Bebeğin hazırdı, bende dün gece kendi çantamı hazırladımKız panik oldum valla çanta vs hazırda dip bucak temizlik yapılsaydı iyiydi
Canım ben pencereleri bile silmiştim bu hafta . Ama yağmur hepsini mahvetti yine .silmeyeceğim artık kalsın böyle . Bence kendini koltuk silecek kadar yorma . Hiç gerek yok . Bırak kalsın şimdilik . Bende halıları yıkamaya vermiştim onlar geldi . Yarın süpürüp silip onları sericez sadece .Daha da bişey yapamam artık doğuma kadar .günlük şeyler sadeceAllah kolaylık versin
Eşim var eşimin ailesi ve benim ailemde burada çok yakın oturuyoruz. Perdeleri yıkamıştım 2 hafta önce falan. Halıları da yakın zamanda yıkatmıstık şuan sadece silinse yeter yani halı koltuk silinecek annem ben yaparım dedi de çalışıyor ona yük olmamak adına ben mi yapsam diyorum en azından koltukları ben silsem doğumu erken başlatırım diye de korkuyorum bir yandan. Mutfak dolaplarını inceden temizleyeceğim. Azdaha zaman geçsin diye diye çok sona kaldım sanırım. Ben de bunların hepsi nasıl olacak çok merak ediyorum stres oldum.
Valla kuzu bildik 2 kişi var onlar gelecek bu evin temizliğine ancaGözün aydın canımsağlıkla bebişlerinle eve gideceksin inşallah
Bende sürekli erteliyordum 1 mart sezaryen tarihim evi geçtim ağda yı bu hafta halletmem gerek diye düşünmeye başladım
Ev için de herkesi alamıyorsun pandemi dönemi anneler anca kendine bakıyor benim temizliğimi yapamazlar
Çekebilirsen one çek canim ikizler sabırsızlanıp gelmeden. Temizlik yapacak durumda değilim eşimle en son yaptık üstünden bahar temizliği olur.artik doğumdan sonra bebek biraz toparlanır.Ay ben de burda doğumlar olunca çok korkmaya başladım haftaya cuma yardımcı alacam 2 tane dip bucak temizlilk için erken mi olur geç mi bilemiyorum ki ağda desen ne yapacağımı şaşırdım
Kuaför işi zaten tam bir muamma hayır planlı programlı olsa sıkıntı değil ama kontrole diye gidip doğup geliyor milletBebeğin hazırdı, bende dün gece kendi çantamı hazırladımayy valla bende bilemedim, kendim yavaş yavaş birazını yapsam mı acaba diyorum? Daha kuaför işleri de var
Valla gözüm korktu canım kadınları aradım da cuma müsait ler bakalım nasip artıkÇekebilirsen one çek canim ikizler sabırsızlanıp gelmeden. Temizlik yapacak durumda değilim eşimle en son yaptık üstünden bahar temizliği olur.artik doğumdan sonra bebek biraz toparlanır.
Dün gece o heyecanla eşimi de uyutmadım. Her kontrole çantalarımızı da götürelim dedim. Benimle o kalacağı için çantanın tüm detaylarını anlattımKuaför işi zaten tam bir muamma hayır planlı programlı olsa sıkıntı değil ama kontrole diye gidip doğup geliyor milletsancı hissetmiyor nst de çıkıyor arkasına bir açılma hop doğum
Arkadaşım sağlıkla büyüt inşallah . Desteksiz nefes alıp vermeleri muhteşem . Kuzenimin bebeği 6 aylık doğdu 900g dı. Şimdi kocaman yakışıklı göbekli bir erkek. İnşallah Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip ederKızlar iyi niyetinizi duanızı enerjinizi o kadar iyi hissettim ki hepiniz şag olun dilerim sizde sağlıcakla kavuşun
Şimdi part 2 anlatayım
Everest, Ağrı,Alp dağları gibi sıralı sancı dalgaları çıktı ki hıc hissetmedim, sonra biliyorsunuz benim fobiyi alttan muayene
Neyse spektrum mu ne onla mecburen baktırdım rahim ağzı açılmıştı, hemen ameliyata o bahsettiğim marjinal ters ama güven veren erkek doktorum ve yaklaşık 8 kişilik ekiple başladık,ben daha önce de spinal olmuştum ama bahsetmiştim belki çok kaygı yapınca en son dikişte uyanmıştım bunda tamamen bilincim açıktı hıc acı yoktu ama en başta böyle bı nefesim kesiliyormis gibi oldum (heyecandan sanırım) oksijen şeyi verdiler istemedim ama çok kustum afedersiniz kafamı yan dönderip en son 4 buçukta yemek yediğim için belki de anestezi etkisi , böyle yukarıdan aşağıya baskıyı hissediyor ama acı hissetmiyorsunuz teker teker ağlama seslerini duydum nasıl ağladım tahmin edersinizmini miniklerim ikisi de 2000 olmamış bile biri 1900 biri 1800 lerde kuvozdelermis Ama desteksiz nefes alıp veriyorlarmış sabah gorucem inşallah ...
Gece boyunca uyumadım solda serum sağda tansiyon cihazı takıliydi bı de biraz zaman geçince dikiş yeri acıdı ama katlanılmaz değildi , az önce ayağa kalktım bikac adım yürüdüm kızımda çok zor kalkmıştim bunda maşallah dedi ebe ağrı sızı çok hafif
Sütüm gelirse sahip verecekler, eşim 4 e kadar beklemiş dışarıda görmüş kızları çıkmadan da sormuş iyilermis
Ekip,ebe, doktor her şey çok iyiydi ordaki bı kız hariç sorularına o baygın halde cevap veremiyordum bı böyle azarlar gibi konuştu bende tabi bikac cevap verdim onun dışında saatte bir , yarım saate bir ebe geldi tansiyon notları aldı altımi değişti
Refakatçi eksikliğini hıc hissetmedim,az önce su içtim tam 11.40 gibi başladı 00.30 da bitmişti
Benden şimdilik bu kadar pozitif diyebilirim doğumuma bı de kızlarim hemencecik toparlanıp çıksa başka ne isterim
Bundan sonra duam sırası geldikçe bebeğini sağlıkla minimum acı ve siziyla sizlere...
Ha ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyormus bakın sabah 2400 görünen bebek 1980 küsur doğmuş
Duanızı esirgemeyin ben çok iyiyim ama kızlarımla buradan çıkınca tam olucam
Ben de kararsizim.23 şubat ya randevum doktor net tarih verirse mi ağdaya gitsem.vermeden mi gitsem bilemedim. Şimdi gitsem erken. Sancılarım da oluyor haftaya net gireceğimKuaför işi zaten tam bir muamma hayır planlı programlı olsa sıkıntı değil ama kontrole diye gidip doğup geliyor milletsancı hissetmiyor nst de çıkıyor arkasına bir açılma hop doğum
Canım sen Bi an önce işlerini hallet. Senın ikiz bideKuaför işi zaten tam bir muamma hayır planlı programlı olsa sıkıntı değil ama kontrole diye gidip doğup geliyor milletsancı hissetmiyor nst de çıkıyor arkasına bir açılma hop doğum
Noluyo kızlar durun dünki şoku atlamadik haber ver hastaneden gelince inşallah durur biraz dahaSabah kalktım çamaşırımda kahve mi desem pembe mi desem kırmızı mı desem anlamadım leke vardı afedersiniz benim enfeksiyondan akıntım yeşil geliyordu ama bu öyle değil bir de büyük abdestim var gibi hissediyorum tuvalete çıktım ama gitmedi o his zaten kaç gündür çatı ağrısı çekiyordum çok korkuyorum ya daha çok erken 35+3 günlükkahvaltıdan sonra duş alıcam eşimle hastaneye gidicez inşallah nişan değildir gelen
Ben dün hallettim annemle çok şükür temizlik işini 2 gün önce mutfak dolaplarını komple içindekileri makineye atıp yikadim içlerini dışlarını sildim yerleştirdim eşimin dolabını kendi dolabımi oğlumun dolabinida önceden halletmistim dunde camlar perdeler kapılar tuvalet gardrop üstleri bazalarin dolapların altlarını hep hallettik bi koltuklar silinmedi artık onlarda kalsın yapacak bisey yok en çok işi annem yaptı ama ben çok yoruldum dün bide dogumlar olunca çok korktum çokta ağrım vardı daha biseye dokunmamCuma günü geç olur mu onu kafaya taktım halılar yıkamacıda perdeler yıkanacak koltuklar yıkanacak cam silinecek mutfak dolabının içindekiler yıkanıp bir elden geçirilecek
Gözun aydın :) ck guzell dewammkee :)Kızlar çıktım Dr dan. 47 cm 2550 gr olmus bnm tospiğimnst güzel sancınız yok dedi. Baş aşağı pozisyonda. 37de çatı muanesi. Normal mi istio sun dedi bende evet mümkün olursa dedim. Bidaha ki randevu 27 şubat 36 haftalık olunca.
Gözün aydın canım maşallah bebisineKızlar çıktım Dr dan. 47 cm 2550 gr olmus bnm tospiğimnst güzel sancınız yok dedi. Baş aşağı pozisyonda. 37de çatı muanesi. Normal mi istio sun dedi bende evet mümkün olursa dedim. Bidaha ki randevu 27 şubat 36 haftalık olunca.
Cok şükürKızlar iyi niyetinizi duanızı enerjinizi o kadar iyi hissettim ki hepiniz şag olun dilerim sizde sağlıcakla kavuşun
Şimdi part 2 anlatayım
Everest, Ağrı,Alp dağları gibi sıralı sancı dalgaları çıktı ki hıc hissetmedim, sonra biliyorsunuz benim fobiyi alttan muayene
Neyse spektrum mu ne onla mecburen baktırdım rahim ağzı açılmıştı, hemen ameliyata o bahsettiğim marjinal ters ama güven veren erkek doktorum ve yaklaşık 8 kişilik ekiple başladık,ben daha önce de spinal olmuştum ama bahsetmiştim belki çok kaygı yapınca en son dikişte uyanmıştım bunda tamamen bilincim açıktı hıc acı yoktu ama en başta böyle bı nefesim kesiliyormis gibi oldum (heyecandan sanırım) oksijen şeyi verdiler istemedim ama çok kustum afedersiniz kafamı yan dönderip en son 4 buçukta yemek yediğim için belki de anestezi etkisi , böyle yukarıdan aşağıya baskıyı hissediyor ama acı hissetmiyorsunuz teker teker ağlama seslerini duydum nasıl ağladım tahmin edersinizmini miniklerim ikisi de 2000 olmamış bile biri 1900 biri 1800 lerde kuvozdelermis Ama desteksiz nefes alıp veriyorlarmış sabah gorucem inşallah ...
Gece boyunca uyumadım solda serum sağda tansiyon cihazı takıliydi bı de biraz zaman geçince dikiş yeri acıdı ama katlanılmaz değildi , az önce ayağa kalktım bikac adım yürüdüm kızımda çok zor kalkmıştim bunda maşallah dedi ebe ağrı sızı çok hafif
Sütüm gelirse sahip verecekler, eşim 4 e kadar beklemiş dışarıda görmüş kızları çıkmadan da sormuş iyilermis
Ekip,ebe, doktor her şey çok iyiydi ordaki bı kız hariç sorularına o baygın halde cevap veremiyordum bı böyle azarlar gibi konuştu bende tabi bikac cevap verdim onun dışında saatte bir , yarım saate bir ebe geldi tansiyon notları aldı altımi değişti
Refakatçi eksikliğini hıc hissetmedim,az önce su içtim tam 11.40 gibi başladı 00.30 da bitmişti
Benden şimdilik bu kadar pozitif diyebilirim doğumuma bı de kızlarim hemencecik toparlanıp çıksa başka ne isterim
Bundan sonra duam sırası geldikçe bebeğini sağlıkla minimum acı ve siziyla sizlere...
Ha ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyormus bakın sabah 2400 görünen bebek 1980 küsur doğmuş
Duanızı esirgemeyin ben çok iyiyim ama kızlarımla buradan çıkınca tam olucam
İnşallah hepimizinkiCok şükürsağlıkla büyüsünler insallah
Ben salıya 37+ lara giriyorum. Cumaya alcam yardımcıları... O zamana kadar doğmaz diye umut ediyorumAy ben de burda doğumlar olunca çok korkmaya başladım haftaya cuma yardımcı alacam 2 tane dip bucak temizlilk için erken mi olur geç mi bilemiyorum ki ağda desen ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?