Sakin ol canim belki de onemsiz biseydir icini ferah tut mutlaka haber verSabah kalktım çamaşırımda kahve mi desem pembe mi desem kırmızı mı desem anlamadım leke vardı afedersiniz benim enfeksiyondan akıntım yeşil geliyordu ama bu öyle değil bir de büyük abdestim var gibi hissediyorum tuvalete çıktım ama gitmedi o his zaten kaç gündür çatı ağrısı çekiyordum çok korkuyorum ya daha çok erken 35+3 günlükkahvaltıdan sonra duş alıcam eşimle hastaneye gidicez inşallah nişan değildir gelen
Güzel haberlerini bekliyoruz cnmGünaydın kızlar. Bizim de bugün 12.10da randevu var. Nst ye gircem korkuom sancım falan cıkar die.
Devamı geldi mi canım şimdi nasılsın sancın var mıSabah kalktım çamaşırımda kahve mi desem pembe mi desem kırmızı mı desem anlamadım leke vardı afedersiniz benim enfeksiyondan akıntım yeşil geliyordu ama bu öyle değil bir de büyük abdestim var gibi hissediyorum tuvalete çıktım ama gitmedi o his zaten kaç gündür çatı ağrısı çekiyordum çok korkuyorum ya daha çok erken 35+3 günlükkahvaltıdan sonra duş alıcam eşimle hastaneye gidicez inşallah nişan değildir gelen
İnşallah canımGüzel haberlerle gel canım inş
İnşallah canımGünaydınnn ; korkma cnmmm hayırLı haberlerle gel
İnşallah cnmGüzel haberlerini bekliyoruz cnm
Erken deme canim yap islerni bitir bebisler gercektn sabirsiz herseyin hazir olsun aklin kalmasn en azndanAy ben de burda doğumlar olunca çok korkmaya başladım haftaya cuma yardımcı alacam 2 tane dip bucak temizlilk için erken mi olur geç mi bilemiyorum ki ağda desen ne yapacağımı şaşırdım
Kusuyor mu sürekli? Kizimda yaşadık reflüyü ilk zamanlar kilo alımı iyiydi sonra düştü kilo alımı mamayı da reddetti. Gelişim.geriligi yaşamadık . Bebekliği boyle geçti ek gıdaya geçtiğinde pirinç tanesini yutamıyordu sonra bademcik ve geniz eti ameliyatı geçirdik cok.sukur sonra rahatladık.Bnmki henuz bebek( 5.5 aylik. Bi gelisim geriligi yok suan ama olacak diye korkuyrm 2 ayliktan itibaren beslenmeyi reddetti. Kilo alimi dustu haliyle.. kac dr goturdum gastro alerji bisi yok dediler
.kusma yok gizli reflu olabilir mi diye kendimi paraladim hic biri onemsemedi olmaz dedi zorla bi gaviscon istedm 1 paket kullandim ama pek fayda da etmedi.
Cuma günü geç olur mu onu kafaya taktım halılar yıkamacıda perdeler yıkanacak koltuklar yıkanacak cam silinecek mutfak dolabının içindekiler yıkanıp bir elden geçirilecekErken deme canim yap islerni bitir bebisler gercektn sabirsiz herseyin hazir olsun aklin kalmasn en azndan
Beslenme reddine tamamen mi çocuk bir şey yemiyor yoksa az mı ypyorBnmki henuz bebek( 5.5 aylik. Bi gelisim geriligi yok suan ama olacak diye korkuyrm 2 ayliktan itibaren beslenmeyi reddetti. Kilo alimi dustu haliyle.. kac dr goturdum gastro alerji bisi yok dediler
.kusma yok gizli reflu olabilir mi diye kendimi paraladim hic biri onemsemedi olmaz dedi zorla bi gaviscon istedm 1 paket kullandim ama pek fayda da etmedi.
Annen ya da kv de den yardım almadan yapma bebeği de yorma canim.son zamanlarimiz artik sıkıntısız geçirelim.insallahAllah kolaylık versin
Eşim var eşimin ailesi ve benim ailemde burada çok yakın oturuyoruz. Perdeleri yıkamıştım 2 hafta önce falan. Halıları da yakın zamanda yıkatmıstık şuan sadece silinse yeter yani halı koltuk silinecek annem ben yaparım dedi de çalışıyor ona yük olmamak adına ben mi yapsam diyorum en azından koltukları ben silsem doğumu erken başlatırım diye de korkuyorum bir yandan. Mutfak dolaplarını inceden temizleyeceğim. Azdaha zaman geçsin diye diye çok sona kaldım sanırım. Ben de bunların hepsi nasıl olacak çok merak ediyorum stres oldum.
O minyatür bebeklerden bizdede vardı, kuzenimin. Şimdi 3 yaşındalar, 4 yaş kıyafeti giyiyorlar maşallah. Yaşıtlarını çoktaan geçtiler. Hemen toparlıyorlar, senin minişlerde öyle yapacak eminim ❤M Muallimezzz @ilknurrr22 @Pembeumutlar @history1985 @Sogancucugu Allah razı olsun canım kizcelerdarısı en güzel şekilde size olsun..yarım saat önce gidio gördüm yoğun bakımdan minicikler o kadar ufaklar ki şanki minyatür bebekler yine beni bı ağlama tuttu birine eğilip canım kızım annen burda dedim sanki duydu sabit duran eli kipirdadi makineye bağlı değiller doktor öğleden sonra 2/3 gibi gelirmiş o zaman konuşcam yarım saat sonra da süt sagmaya inicem
Benden şimdilik bu kadar olsun katı şeyler yemem için gazı çıkarmam lazımmış ama yok ki ve çok acıktım direni şimdi çıkardılar sonda duruyor hala
bende 23ü için yardımcı çağıracaktım, dünden beri bebişlerin ne kadar sabırsız olduğunu görünce korkmaya başladım. Başka boş günü de yok, şaşırıp kaldımAy ben de burda doğumlar olunca çok korkmaya başladım haftaya cuma yardımcı alacam 2 tane dip bucak temizlilk için erken mi olur geç mi bilemiyorum ki ağda desen ne yapacağımı şaşırdım
Cuma iyi :) ben de 10 gün sonra ıcın plan yaptım ama ılerı bıle cekebılırım :)Cuma günü geç olur mu onu kafaya taktım halılar yıkamacıda perdeler yıkanacak koltuklar yıkanacak cam silinecek mutfak dolabının içindekiler yıkanıp bir elden geçirilecek
Cok sukur sağlıklı geldiler sende sağlıklısin ilgili bir ekibe dusmussun cok.sukur. Allah in izniyle bebelerde toparlanirlar canim sen pozitif ol sütun bol olsunnOyyy canım bende bu kez canlı canlı hissettiğim için çok ağladım o cılız ağlama sesi dünyanın en güzel sesi
Burdan birlikte hep birlikte çıkarsam dünyanın en mutlu annesi de ben olurumçok mimik doğdular toparlayacaklar inşallah
Bence olmaz bu hafta butn islerni hallet bende hepsini halledicem insallah bu haftaCuma günü geç olur mu onu kafaya taktım halılar yıkamacıda perdeler yıkanacak koltuklar yıkanacak cam silinecek mutfak dolabının içindekiler yıkanıp bir elden geçirilecek
Saba güveniyorum da bu ikizlere güvenmiyorumCuma iyi :) ben de 10 gün sonra ıcın plan yaptım ama ılerı bıle cekebılırım :)
Kız panik oldum valla çanta vs hazırda dip bucak temizlik yapılsaydı iyiydiO minyatür bebeklerden bizdede vardı, kuzenimin. Şimdi 3 yaşındalar, 4 yaş kıyafeti giyiyorlar maşallah. Yaşıtlarını çoktaan geçtiler. Hemen toparlıyorlar, senin minişlerde öyle yapacak eminim ❤
bende 23ü için yardımcı çağıracaktım, dünden beri bebişlerin ne kadar sabırsız olduğunu görünce korkmaya başladım. Başka boş günü de yok, şaşırıp kaldım
Nasipse bu cuma ev mis olacakBence olmaz bu hafta butn islerni hallet bende hepsini halledicem insallah bu hafta
Doktora gidince haber vercem mutlaka canımCanım Allah yardımcın olsunbizede haber ver durumu
İnşallah önemsiz bişeydir şuan çok küçükSakin ol canim belki de onemsiz biseydir icini ferah tut mutlaka haber ver
Devamı gelmedi onu takip ediyorum baskı hissim de gitti şükür kasılmalarımı takip edicem ama bi kafam da git diyor belki enfeksiyondandır çünkü enfeksiyonum hiç bitmediDevamı geldi mi canım şimdi nasılsın sancın var mı
Gözün aydın canımKızlar sakin zamanda hepsini okuyacağım
Bende sürekli erteliyordum 1 mart sezaryen tarihim evi geçtim ağda yı bu hafta halletmem gerek diye düşünmeye başladımAy ben de burda doğumlar olunca çok korkmaya başladım haftaya cuma yardımcı alacam 2 tane dip bucak temizlilk için erken mi olur geç mi bilemiyorum ki ağda desen ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?