- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Amin canm sizde insallah saglikla kucaginiza alirsinzzhoşgeldin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
oğluma hamileyken içmiyordum.bu defa içiyorum bırakamıyorum bende azaltmaya çalışıyorum. 2 3 nefes çekip atıyorum. Keşke bırakabilsemKizlar mide bulantilarniz ne alemde yemek yiyemiyorm sadece meyve sivi seyler turk kahvesi canim cok istiyor yemek aklima gelince icim tuhaf oluyor canimn istedigi biseyi yerken bile kusucak gbi oluyorm oglumda sigaradan tiksinmistim bu haftalarda 40m cikana kadr agzima vurmadm ama bunda cok canim istio gunde 3 4 taneye dusurdm birakamiyorm yaa deliricm
Aa benimde 13 haziran son adetin ilk gunu benimde 5 haftalık bende dun kese gördüm 2 haftaya kalp atisinda cagirdi . Sende kahve lekelenme oluyomuu cnm ?Kızlar merhaba dün doktordaydım kese çok iyi büyümüş dedi tam 5 hafta 4 günlük duruyor dedi ki son adet tarihime görede aynı oluyor zaten (11 haziran) kesenin içinde yerleşme yerini görüyorum dedi doktor ama henüz tam görünmüyor 1 hafta 10 gün sonra gel hem görürüz hemde kalp atışını duyarız dedi . Görmemesi çokmu tehlikeli mutlaka görünmesimi lazımdı ? Birde yerleşme yerini görüyorum ne demek acaba ?
canım gayet normal daha çok küçük kkesesini görmüştür.içini ferah tut. Stres yapmaKızlar merhaba dün doktordaydım kese çok iyi büyümüş dedi tam 5 hafta 4 günlük duruyor dedi ki son adet tarihime görede aynı oluyor zaten (11 haziran) kesenin içinde yerleşme yerini görüyorum dedi doktor ama henüz tam görünmüyor 1 hafta 10 gün sonra gel hem görürüz hemde kalp atışını duyarız dedi . Görmemesi çokmu tehlikeli mutlaka görünmesimi lazımdı ? Birde yerleşme yerini görüyorum ne demek acaba ?
Ayni durumdayim bende ins tiksinirizoğluma hamileyken içmiyordum.bu defa içiyorum bırakamıyorum bende azaltmaya çalışıyorum. 2 3 nefes çekip atıyorum. Keşke bırakabilsem
Hoş buldum canım amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.hoşgeldin hayırlı olsun canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
inşallahAyni durumdayim bende ins tiksiniriz
Betalariniz kaçtı kizlar bu zamanlarda?Kızlar aile hekiminden dünkü test sonucumu aldı eşim.
Betahcg 5264bu kadar yüksek beklemiyordum.bugun tam 5+0
Kızlar merhaba dün doktordaydım kese çok iyi büyümüş dedi tam 5 hafta 4 günlük duruyor dedi ki son adet tarihime görede aynı oluyor zaten (11 haziran) kesenin içinde yerleşme yerini görüyorum dedi doktor ama henüz tam görünmüyor 1 hafta 10 gün sonra gel hem görürüz hemde kalp atışını duyarız dedi . Görmemesi çokmu tehlikeli mutlaka görünmesimi lazımdı ? Birde yerleşme yerini görüyorum ne demek acaba ?
Betalariniz kaçtı kizlar bu zamanlarda?
Çoğul gebelik olabilir mi
Kizlar benim 2014 eylulde akcigerime pihti attı ölümden döndüm emboli geçirdim yogun bakimlarda yattim . Hamilelikte hep riskli olucağını bliyordum . Ve hamilelik boyunca kan sulandirici igne kullabip corasprin kullanicam . Dun basladik igneye hemsire gosterdi kendim yapicam bugun ilk kez igneden korkmuyorum ama icindeki ilac acayip canimi yakiyor mahvoldum dün nasil vurucam bilmem o igneyi kendimetiroidlerim hep nomaldi o da yukssk cikti bugunde tiroid icin ic hastaliklarina geldim hap verdi . 2 hafta sonra ins kalp atisi duyulur dedi doktorum . Bu arada 25 yaşındayım ilk bebek olucak gecen sene marttan ekime kadat 8 ayda kendi kendime diyet ve sporla 91 den 71 e indim simdi 75 kiloyum boyum 176 almamam lazim aktif spor yapiyorum. Simdi sadece yürüyüş e döndüm. Doktorlar pihtilasmadan dolayida oneriyor yurumemi.arada lekelenmelerim oluyo doktor olablr dedi . Oylr işte
tabi ki ben bilir kişi değilim canım ama bence ikiz değil.. çünkü çok yüksek değil benim de o civarlardaydı hemen hemen. hcg ikiz olunca aşırı ve bariz bir yükseklik oluyor bu normal geldi bana haftası için ☺
Kızımda 4+3 te gitmiştim 450liydi
Yine o civar bekleyince şaşırdım
Tabi döllenme zamanına göre değişir
Neyse cuma belli olur
Çok şükür baktım durdum ama olmadı lekelenme falan canım Allah im bize bagislasin bebislerimizi inşallahCnm ayni ağrilar banada oluyor hamilelik yasayan bikac arkadasa sordum onlarda yasamıs normal dediler egerki kanama veya lekelenme yoksa korkma inlsh bisey olmaz
Olsun sen yine de söyle önemli değilse bile aklına takılmasin. Bende görsem kalp atışlarını rahatlayacağım çünkü bulantılarım az bugün göğüs hassasiyeti de bitti neredeyse cuma gideceğim inşallah4-5 gün önce ben de yasadim boyle bi durum ama sıkıntı olmadı bebegin kalp atislarini gördük.
Benim de bacaklarımda küçük kırmızı kılcal çizgiler var, bakıyorum da pıhtılaşma belirtisi olabilirmiş. Doktora soylesem kızacak artık her şeyi takıntı yapıyorum zira. Ne yapsam bilemedim
Niye sorun olsun kuzum bir hafta beklersen beta değerin 2000leri geçmiş olacak 2000le 4000 arası değerde bebek kalp atışı hepsi görülür inşallah bence kanaman vs yoksa bekle senin için daha iyiEstağfurullah canım olurmu hiç öyle şey aslında bende kararsızım ama bayram haftası ben izmirde yaşıyorum Ankara'ya gideceğim bayramda sorun olurmu diye düşünüyorum yoksa gidipte kalp atışını duymayınca insan daha çok panik oluyor
Amin Rabbim korusun Rabbim e emanet bebislerimizÇok şükür baktım durdum ama olmadı lekelenme falan canım Allah im bize bagislasin bebislerimizi inşallah
Olsun sen yine de söyle önemli değilse bile aklına takılmasin. Bende görsem kalp atışlarını rahatlayacağım çünkü bulantılarım az bugün göğüs hassasiyeti de bitti neredeyse cuma gideceğim inşallah
Nasip ya ikizleri olan arkadasim geçmiş bilgilerine baktı 4lu haftalarda 2 kez yapmış beta 725 1998 çıkmış 2 gün arayla4+7 iken 7300 çıkmıştı benim beta
Çoğul gebelik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?