2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah minik kızlara güç versin hemen seninle birlikte çıksınlar inşallah hastaneden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah

Bol bol yürü canım gaz çıkarmak için o minyatür bebekler öyle güzel büyür ki şaşıp kalırsın

Heyecandan uyuyamıyorum biliyor musun açımı bile hissetmiyorum eşim geliyor yolda inşallah beni de giydirip yürüterek götürsünler istiyorum

Bende heyecanla beklicem sizinkileri
En güzel heyecan bu heyecan işte ne mutlu sana şükürler olsun 3 kızını da kucaklayıp mis kokularını içine çekmek nasip olsun bi an önce sana canım o da çok yakında inşallah

Oy canlarim yaa buyuyup kocaman olacak o minikler ay cok duygulu ya Allah bir an once kavustursun canimmm

Yaa ağlatma beni daha fazla ne güzel kokuyolardir şimdi
Tam zamanında geldiler beraber gitceksiniz bence evede

Allahım verene kurban olurum onları yaa. Duymuştur tabiki annesini. Makineye bağlı olmamaları müthiş bişey. Maşallah sübhanallah

Canım sağlıkla büyüt inşallah bebişlerini . İnşallah en kısa sürede bebişlerinle evinize geçersiniz . Allah yardımcınız olsun canım

Sabah kalktım çamaşırımda kahve mi desem pembe mi desem kırmızı mı desem anlamadım leke vardı afedersiniz benim enfeksiyondan akıntım yeşil geliyordu ama bu öyle değil bir de büyük abdestim var gibi hissediyorum tuvalete çıktım ama gitmedi o his zaten kaç gündür çatı ağrısı çekiyordum çok korkuyorum ya daha çok erken 35+3 günlük kahvaltıdan sonra duş alıcam eşimle hastaneye gidicez inşallah nişan değildir gelen

Kuzumm bence ağır işler yapma, koltuk silme vs gibi
Yaaa ne güzel bi doğum hikayesi böyle, okudukça bi taraftan gozlerim doluyor bi taraftan sırıtıyorum insaallah hastaneden de birlikte ayrılırsınız, sen cok güçlü bir annesin kızların da öyle masallah size

Canım Allah yardımcın olsun bizede haber ver durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…