2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim 2014 eylulde akcigerime pihti attı ölümden döndüm emboli geçirdim yogun bakimlarda yattim . Hamilelikte hep riskli olucağını bliyordum . Ve hamilelik boyunca kan sulandirici igne kullabip corasprin kullanicam . Dun basladik igneye hemsire gosterdi kendim yapicam bugun ilk kez igneden korkmuyorum ama icindeki ilac acayip canimi yakiyor mahvoldum dün nasil vurucam bilmem o igneyi kendime tiroidlerim hep nomaldi o da yukssk cikti bugunde tiroid icin ic hastaliklarina geldim hap verdi . 2 hafta sonra ins kalp atisi duyulur dedi doktorum . Bu arada 25 yaşındayım ilk bebek olucak gecen sene marttan ekime kadat 8 ayda kendi kendime diyet ve sporla 91 den 71 e indim simdi 75 kiloyum boyum 176 almamam lazim aktif spor yapiyorum. Simdi sadece yürüyüş e döndüm. Doktorlar pihtilasmadan dolayida oneriyor yurumemi.arada lekelenmelerim oluyo doktor olablr dedi . Oylr işte

Kızlar merhaba dün doktordaydım kese çok iyi büyümüş dedi tam 5 hafta 4 günlük duruyor dedi ki son adet tarihime görede aynı oluyor zaten (11 haziran) kesenin içinde yerleşme yerini görüyorum dedi doktor ama henüz tam görünmüyor 1 hafta 10 gün sonra gel hem görürüz hemde kalp atışını duyarız dedi . Görmemesi çokmu tehlikeli mutlaka görünmesimi lazımdı ? Birde yerleşme yerini görüyorum ne demek acaba ?

oğluma hamileyken içmiyordum.bu defa içiyorum bırakamıyorum bende azaltmaya çalışıyorum. 2 3 nefes çekip atıyorum. Keşke bırakabilsem

Aa benimde 13 haziran son adetin ilk gunu benimde 5 haftalık bende dun kese gördüm 2 haftaya kalp atisinda cagirdi . Sende kahve lekelenme oluyomuu cnm ?
Ben yuksek ridkli gebeyim pohti atmisti akcigerime pihtilasmaya mailli vucudum o yuzden 06 mg kan sulandirici igne ve corssprin basladim dün .
Bence dahs kucuk diye gormemiştir benimkide gormek icin alttan muayene etti bsna ole seyler demedi sadece keseyi gorduk. Bence icini ferah tut daha buyuyecek annesi

canım gayet normal daha çok küçük kkesesini görmüştür.içini ferah tut. Stres yapma

Benim de son adetim 11 Haziran ben kese için bile gitmedim canım bayramdan hemen sonra toptan bir ziyaret edicem doktoru

Betalariniz kaçtı kizlar bu zamanlarda?
Çoğul gebelik olabilir mi

tabi ki ben bilir kişi değilim canım ama bence ikiz değil.. çünkü çok yüksek değil benim de o civarlardaydı hemen hemen. hcg ikiz olunca aşırı ve bariz bir yükseklik oluyor bu normal geldi bana haftası için ☺

Çok geçmiş olsun, dün keşke iyi olması için somut yapabileceğim bir sey olsa da yapsam diye düşünüyordum çünkü telasla ne olacağını bekliyorum, benim de ilk hamileliğim ve kendime dikkat edip beklemekten başka yapabileceğim bir sey yok. Sen de her iğne yapışında bebeğinin sağlığı ve kendi sağlığın için çaba sarfetmene odaklan, insallah zamanla alışacaksın acı da hissetmeyeceksin. Sağlık sorunlarımız olabilir ama önemli olan çaresinin olması hepimiz bu süreçte farklı farklı sıkıntılar yaşayabiliriz senin sınavın da böyleymis dediğim gibi Allahtan çaresi var, sen moralini yüksek tut ve yaşadığın mucizeyi düşün sadece.

Kızımda 4+3 te gitmiştim 450liydi
Yine o civar bekleyince şaşırdım
Tabi döllenme zamanına göre değişir
Neyse cuma belli olur

Cnm ayni ağrilar banada oluyor hamilelik yasayan bikac arkadasa sordum onlarda yasamıs normal dediler egerki kanama veya lekelenme yoksa korkma inlsh bisey olmaz
Çok şükür baktım durdum ama olmadı lekelenme falan canım Allah im bize bagislasin bebislerimizi inşallah
Olsun sen yine de söyle önemli değilse bile aklına takılmasin. Bende görsem kalp atışlarını rahatlayacağım çünkü bulantılarım az bugün göğüs hassasiyeti de bitti neredeyse cuma gideceğim inşallah

Niye sorun olsun kuzum bir hafta beklersen beta değerin 2000leri geçmiş olacak 2000le 4000 arası değerde bebek kalp atışı hepsi görülür inşallah bence kanaman vs yoksa bekle senin için daha iyi

Amin Rabbim korusun Rabbim e emanet bebislerimizBende cok endiseliyim cnm ama takmamak lazm biliyrm elde deil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…