2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 4+4 ken 3900 lerdeydi ama tek kese var tek kese varsa ikiz ihtimali yoktur dimi
Bilmiyorum canım
Kizlar aranızda yuruyus yapan varmi ve iliski konusunda rahat olan suan ?

İlk çocuğumda risk durumum olmamasına rağmen yürüyüsu ilk haftalarda ve ilişkiyi de 12.haftaya kadar yasaklamıştı drum
Benim 4+7 de beta 7300 dü. 6.haftamda doktora gittim tek kese görünüyordu. Bu saatten sonra değişme ihtimali var mı acaba
Hiç bilmiyorum canım

merhaba lekelenmelerinizin rengi nasıl acaba

Bilmiyorum canım

İlk çocuğumda risk durumum olmamasına rağmen yürüyüsu ilk haftalarda ve ilişkiyi de 12.haftaya kadar yasaklamıştı drum

Hiç bilmiyorum canım
Bi bnm doktor serbest diyo galiba ama nettede cok bktim risk faktoru yoksa sorun yokmus sonucta ilk 4 hafta hamile oldugunu bilmeden indan tum rutinlerine devam ediyo hicbisiy olmuyo . Benim pihtilasma riskim.var ondanda ozelliklw hem gogus doktoru hem kadindogum yuruyuse devam dediler

Benide ekler misin beşinci gün embriyo su iki tane ve ikizlerime hamileyim

Kizlar aranızda yuruyus yapan varmi ve iliski konusunda rahat olan suan ?
canım biz dikakt ediyorduk ama pazar günü ilişki oldultan sonra boyle çok az kahveremgimsi bir akıntı geldi. pztsi dr a gittim. çok şükür sıkıntı yoktu. ama ilişki için olmasın demiyorum ama ilk 3 ay çok dikaktlı olsun dedi

Niye sorun olsun kuzum bir hafta beklersen beta değerin 2000leri geçmiş olacak 2000le 4000 arası değerde bebek kalp atışı hepsi görülür inşallah bence kanaman vs yoksa bekle senin için daha iyi
Yok çok şükür ne kanama ne başka birşey sadece ara ara kasıklarıma ağrı giriyor o kadar canım ya işte insan bilmiyor ve heycanlaniyor korumacı davranıyoruz inanın hamile olduğumu anladığım da bile ne yapmam gerektiğini bilemedim

benden de bugün kahverengi akıntı geldi ama çok açık. neden acaba geliyor ki? dr onlar sorun değil dedi ama insan tedirgin oluyor ister istemez
Bende sordum sorun yok dedi doktor bende anlamadim canım benden 3 damla kan gelmisti doktor ona ds bisey olmaz demisti . Önemli olan acik kirmzii yogun kanama ALLAH korusun .. demekki sorun yok kess görünmeden oncede gelmisti ama saglikla ilerlemis demekki ki keseyi gorduk demekki onemli degil cidden ama haklisin bende Surekli kontrol etme gwregi duyuyorum korkudan

Hadi ya muhtemelen boğazın çok tahriş oldu canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda kurtulursun
Bilmiyorum canım. Hiç bşey yiyip içmediğim halde hala kusma isteğim var kendimi zor turuyorum çok canım yanıyor

benden de bugün kahverengi akıntı geldi ama çok açık. neden acaba geliyor ki? dr onlar sorun değil dedi ama insan tedirgin oluyor ister istemez
Benden de cok az miktarda çok açık kahverengi akıntı gelmişti. Ultrasonda küçük bi kanama alani gordu doktorum ama cok onemli degil dedi. 200 mg Progestan yazdi gunde 2 defa vajinal olarak kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…