Ay evet ya vallahi biktim evde bi tane oglan var koca desen oglandan kalir yani yok her aksam bi çerez cips faslimz var hergun supuruyorm su evi toz al sil ertesi gune yine ayni bide heran bisey olur die cok pimpirikleştim bu aralar hergun toz aliyorm
Benim de kontrol vardı bugün, 35.haftayı bitiriyorum bebek 2775 gr olmuş, ilk defa nst ye bağlandım 10 dk sürmedi. Her şey normal sadece başı yukarda hala.
3 gün önce baya kötüydüm, parmaklarım feci şişti. Annem de idrarda protein kaçağı olmuş bana hamileliğin de. O yüzden preeklampsi den şüphelenip panik oldum. Bugün tahlil verdim bakalım pztesi çıkar sonuç. Tansiyonum 11/8lerde. Bu ara takip etmekte fayda var..
Bu arada annemlerin korona olduğunu öğrendik dün akşam.. Ankarada lar, ama doğuma gelebilir mi bilmiyorum kötü denk geldi :/ burada atlatan arkadaşlar vitamin/takviye ne kullanmıştınız?
Ay evet ya vallahi biktim evde bi tane oglan var koca desen oglandan kalir yani yok her aksam bi çerez cips faslimz var hergun supuruyorm su evi toz al sil ertesi gune yine ayni bide heran bisey olur die cok pimpirikleştim bu aralar hergun toz aliyorm
Ben perşembe gitcem haftada 1e dustu ya benimki nasıl azaliyo bende anlamadım ki bende çok su içerim hamilelik dışında da bu saate kadar 5 6 bardak icmisimdir
Ben perşembe gitcem haftada 1e dustu ya benimki nasıl azaliyo bende anlamadım ki bende çok su içerim hamilelik dışında da bu saate kadar 5 6 bardak icmisimdir
Bende buyuk temizlik yapali hemen hemen 1 aya yakin oldu perdeler fln yikanmisti bide bgun attim makinaya cok fazla is yok cam takilcak o beni oyaliyor 15 gun oldu siprs vereli aradan ciksa temizlik 4 5 saatlik is
Merhaba sevgili anneler. Forumun çok eski üyesiyim bu gebeliğimde pek fırsat bulamadım hem iş hem çocuk hem ev işleri. Artık son haftalar heyecan sardı. Doğumu olan annelerimiz olmuş tebrik ederim. Darısı diğer bekleyen annelerimizin başına. Ben de 2.kez anne oluyorum:) ilk doğumum sezaryan olmuştu. Sezaryan sonrası vajinal doğum deneyeceğiz eğer koşullarımız uygun olursa bakalım. Benim durumumda olan anneler var mı acaba bu deneyimi yaşayan
Benim de kontrol vardı bugün, 35.haftayı bitiriyorum bebek 2775 gr olmuş, ilk defa nst ye bağlandım 10 dk sürmedi. Her şey normal sadece başı yukarda hala.
3 gün önce baya kötüydüm, parmaklarım feci şişti. Annem de idrarda protein kaçağı olmuş bana hamileliğin de. O yüzden preeklampsi den şüphelenip panik oldum. Bugün tahlil verdim bakalım pztesi çıkar sonuç. Tansiyonum 11/8lerde. Bu ara takip etmekte fayda var..
Bu arada annemlerin korona olduğunu öğrendik dün akşam.. Ankarada lar, ama doğuma gelebilir mi bilmiyorum kötü denk geldi :/ burada atlatan arkadaşlar vitamin/takviye ne kullanmıştınız?
Geçmiş olsun cnm.. Biz eşimle corona olduk d vitamini damla olarak aldık. C vitamini olarak bol limon portakal greyfurt kivi mandalina yedik. Bol su. Kemik suyuna çorba da iyi geldi bize. Ayrıca ıhlamur, zencefil içtik. Eşim kekik çayı içti ki kekik çayı çok ii gelio. Biraz iştahsızlık oluo ama zorla da olsa alsınlar bunları.
Noluyo kızlar durun dünki şoku atlamadik haber ver hastaneden gelince inşallah durur biraz daha
Ben dün hallettim annemle çok şükür temizlik işini 2 gün önce mutfak dolaplarını komple içindekileri makineye atıp yikadim içlerini dışlarını sildim yerleştirdim eşimin dolabını kendi dolabımi oğlumun dolabinida önceden halletmistim dunde camlar perdeler kapılar tuvalet gardrop üstleri bazalarin dolapların altlarını hep hallettik bi koltuklar silinmedi artık onlarda kalsın yapacak bisey yok en çok işi annem yaptı ama ben çok yoruldum dün bide dogumlar olunca çok korktum çokta ağrım vardı daha biseye dokunmam
Korkma canım sakın haftan iyi bende bugün 35 hafta oldum ama Çarşamba alttan muahane olucam erken doğum riski var normalde 37 38 çatı yapacaktı bizim topic bebişleri çok sabırsız haberdar et mutlaka bizi
Bugün gidicem akşama doğru hem durumuma bakıyorum hemde bir yandan işlerimi halletmeye çalışıyorum belki gidersem doğum olursa rezil olmayım çocuğun kıyafetlerini yıkıycam hemen kızı uyuttuktan sonra. Duşumu aldım tüylerimi falan temizledim kasılmalarımı kontrol ediyorum hakkımızda hayırlısı artık gelirse de yapacak bişey yok sağ salim gelsinler
Doğum yapan arkadaslar Rabbim Size bağşlasnn Sağlıkla darısı bize inşallah dün bende Çok yorldm sil süpr iki odanın perdeleri yıkandı baklm suanlık daha erken diye düşünyorm ada için Hastane çantamı felan Hazrlarm Haftaya Kontrolden snra ne yapacgma iyice karar vericm İnşaAllahh
Ben de muayeneden çıktım. Nst'de sancı yok. Bebeğim yine 10 gün önden gidiyor boyu 50 cm olmuş, kilo 3150.
Çatı muayenesi de yaptı doktor normal doğuma uygunmuşum, rahim ağzı yumuşamış dedi, çok az da açıklık varmış ama anlamlı bir açılma yok dedi. Bebek aşağıya inmiş, 40'ı beklemez 38'de gelir dedi bakalım
Ben de muayeneden çıktım. Nst'de sancı yok. Bebeğim yine 10 gün önden gidiyor boyu 50 cm olmuş, kilo 3150.
Çatı muayenesi de yaptı doktor normal doğuma uygunmuşum, rahim ağzı yumuşamış dedi, çok az da açıklık varmış ama anlamlı bir açılma yok dedi. Bebek aşağıya inmiş, 40'ı beklemez 38'de gelir dedi bakalım