2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen ızulunce o da uzulur anası :) duygusal olarak o yuzden üzme canını
Oy kıyamam ben ya üzülmesin Çok haklısın 9 ay boyunca hiç bu kadar sinirlenip üzülmemiştim biraz da hassaslaştık son zamanlarda sanırım.
Sakin ol arkadaşım anlık yükseldi diye bişiy olmaz bence. Dikkat et kendine. Şu an en önemlisi bebeğin boşvereceğiz herşeye
İnşallah gerçekten üzüldüm etkilenirse diye. Nasıl kasılmışım anlatamam kollarım bacaklarım bile ağrıdı haklısın hiçbirşey bebeğimizden önemli değil.

Kimse bana kızmasın ama soracam.
çatı muayenesi ağrıtıyor mu
Bana geçen hafta yaptı, ben ne ara yaptığını bile tam anlamadım, bitti dedi bir grup insan var, ya canları çok tatlı, ya korkutmayı seviyorlar ya da gerçekten bu işlemleri yapan kişiye göre acı durumu değişiyor.

Ben daha önce kürtaj olmuştum herkes abarta abarta anlatmış, ben en ufak bir ağrı hissetmedim, yine dış gebelik iğnesi var metotreksat diye, herkes yazmış yok bağırdım yok felç oldum vs ben onu da hissetmedim. Ya gerçekten iyi hemşirelere doktorlara denk geldim ya da bende bi sıkıntı var

Bende 36. Haftayı gorurmuyum bilmiyorum çok şükür hepimiz 34. Haftayı geçtik bundan sonra az bir yardımla tüm yavrularımız sapasağlam olacak güzel düşünmeye çalış

Yukarda Bi arkadas demişti ya çatı muanesinden sonra suyu vs geliyormus die. Ya öyle olursa gelirse 37de falan aklımda deli sorular
Tetikliyor Muş doğumu ama kişiden kişiye çok değişiyor geçen cuma yapacak ti doktorum çok aşağıda olduğu için ama tetikler dedi Çarşamba en geç cuma yapalım progestan fitil yazdı sanırsam çoğu kişiyi tetikliyor

Sen durumunu anlat randevu bulamiyorm size diye kendi gun veriri eger vermezse sen zaten sanciyla gidiyorsun hastaneye mecbur seni sezeryana alir acilden giris yaparsan

Bencede bir korkutucu grup var. Ben de rahim filminde çok korkmuştum öyle bi anlattılar ki eyvah eyvah dedim. Sonra film çekildi bumuymuş dedim hatta 2 kez çekilmişti.
Herkesin ağrı eşiği farklı ı yüzden çok da dinlememek lazım sanırım

Yukarda Bi arkadas demişti ya çatı muanesinden sonra suyu vs geliyormus die. Ya öyle olursa gelirse 37de falan aklımda deli sorular
Yok ya o bence denk gelmistir ben ilk hamileligmde dogum basliyana kdr 41. Haftama kdr hic cati muayanesi olmadim sanci ile gidince oldum 3 defa ve su flnda gelmedi hic keske bunda yasasam oyle seyleri su gelse dogum baslasa 38 de ama nerdeee ben hazirim agdamada gittim bgun bir ev temizligi kaldi artik simdi de gelmezz

Gaza geldim. Ben doktora gidiyorum

Kızlar tecrübelerime dayanarak söylüyorum çatı muayenesinde acıdım diyen sebebi kendinde arasın. Çünkü kasılmakla alakalı bir durum. O esnada derin nefes alıp verir kaslarınızı gevşek bırakırsanız anlamazsınız bile. Ben o kadar korkarak oldum ki çığlığım koridorlardan duyuldu doktorum kalk bitti dedi ben şok hani acıyacaktı dedim senin yüzünden dışarıdaki hastalarım da korktu dedi

M Muallimezzz gittim gördüm büyüğü yarım saate kadar servise çıkıyor birlikte olucaz artık.. diğeri de çok iyi ama ya yarın ya öbür gün gelecek o da hastane takımlarını istediler benden de kıyafet falan,, çok çok çok ağladım ordaki herkes çok duygulandı haber bekliyorum

Şükürler olsun Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun bizde hemen evimize dönelim

Ben 3 kez oldum canim 3 gun icinde acikliga bakildi acilma olmasina ragmen su gelme olmadi oyle bi risk olsa yapamazlar icini ferah tut

Vallahi gozlerim doldu ne diyecegimi bilmiyorum

Oyyy maşallah ya çok şükür geliyor kızın inşallah yarın diğer kızın da yanında olur annesi çok sevindim

Maşallah canım çok güzel bir haber bu

Bende 36. Haftayı gorurmuyum bilmiyorum çok şükür hepimiz 34. Haftayı geçtik bundan sonra az bir yardımla tüm yavrularımız sapasağlam olacak güzel düşünmeye çalış
Artık saldım gitti vallahi rabbime emanetler zaten yarın kontrol var biraz da olsa bişeyler netleşir

Sen durumunu anlat randevu bulamiyorm size diye kendi gun veriri eger vermezse sen zaten sanciyla gidiyorsun hastaneye mecbur seni sezeryana alir acilden giris yaparsan
Öyle yapıcam canım insiyatifine kalmış canı isterse verir diye düşünüyorum istemezse de sancım gelince gidcem ve artık bekletmemelerini söylicem sonuç olarak sezaryen olacam ve sancı boşuna çekmiş oluyorum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…