2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız panik oldum valla çanta vs hazırda dip bucak temizlik yapılsaydı iyiydi
Bebeğin hazırdı, bende dün gece kendi çantamı hazırladım ayy valla bende bilemedim, kendim yavaş yavaş birazını yapsam mı acaba diyorum? Daha kuaför işleri de var

Canım ben pencereleri bile silmiştim bu hafta . Ama yağmur hepsini mahvetti yine .silmeyeceğim artık kalsın böyle . Bence kendini koltuk silecek kadar yorma . Hiç gerek yok . Bırak kalsın şimdilik . Bende halıları yıkamaya vermiştim onlar geldi . Yarın süpürüp silip onları sericez sadece .Daha da bişey yapamam artık doğuma kadar .günlük şeyler sadece

Valla kuzu bildik 2 kişi var onlar gelecek bu evin temizliğine anca

Ay ben de burda doğumlar olunca çok korkmaya başladım haftaya cuma yardımcı alacam 2 tane dip bucak temizlilk için erken mi olur geç mi bilemiyorum ki ağda desen ne yapacağımı şaşırdım
Çekebilirsen one çek canim ikizler sabırsızlanıp gelmeden. Temizlik yapacak durumda değilim eşimle en son yaptık üstünden bahar temizliği olur.artik doğumdan sonra bebek biraz toparlanır.

Bebeğin hazırdı, bende dün gece kendi çantamı hazırladım ayy valla bende bilemedim, kendim yavaş yavaş birazını yapsam mı acaba diyorum? Daha kuaför işleri de var
Kuaför işi zaten tam bir muamma hayır planlı programlı olsa sıkıntı değil ama kontrole diye gidip doğup geliyor millet sancı hissetmiyor nst de çıkıyor arkasına bir açılma hop doğum

Ben ara ara giriyorum artık buraya pek vaktim olmuyor, doğuma az kaldı diye bi içe dönüş yaşıyorum heralde kendi kendime ama dualarım hepinizle her zaman Atart ın mesajlarını görünce o kadar duygulandım ki allahım vaktinde hepimizd nasip etsin

Kuaför işi zaten tam bir muamma hayır planlı programlı olsa sıkıntı değil ama kontrole diye gidip doğup geliyor millet sancı hissetmiyor nst de çıkıyor arkasına bir açılma hop doğum
Dün gece o heyecanla eşimi de uyutmadım. Her kontrole çantalarımızı da götürelim dedim. Benimle o kalacağı için çantanın tüm detaylarını anlattım Gerçekten hiç belli olmaz minnoşların ne yapacağı bence bu hafta kuaförü halledelim

Arkadaşım sağlıkla büyüt inşallah . Desteksiz nefes alıp vermeleri muhteşem . Kuzenimin bebeği 6 aylık doğdu 900g dı. Şimdi kocaman yakışıklı göbekli bir erkek. İnşallah Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip eder

Ben de kararsizim.23 şubat ya randevum doktor net tarih verirse mi ağdaya gitsem.vermeden mi gitsem bilemedim. Şimdi gitsem erken. Sancılarım da oluyor haftaya net gireceğim

Noluyo kızlar durun dünki şoku atlamadik haber ver hastaneden gelince inşallah durur biraz daha
Cuma günü geç olur mu onu kafaya taktım halılar yıkamacıda perdeler yıkanacak koltuklar yıkanacak cam silinecek mutfak dolabının içindekiler yıkanıp bir elden geçirilecek
Ben dün hallettim annemle çok şükür temizlik işini 2 gün önce mutfak dolaplarını komple içindekileri makineye atıp yikadim içlerini dışlarını sildim yerleştirdim eşimin dolabını kendi dolabımi oğlumun dolabinida önceden halletmistim dunde camlar perdeler kapılar tuvalet gardrop üstleri bazalarin dolapların altlarını hep hallettik bi koltuklar silinmedi artık onlarda kalsın yapacak bisey yok en çok işi annem yaptı ama ben çok yoruldum dün bide dogumlar olunca çok korktum çokta ağrım vardı daha biseye dokunmam

Gözun aydın :) ck guzell dewammkee :)

Cok şükür sağlıkla büyüsünler insallah

Ay bende korkuyorm valla cnki bu hafta balkonum kapancak camcilar gelip cam takicak yatak odama yeni perde almistm smdi o geldi tulu makinaya attim yikaniyor camini sileyim esim evdeyken taktirayim balkon boyaniyor bi yandan suan halilarm temiz allahtan ekimde serdim yikamadan gelmisti bende bu hafta bi elden geciricem dolaplari fln mutfak dolap iclerini camlar takilirsa insallah cumaya kdr hafta sonuda esime sil supur toz al yerles kaliyor carsamba randevum var pazartesi vya salida agdaya giderim insallah

Ay ben de burda doğumlar olunca çok korkmaya başladım haftaya cuma yardımcı alacam 2 tane dip bucak temizlilk için erken mi olur geç mi bilemiyorum ki ağda desen ne yapacağımı şaşırdım
Ben salıya 37+ lara giriyorum. Cumaya alcam yardımcıları... O zamana kadar doğmaz diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…