @Sogancucugu Allah razı olsun canım kizceler darısı en güzel şekilde size olsun..yarım saat önce gidio gördüm yoğun bakımdan minicikler o kadar ufaklar ki şanki minyatür bebekler yine beni bı ağlama tuttu birine eğilip canım kızım annen burda dedim sanki duydu sabit duran eli kipirdadi makineye bağlı değiller doktor öğleden sonra 2/3 gibi gelirmiş o zaman konuşcam yarım saat sonra da süt sagmaya inicem
Benden şimdilik bu kadar olsun katı şeyler yemem için gazı çıkarmam lazımmış ama yok ki ve çok acıktım direni şimdi çıkardılar sonda duruyor hala
Bol bol yürü canım gaz çıkarmak için o minyatür bebekler öyle güzel büyür ki şaşıp kalırsınM Muallimezzzilknurrr22 @Pembeumutlar H history1985 @Sogancucugu Allah razı olsun canım kizceler darısı en güzel şekilde size olsun..yarım saat önce gidio gördüm yoğun bakımdan minicikler o kadar ufaklar ki şanki minyatür bebekler yine beni bı ağlama tuttu birine eğilip canım kızım annen burda dedim sanki duydu sabit duran eli kipirdadi makineye bağlı değiller doktor öğleden sonra 2/3 gibi gelirmiş o zaman konuşcam yarım saat sonra da süt sagmaya inicem
Benden şimdilik bu kadar olsun katı şeyler yemem için gazı çıkarmam lazımmış ama yok ki ve çok acıktım direni şimdi çıkardılar sonda duruyor hala
En güzel heyecan bu heyecan işte ne mutlu sana şükürler olsun 3 kızını da kucaklayıp mis kokularını içine çekmek nasip olsun bi an önce sana canımHeyecandan uyuyamıyorum biliyor musun açımı bile hissetmiyorum eşim geliyor yolda inşallah beni de giydirip yürüterek götürsünler istiyorum
Bende heyecanla beklicem sizinkileri
Oy canlarim yaa buyuyup kocaman olacak o minikler ay cok duygulu ya Allah bir an once kavustursun canimmmM Muallimezzzilknurrr22 @Pembeumutlar H history1985 @Sogancucugu Allah razı olsun canım kizceler darısı en güzel şekilde size olsun..yarım saat önce gidio gördüm yoğun bakımdan minicikler o kadar ufaklar ki şanki minyatür bebekler yine beni bı ağlama tuttu birine eğilip canım kızım annen burda dedim sanki duydu sabit duran eli kipirdadi makineye bağlı değiller doktor öğleden sonra 2/3 gibi gelirmiş o zaman konuşcam yarım saat sonra da süt sagmaya inicem
Yaa ağlatma beni daha fazla ne güzel kokuyolardir şimdiM Muallimezzzilknurrr22 @Pembeumutlar H history1985 @Sogancucugu Allah razı olsun canım kizceler darısı en güzel şekilde size olsun..yarım saat önce gidio gördüm yoğun bakımdan minicikler o kadar ufaklar ki şanki minyatür bebekler yine beni bı ağlama tuttu birine eğilip canım kızım annen burda dedim sanki duydu sabit duran eli kipirdadi makineye bağlı değiller doktor öğleden sonra 2/3 gibi gelirmiş o zaman konuşcam yarım saat sonra da süt sagmaya inicem
Korkma korkma çıkmaz bisey inşallah 3. Bebis için hazır değiliz şuan bizi şoka sokmaGünaydın kızlar. Bizim de bugün 12.10da randevu var. Nst ye gircem korkuom sancım falan cıkar die.
Yok kız dur aman. Daha çok küçük 34+2yiz.Korkma korkma çıkmaz bisey inşallah 3. Bebis için hazır değiliz şuan bizi şoka sokma
Beklesin 3 hafta dahaYok kız dur aman. Daha çok küçük 34+2yiz.
Ayyy inşallah canoBeklesin 3 hafta daha
Allahım verene kurban olurum onları yaa. Duymuştur tabiki annesini. Makineye bağlı olmamaları müthiş bişey. Maşallah sübhanallahM Muallimezzzilknurrr22 @Pembeumutlar H history1985 @Sogancucugu Allah razı olsun canım kizceler darısı en güzel şekilde size olsun..yarım saat önce gidio gördüm yoğun bakımdan minicikler o kadar ufaklar ki şanki minyatür bebekler yine beni bı ağlama tuttu birine eğilip canım kızım annen burda dedim sanki duydu sabit duran eli kipirdadi makineye bağlı değiller doktor öğleden sonra 2/3 gibi gelirmiş o zaman konuşcam yarım saat sonra da süt sagmaya inicem
Güzel haberlerle gel canım inşGünaydın kızlar. Bizim de bugün 12.10da randevu var. Nst ye gircem korkuom sancım falan cıkar die.
Günaydınnn ; korkma cnmmm hayırLı haberlerle gelGünaydın kızlar. Bizim de bugün 12.10da randevu var. Nst ye gircem korkuom sancım falan cıkar die.
Canım sağlıkla büyüt inşallah bebişlerini . İnşallah en kısa sürede bebişlerinle evinize geçersiniz . Allah yardımcınız olsun canımKızlar iyi niyetinizi duanızı enerjinizi o kadar iyi hissettim ki hepiniz şag olun dilerim sizde sağlıcakla kavuşun
Şimdi part 2 anlatayım
Everest, Ağrı,Alp dağları gibi sıralı sancı dalgaları çıktı ki hıc hissetmedim, sonra biliyorsunuz benim fobiyi alttan muayene
Neyse spektrum mu ne onla mecburen baktırdım rahim ağzı açılmıştı, hemen ameliyata o bahsettiğim marjinal ters ama güven veren erkek doktorum ve yaklaşık 8 kişilik ekiple başladık,ben daha önce de spinal olmuştum ama bahsetmiştim belki çok kaygı yapınca en son dikişte uyanmıştım bunda tamamen bilincim açıktı hıc acı yoktu ama en başta böyle bı nefesim kesiliyormis gibi oldum (heyecandan sanırım) oksijen şeyi verdiler istemedim ama çok kustum afedersiniz kafamı yan dönderip en son 4 buçukta yemek yediğim için belki de anestezi etkisi , böyle yukarıdan aşağıya baskıyı hissediyor ama acı hissetmiyorsunuz teker teker ağlama seslerini duydum nasıl ağladım tahmin edersinizmini miniklerim ikisi de 2000 olmamış bile biri 1900 biri 1800 lerde kuvozdelermis Ama desteksiz nefes alıp veriyorlarmış sabah gorucem inşallah ...
Gece boyunca uyumadım solda serum sağda tansiyon cihazı takıliydi bı de biraz zaman geçince dikiş yeri acıdı ama katlanılmaz değildi , az önce ayağa kalktım bikac adım yürüdüm kızımda çok zor kalkmıştim bunda maşallah dedi ebe ağrı sızı çok hafif
Sütüm gelirse sahip verecekler, eşim 4 e kadar beklemiş dışarıda görmüş kızları çıkmadan da sormuş iyilermis
Ekip,ebe, doktor her şey çok iyiydi ordaki bı kız hariç sorularına o baygın halde cevap veremiyordum bı böyle azarlar gibi konuştu bende tabi bikac cevap verdim onun dışında saatte bir , yarım saate bir ebe geldi tansiyon notları aldı altımi değişti
Refakatçi eksikliğini hıc hissetmedim,az önce su içtim tam 11.40 gibi başladı 00.30 da bitmişti
Benden şimdilik bu kadar pozitif diyebilirim doğumuma bı de kızlarim hemencecik toparlanıp çıksa başka ne isterim
Bundan sonra duam sırası geldikçe bebeğini sağlıkla minimum acı ve siziyla sizlere...
Ha ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyormus bakın sabah 2400 görünen bebek 1980 küsur doğmuş
Duanızı esirgemeyin ben çok iyiyim ama kızlarımla buradan çıkınca tam olucam
Kuzumm bence ağır işler yapma, koltuk silme vs gibiAllah kolaylık versin
Eşim var eşimin ailesi ve benim ailemde burada çok yakın oturuyoruz. Perdeleri yıkamıştım 2 hafta önce falan. Halıları da yakın zamanda yıkatmıstık şuan sadece silinse yeter yani halı koltuk silinecek annem ben yaparım dedi de çalışıyor ona yük olmamak adına ben mi yapsam diyorum en azından koltukları ben silsem doğumu erken başlatırım diye de korkuyorum bir yandan. Mutfak dolaplarını inceden temizleyeceğim. Azdaha zaman geçsin diye diye çok sona kaldım sanırım. Ben de bunların hepsi nasıl olacak çok merak ediyorum stres oldum.
Yaaa ne güzel bi doğum hikayesi böyle, okudukça bi taraftan gozlerim doluyor bi taraftan sırıtıyorumKızlar iyi niyetinizi duanızı enerjinizi o kadar iyi hissettim ki hepiniz şag olun dilerim sizde sağlıcakla kavuşun
Şimdi part 2 anlatayım
Everest, Ağrı,Alp dağları gibi sıralı sancı dalgaları çıktı ki hıc hissetmedim, sonra biliyorsunuz benim fobiyi alttan muayene
Neyse spektrum mu ne onla mecburen baktırdım rahim ağzı açılmıştı, hemen ameliyata o bahsettiğim marjinal ters ama güven veren erkek doktorum ve yaklaşık 8 kişilik ekiple başladık,ben daha önce de spinal olmuştum ama bahsetmiştim belki çok kaygı yapınca en son dikişte uyanmıştım bunda tamamen bilincim açıktı hıc acı yoktu ama en başta böyle bı nefesim kesiliyormis gibi oldum (heyecandan sanırım) oksijen şeyi verdiler istemedim ama çok kustum afedersiniz kafamı yan dönderip en son 4 buçukta yemek yediğim için belki de anestezi etkisi , böyle yukarıdan aşağıya baskıyı hissediyor ama acı hissetmiyorsunuz teker teker ağlama seslerini duydum nasıl ağladım tahmin edersinizmini miniklerim ikisi de 2000 olmamış bile biri 1900 biri 1800 lerde kuvozdelermis Ama desteksiz nefes alıp veriyorlarmış sabah gorucem inşallah ...
Gece boyunca uyumadım solda serum sağda tansiyon cihazı takıliydi bı de biraz zaman geçince dikiş yeri acıdı ama katlanılmaz değildi , az önce ayağa kalktım bikac adım yürüdüm kızımda çok zor kalkmıştim bunda maşallah dedi ebe ağrı sızı çok hafif
Sütüm gelirse sahip verecekler, eşim 4 e kadar beklemiş dışarıda görmüş kızları çıkmadan da sormuş iyilermis
Ekip,ebe, doktor her şey çok iyiydi ordaki bı kız hariç sorularına o baygın halde cevap veremiyordum bı böyle azarlar gibi konuştu bende tabi bikac cevap verdim onun dışında saatte bir , yarım saate bir ebe geldi tansiyon notları aldı altımi değişti
Refakatçi eksikliğini hıc hissetmedim,az önce su içtim tam 11.40 gibi başladı 00.30 da bitmişti
Benden şimdilik bu kadar pozitif diyebilirim doğumuma bı de kızlarim hemencecik toparlanıp çıksa başka ne isterim
Bundan sonra duam sırası geldikçe bebeğini sağlıkla minimum acı ve siziyla sizlere...
Ha ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyormus bakın sabah 2400 görünen bebek 1980 küsur doğmuş
Duanızı esirgemeyin ben çok iyiyim ama kızlarımla buradan çıkınca tam olucam
Canım Allah yardımcın olsunSabah kalktım çamaşırımda kahve mi desem pembe mi desem kırmızı mı desem anlamadım leke vardı afedersiniz benim enfeksiyondan akıntım yeşil geliyordu ama bu öyle değil bir de büyük abdestim var gibi hissediyorum tuvalete çıktım ama gitmedi o his zaten kaç gündür çatı ağrısı çekiyordum çok korkuyorum ya daha çok erken 35+3 günlükkahvaltıdan sonra duş alıcam eşimle hastaneye gidicez inşallah nişan değildir gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?