2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sakin ol canim belki de onemsiz biseydir icini ferah tut mutlaka haber ver

Devamı geldi mi canım şimdi nasılsın sancın var mı

Ay ben de burda doğumlar olunca çok korkmaya başladım haftaya cuma yardımcı alacam 2 tane dip bucak temizlilk için erken mi olur geç mi bilemiyorum ki ağda desen ne yapacağımı şaşırdım
Erken deme canim yap islerni bitir bebisler gercektn sabirsiz herseyin hazir olsun aklin kalmasn en azndan

Kusuyor mu sürekli? Kizimda yaşadık reflüyü ilk zamanlar kilo alımı iyiydi sonra düştü kilo alımı mamayı da reddetti. Gelişim.geriligi yaşamadık . Bebekliği boyle geçti ek gıdaya geçtiğinde pirinç tanesini yutamıyordu sonra bademcik ve geniz eti ameliyatı geçirdik cok.sukur sonra rahatladık.

Erken deme canim yap islerni bitir bebisler gercektn sabirsiz herseyin hazir olsun aklin kalmasn en azndan
Cuma günü geç olur mu onu kafaya taktım halılar yıkamacıda perdeler yıkanacak koltuklar yıkanacak cam silinecek mutfak dolabının içindekiler yıkanıp bir elden geçirilecek

Beslenme reddine tamamen mi çocuk bir şey yemiyor yoksa az mı ypyor

Annen ya da kv de den yardım almadan yapma bebeği de yorma canim.son zamanlarimiz artik sıkıntısız geçirelim.insallah

O minyatür bebeklerden bizdede vardı, kuzenimin. Şimdi 3 yaşındalar, 4 yaş kıyafeti giyiyorlar maşallah. Yaşıtlarını çoktaan geçtiler. Hemen toparlıyorlar, senin minişlerde öyle yapacak eminim ❤
Ay ben de burda doğumlar olunca çok korkmaya başladım haftaya cuma yardımcı alacam 2 tane dip bucak temizlilk için erken mi olur geç mi bilemiyorum ki ağda desen ne yapacağımı şaşırdım
bende 23ü için yardımcı çağıracaktım, dünden beri bebişlerin ne kadar sabırsız olduğunu görünce korkmaya başladım. Başka boş günü de yok, şaşırıp kaldım

Cuma günü geç olur mu onu kafaya taktım halılar yıkamacıda perdeler yıkanacak koltuklar yıkanacak cam silinecek mutfak dolabının içindekiler yıkanıp bir elden geçirilecek
Cuma iyi :) ben de 10 gün sonra ıcın plan yaptım ama ılerı bıle cekebılırım :)

Cok sukur sağlıklı geldiler sende sağlıklısin ilgili bir ekibe dusmussun cok.sukur. Allah in izniyle bebelerde toparlanirlar canim sen pozitif ol sütun bol olsunn

Kız panik oldum valla çanta vs hazırda dip bucak temizlik yapılsaydı iyiydi

Canım Allah yardımcın olsun bizede haber ver durumu
Doktora gidince haber vercem mutlaka canım
Sakin ol canim belki de onemsiz biseydir icini ferah tut mutlaka haber ver
İnşallah önemsiz bişeydir şuan çok küçük
Devamı geldi mi canım şimdi nasılsın sancın var mı
Devamı gelmedi onu takip ediyorum baskı hissim de gitti şükür kasılmalarımı takip edicem ama bi kafam da git diyor belki enfeksiyondandır çünkü enfeksiyonum hiç bitmedi

Kızlar sakin zamanda hepsini okuyacağım
Gözün aydın canım sağlıkla bebişlerinle eve gideceksin inşallah
Bende sürekli erteliyordum 1 mart sezaryen tarihim evi geçtim ağda yı bu hafta halletmem gerek diye düşünmeye başladım
Ev için de herkesi alamıyorsun pandemi dönemi anneler anca kendine bakıyor benim temizliğimi yapamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…