2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5+6 da gttm bebek olusmaya baslams dedi ama tam gozuken bi bebek yoktu 6+6 gttm kalp atisunu duydm kuzu

Geçmiş olsun cnm inşallah allah ikinizide korusun. Bana riskli bir gebeliğin yok tadını çıkart dedi hatta sadece seyahat yasak ilişki yasak ve ağır şeyler kaldırmak yasaklandı.beni karnımdan muayene etti kese baya büyümüş dedi . Lekelenmem yok ama akıntım var bu aralarçok.

Anladım canm amim cok sagol sizi de ayni sekilde .bana hicbi yasak koymadi doktorum . Yuruyus yapablrsin dedi iliski konusundada yasak koymadi . Seyahat yasagids yok . O zmn karnindanda gorunuyosa kese korkma bence canım

Anladım canm amim cok sagol sizi de ayni sekilde .bana hicbi yasak koymadi doktorum . Yuruyus yapablrsin dedi iliski konusundada yasak koymadi . Seyahat yasagids yok . O zmn karnindanda gorunuyosa kese korkma bence canım
Vallahi bana yasakladı nedeninide bilmiyorum açıkcası görünüyordu evet ama kalp atışını duysam bir oh dicem

Çok tesekkur ederim iyi dileklerin için

Vallahi bana yasakladı nedeninide bilmiyorum açıkcası görünüyordu evet ama kalp atışını duysam bir oh dicem
Insallah bende senninle ayni durumdayım aramizda 2 gun var kalp atisini insallah sag saglim duyariz . Iliski konsuundada ben suan kisitlamadim bi sorunda olmadi sukur doktorum da dediki rahim nere vajina neresi arada baya fark var birsey olmaz korkma dedi . Yuruyus yapiyorsun yada iliski oluyo diye cocuk düşmez dedi . Birde olacagi varsa olur ama olacagi yoksa naparsan yap yine olmaz dedi .nasip bakalim dikkatli dikkatli geçirmezi lazim ins kalp atisini goruruz swnin randevu ne zamN

Aminn canıminşallah duyarız kalp atışlarınıda rahatlarız ya.benim kontrolüm haftaya çarşamba . Senin ne zaman ?

Birde mide bulantın varmı ? Benim hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…