2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuaför işi zaten tam bir muamma hayır planlı programlı olsa sıkıntı değil ama kontrole diye gidip doğup geliyor millet sancı hissetmiyor nst de çıkıyor arkasına bir açılma hop doğum
Ben 2 gün önce hallettim, baktım ki 3 hafta bekletti bebiş artık jilete kuvvet ... Çok zordu çünkü ağda

Korkma canım sakın haftan iyi bende bugün 35 hafta oldum ama Çarşamba alttan muahane olucam erken doğum riski var normalde 37 38 çatı yapacaktı bizim topic bebişleri çok sabırsız haberdar et mutlaka bizi

MaşALLAH bir risk olsaydı ultrosonda kesin görürdü herşey gönlünce olsun

Merhabalar 36+2 den selam kontrolden geldik nst de sancim çıktı kafasi kac haftadır aşağıda wc den zor kalkıyorum dedim ağrıdan 2.800 olmuş suyumuz hala az sevide 2 aydır iyi dayandı dedi 25 şubat doğum olabilir dayanırsa 1 mart hala belirsizlik içindeyiz sudan kaynaklı su gelmezse hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah

Kuaför işi zaten tam bir muamma hayır planlı programlı olsa sıkıntı değil ama kontrole diye gidip doğup geliyor millet sancı hissetmiyor nst de çıkıyor arkasına bir açılma hop doğum
Evet o ben hayatımın en heyecanlı sürprizli ve bol Duygu geçişli bı günü oldu damga vurdu hele doğum anı o sürede yaşadığım hissettiğim her şey

Evet o ben hayatımın en heyecanlı sürprizli ve bol Duygu geçişli bı günü oldu damga vurdu hele doğum anı o sürede yaşadığım hissettiğim her şey
Bunları bi yere yazsana canım insan sonradan bazı şeyleri unutuyor. Hatıra kalsın bebelere

Ben de kararsizim.23 şubat ya randevum doktor net tarih verirse mi ağdaya gitsem.vermeden mi gitsem bilemedim. Şimdi gitsem erken. Sancılarım da oluyor haftaya net gireceğim

Çok sıcak güncel yaşadığın tecrübeye göre tarih veremeden git derim canım eğer senin de benim gibi bı aya ancak çıkıyorsa zaten idare eder,hamileliklerimde bacak, koltuk altı neredeyse çıkmazken özel bölge depara koşuyor , onlar da bebeklerin hayrına besleniyor şanki

Atart canımm çok geçmiş olsunn miniklerin çok daha iyi olacaklar inşallahh güzel bi doğum olmasına çok sevindimm.. Evinize birlikte gidersiniz umarım

Maşallah bana böyle yaşanmış güzel hikayelerle gelin masallah onlara darısı bizimkilere

Valla kuzu bildik 2 kişi var onlar gelecek bu evin temizliğine anca
Ayyy ne güzel bana gelen abla memleketine gitti eşi de emekli olmuş ne zaman sıkılırsa o zaman geleceklermiş
En korktuğum arkadaşım da muayene diye gidip doğurup gelmişti giderken de güne gider gibi süslenip püslenip altın inci takıp gitmiş doktor görünce düğüne mi gidicen diyip doğuma almıştı
Benim de ayda 1e yetiyordu. Hamilelikte koltuk altı ve bacak uyuyor ama paket saçımdan hızlı uzuyor göremiyorum da ne durumda olduğunu bu hafta hemencecik halletmek lazım. Bebekler nasıl . Görmeye gittin mi tekrar

Büyüyor minişin :) herşeyin yolunda olmasına sevindim

Mucize resmen Hollanda da yaşayan arkadaşımın eş kuzeni de 26 haftalık 500 Gr evet şaka gibi yarım kilo doğurmuş şuan 6 7 aylık normal bebek büyüklüğunde ne güzel senin kuzen bebeği de bana güç verdi

Kız sen her gün temizlik yapıyorum diyosun bitiremedin bi
Suyu az mıydı sınırda mıydı geçen hafta benimde öyle doktor azalmış ama çokta değil haftaya tekrar bakılsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…